Alan M - Famicom incl. Temple One Remix

Powrót do Trance

Alan M - Famicom incl. Temple One Remix

Postprzez bAchoR 13 gru 2008, 6:23

Genre : Uplifting/Progressive Trance
Label : Realbeatz

Originał
Wesolutki uplift z dość mocnym basslinem i kickiem. Niby produkcja jakich upliftowych wiele, ale przyciąga w niej ta pospolitość i solidność. Od Alana M jeszcze tylkoj czekam na Winter Rain, szczgólnie w remixie Bettsa.
Temple One Remix
W porówaniu z originałem remix jest słodszy, bardzie wyjaśniony barwą dzwięków niż troszke przytłumiony originał i przez to wydaje się weselszy. Kolejny udany akcent Joe'a Garrett'a w tym roku począwszy od Forever Searching.

Polecam
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Re: Alan M - Famicom incl. Temple One Remix

Postprzez Kubo 13 gru 2008, 11:00

Kolejna swietna robota Joe'a człowieka, ktory ostatnio mnie rozwala swoja muzyka. Zrobil z oroginalu piekny porywajacy utwor przy ktorym az chce sie skakac. Melodia to głowny atut tego numeru. W sumie nic bym tutaj nie zmienil :P Cacy remix
Kubo
The Invincibles

Postprzez peterhol9 21 gru 2008, 15:52

Temple 1 wymiata na całej linii. Każda produkcja, każdy remiks wieje paniką i zniszczeniem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Tak samo jest i tutaj.
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Stelmach 21 gru 2008, 15:57

bAchoR napisał(a):Alana M jeszcze tylkoj czekam na Winter Rain, szczgólnie w remixie Bettsa

Ja także, Winter Rain to świetny upliftowiec, a Famicom tak sobie mi podszedł.
Stelmach
Rave on!

Postprzez yaper 21 gru 2008, 19:11

To co Temple One zrobił z tym wałkiem zasługuje na brawa i szacunek! Genialny remix, jeden z najlepszych w swoim gatunku w 2007 roku. Oryginał również niczego sobie, ale i tak czyści buty remixowi.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Powrót do Trance