No i moi kochani czas na prawdziwą BOMBE, przez duże
B... Produkcja która przeleżała u mnie na dysku już chyba z dwa tygodnie....

i zapomniałem o niej, ale w końcu za sprawą wczorajszej audycji Chris Hampshire, który ostro cisną psy-tranceowo podobne klimaty, sobie przypomniałem o niej..... No i co moge powiedzieć po pierwszych 10 odsłuchach ??? POTWÓR !!!!! Nagraniem póki co delektuje się jak najsmakowitrzą potrawą, wyłapuje każdy jego dźwięk.... This is insane \o/ Cięzko mi tutaj opisywać ta produkcje.... Ogólnie jest dosyć szybko, jest masa świetnych psy sampli które już same w sobie po prostu masakrują banie \o/, oraz oprócz tego wszystkiego w centrum mamy dziwna i nie typowa melodie która wchodzi w bardzo dziwny sposób, a jak już siądzie to robi taki rozjebunden w bani z tym wszystkim że człowiek nie wie gdzie jest momentami..... \o/
W paczce znajdują się:
Continuation (Original Mix)
Continuation (Sean J Morris Remix)
Oryginał już częściowo przedstawiłem, natomiast co do remixu to powiem krótko jest jeszcze lepszy od oryginału !!!!! Nie wiem kto to jest póki co ten Sean J Morris, ale po tym remixie wezme go ostro na celownik..... !!! Numer zdecydowanie dla wielbicieli klimatów psy-tranceowo podobnych, jesli ktoś uwielbia tak jak ja dokonania Sly One & Jurrane, produkcje Pattersona, niektóre Askewa to będzie w niebo wzięty.... Zdecydowanie polecam a na zachęte daje moją ocene 9,8 dla tego wałka, jak również remixu.... \o/ Coś czuje że w chyba praca magisterska pójdzie z nowu w odstawke i chyba zabiore się w końcu za nagrywanie mega seta który tkwi w mojej głowie już od jakiegoś czasu....

Owacje na stojąco dla tych panów \o/