Czołem
troszke schorowany jestem, także włącza seta i licze, zgodnie z tym co piszesz - że set mnie rogrzeje w tym zimnym jak piz_ _ państwie

Początek bardzo okej, styl ala isos czy jakiś balearic music, fale na piachu - aż człowiek nie wierzy w to co sie dzieje za oknem. Okj nie ma co narzekac, słuchamy dalej.
Obrazki lubiłem, lubię i lubic będe. Także jak najbardziej taki plumkacz po falach mi pasuje. Tyle.
Przejście elegncja francja, czego się spodziewałem po tym co pisał wyżej kolega. Kawałek jakby mi znany, ale nigdy tytułu ani wykonawcy nie znałem. ZNowu plażowo, refleksyjnie. Lubie takie.
Kolejne kawałki do tilta przjemne, ale nie wyrywają. Jak najbardziej pasujądo wcześniejszych, jednak nie wzbudzają we mnie takich emocji czy odczuc jak właśnie New Day. Remix Davida Westa też mi podchodzi, oryginał , chilloutowy jest mi bliższy.
Kolejny sztos, długo męczony przeze mnie "Mute Your Mind" rozpuszcza mnie za każdym razem kiedy klikam w winampie play. Nie wiem jak Wam, ale stylowo, jak i samymi rifami przypomina kawałek Envio - for You. ? Który teżbardzo lubię.

Ostatnie dwa tjuny, również tematycznie jak najbardziej. Gitarkowe nuty w tle, okej - jednak tak jak wczesniej, pasowac do reszty pasują, ale mnie nie rzucają na kolana.
Seta podesłałem również bratu, bo również lubi takie klimaty, także gdyby był użytkownikiem tego forum byłoby 5 pkt.

Dla mnie jak najbardziej Twój 2letni mix na tak, chyba jak na razie najprzyjemniejszy. Zobaczymy co reszta pokazała. Punkty będą!