Collabowe wyczyny

2 tracksy
Dział poświęcony promocji swoich utworów.

Powrót do Single

Re: Collabowe wyczyny

Postprzez method99 04 sty 2010, 13:23

hmmm wsumie jest spoko, ale chlopaki nie zauwazacie, ze sie troche zapetlacie w tym co robicie? generalnie te kawalki trensowe ktore slucham w wiekszosci sa bardzo podobne brzmieniowo i aranrzacyjnie do siebie. Jest ta zmyslowa melodia, zwolnienie, charakterystyczny basline itd. wszystko ladnie, ale fajnie by bylo wprowadzic cos nowego :] cos zmienic, moze podejsc troche inaczej niz do tej pory?

Takie moje zdanie, pozdro!
Obrazek
method99

Postprzez cinek 06 sty 2010, 11:42

Jak mi się podobał ostatni remol tak np collabu 1 nie ogarniam. Melodia wydaje się być zbyt zwyczajna aniżeli porywająca. Collab 2 na pewno jest lepszy. Myślę, że z tym kawałkiem można coś zrobić jeszcze więcej niż jest. Szkopuł tkwi w tym, że nie bardzo wiem co dodać, zmienić ale na pewno czegoś brakuje.
cinek

Postprzez mani4c 09 sty 2010, 17:45

Collab 1 - brzmi jak daleki remix Dreamers Diary... Coś na zasadzie Tuvan. Remix od Andy'ego Bluemana wymiata, a original AVB jest imho jest kiepski.

Collab 2 - KOPIE MI DUPĘ i zostawia srogie sińce! Kończcie ten kawałek jest świetny!
Słowa kończą się tam, gdzie zaczyna się muzyka... (c) BOSE
mani4c

Postprzez TrancEye 09 sty 2010, 18:10

Dzieki!

Oba juz skonczone
Pierwszy ukaze sie na na wiosne (marzec / kwiecien) w SPX Digital (sub label MONDO)
Natomiast drugi szuka swojego wydawcy ;)

Pozdrawiam!
TrancEye
Uplifter

Powrót do Single