Czego obecnie słuchacie?

Ogólna dyskusja na temat muzyki.

Powrót do Dyskusja ogólna

Re: Czego obecnie słuchacie?

Postprzez TBk2000 27 kwi 2010, 18:13

Haha, ja sobie nawet 43 sekundowy dzwonek do komorki zrobilem z tego :mrgreen:. Kto ma jaja, zeby z takim dzwonkiem chodzic po ulicy ? 8-) :D.

:arrow: HOT DOWNLOAD !!!: 4-18 ringtone :D
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez sector 27 kwi 2010, 20:34

Przewaznie tu nie zagladam, ale chyba zaczne czesciej jak Tomek wkleja takie geste numery! :D
sector
the king of bongo!

Postprzez paauli_83 28 kwi 2010, 18:06

paauli_83

Postprzez Monisia 28 kwi 2010, 19:28

Prosto Mixtape Deszczu Strugi - Ostatni moment
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Vidia 28 kwi 2010, 22:07

matias lehtola feat gina j - burning bright [original mix] umieram... Gdzie się podziały takie kawałki, takie wokale, takie transy? w 2006 r. wychodziły jeszcze transowe utwory, które prawdziwie poruszały duszę, czego już teraz praktycznie nie ma :(
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Matvel 28 kwi 2010, 22:20

Vidia napisał(a):matias lehtola feat gina j - burning bright [original mix] umieram... Gdzie się podziały takie kawałki, takie wokale, takie transy? w 2006 r. wychodziły jeszcze transowe utwory, które prawdziwie poruszały duszę, czego już teraz praktycznie nie ma :(

Genialny utwór, aż sobie też załączę. Bo tymczasowo leci:

Marcin Czubala - Don't Need The Sun To Shine
Matvel

Postprzez bloodsport 28 kwi 2010, 22:21

w remixie funabashiego kapitalne!(;
bloodsport

Postprzez Vidia 28 kwi 2010, 23:29

najpierw poznałam remix Funabashiego [przez mix znajomego] i zapamiętałam utwór głównie dzięki charakterystycznemu wokalowi ;] Dziś po raz pierwszy przesłuchałam Original i jestem pod wrażeniem... tam są takie momenty że :O Poza tym przypomniały mi się najlepsze lata transu... a w każdym razie bardzo dobre jeszcze - 2005/6. I jak dla mnie Original lepszy jest od remixu F.
Teraz wałkuję najnowszy album Schillera - niestety nie jestem nim w pełni usatysfakcjonowana, o czym napiszę w odpowiednim temacie ;]
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Humulus 29 kwi 2010, 9:03

Matt Darey & Aeron Aether pres. Ridgewalkers - "Chasing The Sun" (Original Mix) :note:
Obrazek
Humulus

Postprzez bAchoR 29 kwi 2010, 9:30

Factoria - Revive
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Kubo 29 kwi 2010, 9:55

Ripek z Revive byl najlepszy pozniejsza wersja co wyszla byla juz nieco inna, niestety na gorsze :(

Kostya Veter - The Lonliness (Relaunch Progressive Mix) :!: :hammertime: rozwala
Kubo
The Invincibles

Postprzez bAchoR 29 kwi 2010, 10:48

Kubo napisał(a):Ripek z Revive byl najlepszy pozniejsza wersja co wyszla byla juz nieco inna, niestety na gorsze :(

Po prostu na TATWIE, bawią się czasami dobrze EQ. RIpek był taki jakby szeleszczący jak z kaseciaka i cieplejszy w brzmieniu. A wydawnictwo już takie czyste brzmienie, że aż się nie podoba.

To samo jest z Strike Again. Armin zwolnił tempo, podgrzał ten utwór i też o wiele lepiej się słucha jak originału.

Tak samo z Today. Ten ripek z YT i Ben Gold Dub jakby zupełnie inny tjun. Wydawniczy jest mniej dynamiczny.

Jak również, tudzież mi się wydaje, że ten ripek Things That Happen co zrobiłem też brzmi o wiele lepiej od wydawnictwa, a może to kwestia przyzwyczajenia ?
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Kasper 29 kwi 2010, 18:19

Humulus napisał(a):Matt Darey & Aeron Aether pres. Ridgewalkers - "Chasing The Sun" (Original Mix) :note:

hah, mój TOTW miałem właśnie to grać! To tymczasem polece Made By Monkeys feat. Darcy Conroy - I Think Of You (Rui Da Silva Mix)

:mrgreen:
Kasper

Postprzez Humulus 29 kwi 2010, 18:26

Schodt - "You And Me" (Sundriver Remix)
Obrazek
Humulus

Postprzez paauli_83 29 kwi 2010, 19:24

Kasper napisał(a):Made By Monkeys feat. Darcy Conroy - I Think Of You (Rui Da Silva Mix)
uwielbiam ten kawałek :)
Mark Thornton – Theme for the Starcrossed Lovers (Original Mix) to co się tam dzieję od 3:08 - pyszne :king:
paauli_83

Postprzez Humulus 29 kwi 2010, 19:28

paauli_83 napisał(a):
Kasper napisał(a):Mark Thornton – Theme for the Starcrossed Lovers (Original Mix) to co się tam dzieję od 3:08 - pyszne :king:

Świetny i bardzo niedoceniany numer :) U mnie Blue Tente - "Emptiness" (Sunny Lax Remix).
Obrazek
Humulus

Postprzez TrancEye 29 kwi 2010, 21:00

Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado - Sunset Boulevard (Original Mix)

dawno mnie tak wokal nie rozwalil :D
TrancEye
Uplifter

Postprzez Vidia 29 kwi 2010, 21:06

no, wokal jest świetny... cała linia melodyczna... ech zapadło mi w pamięć na dobre =) lubię to sobie śpiewać. wszystkie 4 wersje są super [chociaż największe wrażenie zrobił na mnie I. Malyuev Sunset Dub - chyba niewydany : ( :[)
u mnie przed chwilą końcówka ASOT, a przedtem Ginuwine - When doves cry :mrgreen: bardzo lubię ten kawałek
Vidia
Die Sehnsucht.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja ogólna