Human8 - She Is Gone EP

Powrót do Trance

Human8 - She Is Gone EP

Postprzez Transi 01 sty 2009, 21:50

Obrazek

Label: FeralCode Records
Numer katalogowy: FCR-042
Format: Mp3
Data wydania: 27.10.2008
Gatunek: Tech House

Lista utworów:
1. She Is Gone (Original Mix)
2. She Is Gone (Original Dub Mix)
3. She Is Gone (Moonbeam Remix)

Moja opinia:
Jedno z ostatnich wydawnictw z FeralCode Records. Zdecydowanie najlepszą wersją utworu jest Moonbeam Remix. Fajny, melodyjny i na pewno bardziej rozbudowany od oryginału. Pozostałe wersje (Dub Mix w stosunku do pierwowzoru pozbawiony jest krótkiej wstawki vocalowej) również niczego sobie- szczególnie, gdy ktoś lubi aktualne trendy muzyczne :P Polecam z uwagi na remix. Btw. pani z okładki wygląda bardzo....interesująco :> :P
Transi
Keep It Dark

Re: Human8 - She Is Gone EP

Postprzez Stelmach 02 sty 2009, 8:26

Racja, wersja Moonbeam o którą idzie się zaczepić całkiem udana, leciała na Year Mix Hisham Zahran, dobra plumkaczowa interpretacja.
Stelmach
Rave on!

Postprzez JoseDiablo 28 mar 2009, 12:39

Parę dni temu (19-03-2009) ukazały się kolejne remixy:

Facundo Mohrr Remix
M&D Substance Remix
Marrakech Remix

odsłuch

Polecam szczególnie remix M&D Substance !!!, krótko i konkretnie - zajebista sprawa :D
Mohrr również stanął na wysokości zadania, Marrakech ujdzie
JoseDiablo

Postprzez yaper 28 mar 2009, 12:43

Z całego tego towarzystwa miałem okazję słyszeć jedynie Marrakech Remix i powiem, że jest grubo!
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez JoseDiablo 28 mar 2009, 12:51

yaper napisał(a):Z całego tego towarzystwa miałem okazję słyszeć jedynie Marrakech Remix i powiem, że jest grubo!

w takim razie czym prędzej zapoznaj się zresztą bo będzie jeszcze grubiej ;)
JoseDiablo

Postprzez yaper 28 mar 2009, 13:08

O M&D i Moonbeam się nie boję, bo to w moich uszach już uznana marka. Kwestia tylko, jak podobny do reszty swoich miksów będzie ten od Moonbeam?
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez TBk2000 30 mar 2009, 3:09

Mialem okazje przesluchac jednie podane przez JoseDiablo remixy, ale zaden mnie nie zaciekawil na dluzej niz jedno przesluchanie ;-). Oryginalu i roboty Moonbeam nie slyszalem, ale o ile Moonbeam obecnie dla mnie to ciagle jedno i to samo, o tyle oryginal bede musial jeszcze obczaic majac nadzieje, ze wersja ta uratuje ten rilis i dobre imie FeralCode, ktory rowniez polproduktami nie czestuje.
TBk2000
Allah Akbar !

Powrót do Trance