Póki co jeszcze chyba jako promo, ale grane już od jakiegoś czasu tak że wszyscy powinni już to ogarniać.... Co do terminu kiedy wyjdzie już oficjalnie to niestety nie posiadam takich danych, ale spodziewam się że powinno jakos na dniach lub tygodniach tak że "w krótce"

....
Co moge napisać ???? Póki co słyszałem tylko Club Mix i nie będe tutaj owijał w bawełne ani się za bardzo rozwodził, po prostu wałek wgniótł mnie w ziemie.... \o/ W tej wersji kawałek zasówa na bardzo energetycznym basslinie ala O'Callaghan, czy Colontonio, co jest cześciowo odpowiedzialne za to zwalenie mnie z nóg za pierwszym i nastepnymi dziesiątkami odsłuchów.... Wcześniejsze Club Mixy od Abovów jakoś nie miały takiego pierdzielnięcia jak dla mnie, za to ten wyjątkowo jakoś je posiada

.... Co do dalszego opisu, to z ważnych rzeczy wałek posiada wokal, ale partie wokalne są na prawde bardzo dopracowane i sprawują sie wyśmienicie, łącząc w spójną kompozycje z całą resztą.... Zawsze raczej stronie od wokali, ale tutaj na prawde wszystko jest jak powinno, nie jest to tandetny, czy cukierkowy wokal na siłe, partie wokalne zostały zaśpiewane z uczuciem i na tle takiego basslineu dodają fajnego kopa niosąc jakieś uczucie i sprawiają że człowiekowi od razu chce się cieszyć i zyć.... Poza tym niejako że ten singiel jest częścią albumu projektu Oceanlab który wyjdzie podczas tego lata, utrzymany jest w bardzo letnim klimacie a mi osobiście kojarzy sie jakoś z pieknem lata, piciem piwka, plażą i oglądaniem przez okna samochodu/pociągu pięknych miejsc podczas letnich wyjazdów i rozmyślania o tym wszystkim.... Zdecydowanie jest bardzo pięknie, wokal bardzo pasuje i tak własciwie wałek jest powrotem do pięknego klasycznego vocal tranceu, z bogatą melodią i masą uczucia... Chciałbym tutaj jeszcze dodać że bardzo duże wrażenie zrobił na mnie taki delikatny chórek "plemienny, wyspierski jakiś ???" który wchodzi w momencie wyciszenia pierwszej zwrotki wokali, na tle takiego fortepianu.... \o/ Zmasakrowało mnie to totalnie i do tej pory siedzi mi ten motyw, który trwa 3s w bani \o/ Czego tak rzadko ktoś skorzysta z takiego patentu ????

Nie wiem a szkoda

Aktualnie mógłbym pisać i pisać o tym wałku, ale nie chce napisać w tym momencie więcej na temat wałka niż mam pracy magisterskiej

Kończąc chciałbym jeszcze raz wyrazić moje wielkie uznanie dla Abovów za ten wał i jednocześnie przewiduje że będzie to jeden z największych hitów nie długo nadchodzącego lata, który nie jest tylko jakimś prostym popem, tylko przenosi w sobie jakieś większe wartości, piekno i przesłanie..... Krótko.... Jest to wał którego moge słuchać wspólnie z Bachorem i robić charakterystyczne V przez całą banie

1. Above & Beyond Club Mix
2. Original Extended Mix
3. Daniel Kandi Remix
4. 16 Bit Lolitas Remix
5. 16 Bit Lolitas Downbeat Remix
6. Above & Beyond Radio Edit
7. Above & Beyond Club Mix Radio Edit
8. Jer Martin Deep Mix
Co do innych remixów to żadnych jeszcze nie słyszałem, ale sądząc po pozytywnych opiniach o remixie Kandiego i Oryginalnego Extenda to można być spokojnym o jakość całej paczki....

Pozdrawiam i Polecam....