sector napisał(a):Stelmach, ktory to nadmienil, ze zna juz wiekszosc materialu
Ciekawe skąd on ma znać tę większość ?????
Stelmach napisał(a):Całość już dobrze znana, między innymi z setu na Trance Energy
A Ty Stelmach nie pisał być takich głupstw że całość juz jest dobrze znana, bo to nie prawda, nie wierze że słyszałeś coś więcej z tego albumu niż ja, a puki co z dostępnych rzeczy można było poznać tylko:
Transi napisał(a):Surreal
Transi napisał(a):Liquid Fire
Transi napisał(a):Through the Light
Transi napisał(a):Broken
Transi napisał(a):Megalithic
czy Big Sky natomiast wiekszość z tych nowych wokali do tej pory nie jest znana, tzn nie miały one jeszcze premiery NIGDZIE....
Stelmach napisał(a):i innych poczynań przedstawicieli z UK.
o kogo tutaj chodzi bo nie bardzo czaje ????? Dodam tylko że mam osłuchane wszystkie sety na bierząco, a i czesto nawet przeglądam filmiki na Youtube z jakichś ważniejszych gig(s)ów

Tak że nie róbcie już z siebie takich Pro tranceowych słuchaczy co to znają wszystko i słyszeli jeszcze nawet zanim to sie ukazało, bo tak na prawde czasami wasza wiedza mnie załamuje... Przed komputerem z dyskiem i discogs pod ręką to sobie można wszystko pisać i robić z siebie Boga jeśli chodzi o muzyke, gorzej w rzeczywistości, tak samo Stelmach popisałeś sie wypowiedzią w przypadku tego albumu.....
Teraz co do mojego komentarza..... Początkowo (jeszcze w tamtym tygodniu) myślałem że album na prawde będzie genialny.... NIe było tracklisty, a ze znanych rzeczy tak jak już gdzieś pisałem znane były Surreal, które pomimo że ma wokal jakieś złe i tandetne nie jest, Liquid Fire, Through the Light, Broken, Megalithic, które są na prawde bardzo dobre.... \o/ Sądziłem że dojdzie jeszcze z 5 tracków + Big Sky, z czego będa ze dwa wokale i z 3 normalne i wszystko będzie git... Poza tym czytając wypowiedź i komentarz JOCa do tego albumu i to że pisał tam o chęci stworzenia czegoś głębokiego, ambientowego i melodycznego, myślałem sądząc po tym jeszcze co do temtej pory już było znane że rzeczywiście taki będzie ten album.... No ale niestety, zamiast normalnych tracków dowalił reszte samych wokali....

Co niezbyt dobrze wróży temu przedsiemwzięciu, patrząc chociazby w kontekście ostatniego album Cosmiców....

No ale nic z końcowa opinią wstrzymam się aż poznam wszystko....