Hvjowe..... Ja bym tego nigdzie nie wydawał

No chyba ze jako dzwonek jakis na komóre, Bachor do Nokki to wyślij może Ci wydadzą ten wałek

w swoim nowym telefonie

Nie no oczywiście żartuje Rafale

Co by tu napisać ???? Zaczne może od takiej zabawnej anegdoty

A mianowicie tego że słyszałem juz to demo od Bachora chyba z miliard razy i za każdym razem wałek jesp pod innym aliasem, a jak nie i już alias jest ten sam, no to wtedy tytuł sie zmienia

Tak że Bachor to w tym momencie (chyba już ktoś to pisał, ale i ja potwierdzam

) chyba jeden z najbardziej płodnych producentów jeśli chodzi o aliasy, zostawiając pod tym względem już dawno w tyle takie tuzy Tranceu jak Mike i inni
No to nie będe się rozpedzał z pisaniem i bede już kończył raczej tą wypowiedź

Ide spać bo już późno

DDDDD
Edit
A tak na serio, poza tymi żartami już, to kawałek całkiem przyjemny, z charakterystyczną bachorowską ciągnącą się melodią, niezbyt rozbudowanym 2 i 3 planem i fajna gitarko/mandolinka.... NIe wątpliwie udało Ci sie stworzyć jakiś klimat w tym wałku a to już jest sukces, bo tego chyba niektórzy oczekują od Tranceu... Jeśli chodzi osobiście o mnie to uważam że kawałek mógłby wyjść gdzieś ale musiał byś jeszcze nad nim siedzieć + dodatkowo jakiś gruby mastering od kogoś kto to dobrze ogarnia.... Bo w tej postacie nie brzmi jeszcze jak prawdziwa PRO produkcja.... A na koniec ja i tak widze Cie Bachor w 140bpm ach, a nie w takich wolnych rzeczach... I czekam na kolejną Discobanie bo tamta to już przesłuchałem chyba z 1000 razy