artur napisał(a):Witka
pomyslałem sobie ze fajnie by było zrobić razem jakąś wspólną impreze.
(...)Organizacja czegos takiego troche zajmuje czasu, ale mysle ze warto spróbować.
Co Wy na to ?
Post artura dokładnie sprzed dwoch miesięcy. I co? udało się, naprawde się udało! Myśle że możemy być dumni - masa pracy, wszystko od początku do końca zrobione przez nas samych dodatkowo bez wiekszych doświadczeń. Oczywiście nie obyło się bez drobnych wpadek, ale mówiąc że impreza "wypaliła" byłoby obrazą. Napisze to co myśle, pewnie część z was zgodzi się ze mną:
Magią tej imprezy nie były super dopracowane sety, mega oświetlenie, czy wizualizacje. To ludzie, to my wszyscy. Nie chcę sie tu wrzucać jakiś opisów nirvany, unoszenia sie nad ziemia czy innych kosmosów, pomyśl tylko:
Ile razy mówiliśmy sobie? "mały klub, swietna muzyka i bawiący sie ludzie - to wystarczy" I tak własnie wczoraj było, to było nieprawdopodobne, na Pasażu Niepolda spacerowało
kilkanascie osob, w klubach pustki(z tego co mówili ludzie przychodzący), a u nas zadnego wolnego miejsca na parkiecie.A na nim?
Uśmiechnieta przez cala noc od ucha do ucha i dumna ze swojego mena kiki,
rapture, skaczący od samego wejscia do samego konca, artur, wyshi, Qsi, pepsi, fryzer, Optik,Jachu + wiele, wiele ludzi nie z forum - wszyscy uśmiechnieci, rozmarzeni. Powiem wiecej, przyszlo kilka osob, znajomych ktorzy słuchają całkiem innej muzyki, a mimo wszystko byli bardzo długo patrząc (z podziewem chcialoby sie rzec) na parkiet. Właczam sety i przechodza mnie ciarki po plecach,takich wspomnień sie nie zapomina

Cieżko to opisać, i naprawde jestem daleki od ubarwiania

Chciałbym wszystkim serdecznie podziekować, przed wszystkim
Arturowi, Wysherowi, Qsiarze i Kiki - można z wami góry przenosić, pomysł i odrazu wykonanie, głowy pełne pomysłów, brawo
Krzyśkowi, który mam nadzieje dokopie się do tego forum - dzieki wielkie za naprawde profesjonalne nagłośnienie, warunki były strasznie cieżkie, ale brzmienie które wykreciliśmy spełniało wszelkie wymagania
Optic, Jachu, Technic - dzieki za granie na światowym poziome

NIe chce wymieniać, by kogos nie pominać, ale dziekuje także wszystkim którzy przyszli i tworzyli taką masakre na parkiecie

Na koniec powiem tak - naprawde się napracowaliśmy, ale tego cośmy się razem poznali, pomartwili i pośmiali tego nikt nie zabierze,

Sety
Na poczatek:
OptikQsiPo Secie Qsiego Moj dzielny windows uznał że niepotrzebnie nagrywać sygnał z konsoli i reszte setów nagrał wewnetrznym mikrofonem (rownoczesnie w dwoch programach - ta zagadka dlugo bedzie mnie meczyc). Na poczatku pomyslalem ze tragedia, ale z drugiej strony dzieki temu slychac co tak naprawde dzialo sie w klubie.
Te sety tez wrzucam(za pol godzinki beda) a chlopakow (Jachu, Artur) poprosimy o nagranie setów w domu

Oczywiscie moj B2B z Technic'em byl tak niepowtarzalny ze nie da sie go
odtworzyc, z resztą nie wiem czy Technic by jeszcze chcial

Tyle na początek, zaraz bo ogarnięciu się, pewnie masa dygrsji jeszcze bedzie, na początek tekst z samego poczatku imprezy:
-Cześć Damian jestem.
-Cześć Mariusz-Wysher
-Wysher?? Ty Jesteś Wysher?? Człowieku Ty jesteś sławny!
jaaa siedze koło Wyshera, niewierze!

Pozdrawiam