Michael & Levan featuring Stiven Rivic - Free Fall EP

Progressive House | Toes In The Sand Recordings | 2009

Powrót do Trance

Michael & Levan featuring Stiven Rivic - Free Fall EP

Postprzez Transi 21 mar 2009, 12:43

Obrazek

Label: Toes In The Sand Recordings
Numer katalogowy: TOES041
Format: Mp3
Data wydania: 16.04.2009
Gatunek: Progressive House

Lista utworów:
01. Free Fall (Original Mix)
02. Free Fall (Elfsong & Aeron Aether Remix)
03. Free Fall (Dynamic Illusion's Cloud West Paradise Mix)
04. Free Fall (Ben Coda Remix)

Wielu ludzi uważa, że progressive się skończył, że progressive umarł. Po przesłuchaniu tej EPki śmiem twierdzić, że takie teksty można śmiało schować między bajki. Nadchodzące z Toes In The Sand Recordings wydawnictwo udowadnia, że muzyka ta ma się całkiem nieźle! Ba! :D Ma się bardzo dobrze!
Jestem całkowicie zauroczony tą EP-ką. Dawno nie słyszałem tak porządnych utworów. Nie ma tu słabej wersji. Wszystkie są absolutnie doskonałe! Fantastyczna interpretacja od Dynamic Illusion- pełna głębi, ale jednocześnie bardzo ciepła. Ben Coda Remix - najbardziej energetyczna pozycja na wydawnictwie. Nogi same rwą się do tańca! :D Original Mix - najbardziej deepowa wersja. Cudo! Elfsong & Aeron Aether Remix- najbardziej "techowy" remix. Panowie użyli kapitalnych, mocno wkręcających sampli.
Szkoda, że nie umiem opisywać utworów tak jak np. Bachor. "Free Fall EP" zasługuje na najwyższe słowa uznania. To trzeba usłyszeć! Dla zainteresowanych- przygotowałem dla was dwuminutowe sample.

Sample: http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=me39xhiong

PS. "Free Fall (Original Mix)" dostępny jest za darmo na resonantvibes ;)
Transi
Keep It Dark

Re: Michael & Levan featuring Stiven Rivic - Free Fall EP

Postprzez peterhol9 21 mar 2009, 13:54

oryginał jakoś nie ciągnie mnie za krawat. Co innego Elfsong & Aeron Aether Remix oraz Dynamic Illusion's Cloud West Paradise Mix. Piękne obie wersje ze wskazaniem na pierwszą :) aż chce się powiedzieć, że "To Je To!! " :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Powrót do Trance