Juma napisał(a):defensor nie powinienen do bramki grac, bo nie o to w futbolu chodzi zeby sie cofac
Ze co?
Juma napisał(a):bramkarz celujacy w top 5 bramkarzy globu
Juma napisał(a):defensor nie powinienen do bramki grac, bo nie o to w futbolu chodzi zeby sie cofac
Juma napisał(a):bramkarz celujacy w top 5 bramkarzy globu
z tym zgodzić się już mogębadzio napisał(a):Nie chodzi mi o to, że ma brak skilla, ale o to, że ma go za mało, żeby grać gdzieś wyżej niż śmieszny Celtic. Reprezentacji Polski teraz w ogóle nie biorę pod uwagę, bo tu faktycznie często się sprawdzał i wyróżnia się na tle pozostałych bramkarzy. Nie patrzę na niego przez pryzmat dzisiejszego meczu. Mecz z Irlandią tylko przy okazji przypomniał mi o tym, że grajek z niego jakiś wielki nie jest. Może umie grać w piłkę, ale na pewno nie na tyle, na ile promują go dziennikarzyny. Bo od Milanu, przez Barcę, i połowę klubów Premiership dzieli go długa droga.
badzio napisał(a):Juma napisał(a):defensor nie powinienen do bramki grac, bo nie o to w futbolu chodzi zeby sie cofac
Ze co?
A to ze nie powinni defensorzy co chwile naparzac do Artura, tymbardziej w swiatlo bramki. Wiadomo ze byl pod presja non stop a mimo wszystko kazda akcje zaczynali od podania do niego. Zaraz przed kiksem 3-4 wybicia po podaniu przez defensorow byly slabe na maxa, prosto pod nogi pomocnikow irl. Imo niepotrzebnie grali do niego, a jesli sam sie slabo czul w bramce mogl poprosic o zmiane, Zaluska na pewno uniosl by ciezar gry.Juma napisał(a):bramkarz celujacy w top 5 bramkarzy globuLegenda Boruca napompowana przez polskich dziennikarzy jest jedną z najbardziej tragiko komicznych historii ostatnich czasów. Gdyby ktoś go chciał to by go kupił. Sam Boruc też na pewno zamieniłby śmieszny Celtic na jakiś mocny klub. Chociażby połowa klubów Premiership bez problemu mogłaby po niego sięgnąć gdyby tylko chciała. Problem w tym, że Borucowi po prostu brakuje skilla i to jest oczywiste. Tylko dziennikarzyny robią z niego króla bramki i wciskają w każdy mocniejszy europejski klub. Jakiś czas temu już o tym pisałem z jednym z userów, a dziś tylko kolejny raz się w tym utwierdziłem. Boruc i top5 globu
Niezłe
Juma napisał(a):po Euro gdzie bronil dobrze, po meczach Celticu w LM gdzie wygrali mecze z Man U, Milanem glownie dzieki postawie Artura propozycje sie posypaly.
rdk napisał(a):function over fashionKubo napisał(a):Bolidy sa dla mnie strasznie brzydkie w porownaniu z ostatnim sezonem.

sector napisał(a):drevni napisał(a):Dlatego wolę ligę włoską i mój ukochany AC Milan![]()
ja tam nie gustuje w starych dziadkach i nie lubie raczej spac na meczach zart ofc, dlatego my z chlopakami z forum wolimy Arsenal
bAchoR napisał(a):Dudek był dla mnie wzorem postawy sportowca i Borucowi ciągle daleko do niego.
bAchoR napisał(a):Ja nie przepadam za Borucem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości