przez JohnnyKnoxville 16 gru 2008, 12:28
Jeden z Uk tranceowych upliftów które ostro na mnie działały zawsze gdy je słyszałem.... Kawałek z bardzo wielka mocą i jednocześnie kolejny potwór od Activy..... Rob w tym roku był jednym z najlepszych producentów na świecie, explodował pomysłami, każdy wałek czy to dla siebie czy robiony komuś zawsze porywał....
Ja osobiście wole oryginał, gdyż ma w sobie więcej energi i prezentuje ją juz od pierwszych sekund, natomias remix Colontonia jest bardziej takim typowym upliftem który rozkreca sie łagodnie, by udeżyć pieknie skonstruowanym breakiem, z chwilką wyciszenia i następnie jazda z główną melodią... Nie jest zły i na pewno nie którym może nawet bardziej przypasić, jednak jak dla mnie oryginał lepiej kosi....
Całe wydawnictwo bardzo udane, remix fajnie odświerza oryginał i uzupełnia go muzycznie.... Na pewno będe wiele razy wracał do tego wałka, bo jest jak dla mnie z gatunku takich które mam w pamieci zawsze lubie sobie przypominać.....
Nalezy dodać również ze jest to pierwszy wałek od Activy dla Trainera, później były równie doskonałe Face the Music i Size The Day....
skromnie
John Askew - The WitchRory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)