Akira Sun - Ocean Girl

Trance | House Of Akira | 2008

Powrót do Trance

Akira Sun - Ocean Girl

Postprzez Boguś 18 gru 2008, 16:36

Akira Sun hmm w zasadzie zbyt duzo nie moge o tym projekcie napisac, gdyz nawet na discogs nie znalazlem zadnej wzmianki o tym. Niemniej jednak mysle ze wydawnictwo calkiem ciekawe i mozna je zaprezentowac :) Do dyspozycji mamy kilka wersji:

:arrow: 01. Ocean Girl (Original Mix)
:arrow: 02. Ocean Girl (Diver Version)
:arrow: 03. Ocean Girl Liquid Cosmo Electro House Mix)
:arrow: 04. Ocean Girl (Andre F Remix)
:arrow: 05. Ocean Girl (Liquid Cosmo Club Mix)
:arrow: 06. Ocean Girl (Andre F Adult Mix)

Osobiscie do gustu przypadly mi jedynie dwie wersje. Numer jeden co zdecydowanie (Liquid Cosmo Club Mix). Kawalek dla mnie zrobiony w starym dobrym trance'owym stylu. Bardzo ladny breakdown okraszony piekna melodia plus stawki wokalowe ala Kai Tracid. To wszystko tworzy naprawde ladna calosc. Pozniej kawalek sie rozpedza nabiera wiekszej mocy, wiec z powodzeniem moglby byc grany na imprezach. Przypomina mi ten remix jakis starszy numer, ale w tym momencie nie jestem w stanie go sobie przypomniec. Druga wersja, ktora polecam to Diver Version. Duzo spokojniejsza niz poprzednia, ze spokojnie plynaca sobie melodia. Taka dzialajaca uspokajajaco. Typowo letni numer ze wstawkami morza, odglosami ptakow. Pozostale wersje juz mi tak nie podeszly. Na youtube jest aby jedna wersja do odsluchu wszystkie inne mozna sobie sprawdzic na beatport.com
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Powrót do Trance