peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D

Sisiek napisał(a):...No i muszę to napisać, że Vidiad najładniejsza dziewczyna jaką ostatnio widziałem idzie się zakochać
bts napisał(a):Cholera... coś mnie omineło?
bts napisał(a):Befor w parku bardzo przyjemny. Dobrze, że nie zaatakował nas lis

Sisiek napisał(a):Impreza za te 15 baniek xD Myślałem że poleca jakieś hity z Ekwadoru ale nic nie byłoMalo co ogarniałem ale mała sala rządziła tylko był za duży tłok
![]()
no i takie nagłośnienie że aż moje zatoki dały znać o sobie
![]()
Fajnie, że było sporo znajomych mord. No i muszę to napisać, że Vidiad najładniejsza dziewczyna jaką ostatnio widziałem idzie się zakochać
Sisiek napisał(a):idiad najładniejsza dziewczyna jaką ostatnio widziałem idzie się zakochać

Vidiad napisał(a):Poznałam BTSa (tak myślę, że to byłeś Ty) który chyba mnie nie pamięta;)
Vidiad napisał(a):i w dodatku słucha techno
Vidiad napisał(a):i w dodatku słucha technoa tak poważniej to nie żartuj Obrazek
Vidiad napisał(a):Co do samej imprezy: nie miałam dostępu do netu przed nią toteż nie widziałam ani na komunikatorze ani tutaj informacji o biforze. Potem sie dowiedziałam ale było to już zbyt późno żebym mogła dotrzeć.
Vidiad napisał(a):Sisiek nas usilnie przekonywał że idziemy w złym kierunku i że bus na Centralny jedzie własnie z tego przystanku na który oni idąmy jednak nie daliśmy sie przekonać i poszliśmy na tamten.
Vidiad napisał(a):Widziałam kiedyś zdanie "Wujek Sisiek was kocha" - to je sparafrazuję: Ciotka Vidiad też was kocha!
bts napisał(a):Kompletna ciemnota mnie ogarnęła
bts napisał(a):O... czyli widzimy się na Ruskinie

bts napisał(a):Nie chyba ale nawet na pewno... Kompletna ciemnota mnie ogarnęła Trzeba będzie poznać się raz jeszcze
bts napisał(a):czyli widzimy się na Ruskinie
Sisiek napisał(a):następnym razem odezwę się wcześniej
Sisiek napisał(a):A żałuj, że nie pamiętasz
Vidiad napisał(a):jest to prawdopodobne:] natomiast dzień wcześniej gra Durand..
Vidiad napisał(a):Czy ktoś wie czy Xymek grał?

Sisiek napisał(a):Vidiad napisał(a):
jest to prawdopodobne:] natomiast dzień wcześniej gra Durand..
Musimy wszyscy wspólnie usiąść przy okrągłym stole i przedyskutować ten temat
bo na FTB już ich nie ma.Sisiek napisał(a): byłem w ciężkim stanie ale Xymka to bym zapamiętał. No chyba, że był wcześniej niż my zdążyliśmy przyjść.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość