Vast Vision feat. Fisher - Everything

Powrót do Trance

Vast Vision feat. Fisher - Everything

Postprzez bAchoR 05 mar 2009, 7:01

Gdzieś w maju wyjdzie nowy single z remixami Aly & Fila i Agnelli & Nelson. Originał jest świetny ze względu na intro. Pięknie buduje podniosłą atmosfere. Jednak potem już gubi cały potencjał. Vocal nie pasuje do podkładu.
Poprawili to panowie z Kairu. Świetny masywnie brzmiący, energetyczny i przy tym bardzo emocjonalny tune zarówno pod względem kompozycji i meloyjności, oraz ze względu na vocal Fisher.
Dla mnie będzie to jeden z najlepszych utworów tego roku. Coraz więcej ludzi zarzuca Aly & Fila jednostajność jeżeli chodzi o bassline. Cóż, do niektórych utworów co prawda nie pasuje i wydaje się być zbyt mocny i łomotliwy, ale tutaj pasuje idealnie.
Po raz kolejny moge podkreślić, że to jest to czego oczekuje od upliftingu. Ma sprawiać że moge skakać do tego ze złamanymi nogami i też złamanymi podniesionymi rękoma, oraz płakać nie mając oczu.
FSOE już gra na całego tego tracka. :)

Odsyłam do linku
http://www.youtube.com/watch?v=4XjavskUg2k&fmt=18
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Re: Vast Vision feat. Fisher - Everything

Postprzez Nolaan 05 mar 2009, 17:03

Mam ripa. Kurde, jak u Armina na jednym z ostatnich ASOTów poleciało to mnie zajarało nieźle. A jakem zassał z neta to po kilku odsłuchach jakoś euforia mi przeszła. Niby wszystko jest jak ma być, ale brakuje jakiegoś istotnego dla mnie osobiście elementu, żeby dostać świra słuchając tego. Dobry uplift, ale nic ponadto.
Lepsze jest to:
Javah feat Tiff Lacey - One By One 2009 (Dima Krasnik Extended Mix)
Pocałujta wójta w ...
Nolaan

Re: Vast Vision feat. Fisher - Everything

Postprzez yaper 23 mar 2009, 16:08

Ubóstwiam remix Aly & Fila. Egipcjanie zrobili kolejnego killera, zresztą z całkiem dobrego materiału. Ładny melodyjny kawałek z hipnotyzującym wokalem, wszystko na A&F bicie i właśnie dzięki temu kawałek żyje, aż chce się sięgnąć nieba w podskokach :)
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Powrót do Trance