Sebastian Brandt - Serenade (Incl Arctic Moon Remix)

Trance | A State Of Trance | 2009

Powrót do Trance

Sebastian Brandt - Serenade (Incl Arctic Moon Remix)

Postprzez sector 23 mar 2009, 13:19

TL:
01. Serenade (Original Mix) 09:45
02. Serenade (Onova & Sebastian Brandt Remix) 08:30
03. Serenade (Arctic Moon Remix) 07:14
04. Serenade (Emmanuel B's Triple Concept Remix) 07:48

Ogolnie rzecz biarac zakochalem sie w tym numerze od czasu gdy pierwszy raz go uslyszalem w Essentialu Tyasa. Pomyslalem sobie 'cus pieknego'. Mroczne glosy wodnych nimf wyjacych zza swiatow, okraszone mocnym basselinem lecacym pelna przyslowiowa kur..a :) Numer ma w sobie tyle energi ze nie sposob tego opisac :ohno: Mowa tutaj oczywiscie o Original Mixie. Jedynym minusem, ktory zauwazam w wersji standardowej jest to ze jest poprostu za wolny. W odpowiednim podkreceniu beatu na 140bpm jak to zrobil Tyas az urywa glowe i wyrywa z kapci. Mocny basseline, glosy nimf i masa energi, takie kawalki wlasnie lubie i ten do nich nalezy.

Reszta wersji mi sie nie podoba bo jest taka, zamulajaco upiftowa. W tym miejscu chcialem pozdrowic Rafala :dontworry: Wg. mnie jeszce jednym remixem, ktory moze sie podobac jest ten gdzie palce maczal Onova. Mi sie jednak nie podoba, bo to nie moje klimaty. Ja pozostaje przy Originalu podkreconym na 140bpm.

sector
the king of bongo!

Re: Sebastian Brandt - Serenade (Incl Arctic Moon Remix)

Postprzez indecentnoise 23 mar 2009, 13:21

Remix Actic Moon roxi :D
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Re: Sebastian Brandt - Serenade (Incl Arctic Moon Remix)

Postprzez yaper 23 mar 2009, 13:23

Wałek katowany przez wszystkich w swoich audycjach, co budzi we mnie ogromny niesmak, ponieważ nie trawię "Serenade" - budowa być może jest solidna, ale właśnie te odgłosy i funkowe sample oraz tandetny break przepełniają czarę goryczy - żaden remix nie ratuje tej sytuacji - jestem na NIE.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Powrót do Trance