No to tak, jako że set nagrany na sprzęcie będzie dodatkowy plusik bo zdecydowanie za dużo abletonowania w tym bm

Eye Contact bardzo trafnie na początek, fajnie buduje klimat seta z dwoma następnymi trackami, Gaiser - Withdrawal ten wałek chyba najbardziej mi się podobał, dobry stuff od Gaisera, od remiksu Boratto słychać że set nabiera już tempa i mocy, choć czwórka jakoś nie zapadła mi specjalnie w pamięci, numery 5 i 6 też nie ale dobrze nakręcają seta i jak najbardziej tam pasują, od One Room znowu zaczęło mi się podobać, ładnie tam klika ten remix Tresher'a bodajże bo ciężko wyłapać, 8 i 9 też ładnie niszczą, zresztą po Ritch'u nie można było spodziewać się czegoś innego, Locomotto może już nieco w innym klimacie bardziej pod electro ale pasuje jak najbardziej.
Technicznie bardzo dobrze fajne szybkie przejścia, nieco kombinatoryki, trochę się rozjechało z 3 na 4 ale szybko skorygowałeś, później tam pod koniec jeszcze niektóre przejścia wydawały mi się trochę dziwne, w jednym przejściu wałek trochę za cicho wszedł, w jednym za szybko znikł, ale poza tym ok.
Szkoda trochę że utwory tak szybko zmieniałeś, niektóre numery mogły trochę dłużej pograć, mimo tych 10 utworóch klimat zachowany ale jednak wolałbym trochę mniej ale żeby dłużej pograły, no ale jak kto woli...
Po tylu przesłuchanych bm-ach mogę spokojnie stwierdzić że punkty jakieś polecą ode mnie