Impreza super! Jestem w pełni zadowolony, że udało mi się do was dotrzeć

Miałem w planie bardziej się skupić na Setach, ale niestety (albo raczej stety

) nie do końca się udało, a to dlatego, że zapoznałem trochę ludzi z forum, a w zasadzie dużą Wrocławską część forum. Było z kim pogadać, pobawić się i wznieść toast

Sety bardzo fajne, podobało mi się. Nie słyszałem setu Optika, ponieważ wszedłem trochę później - gdy grał już Qsiara - całkiem fajnie i lekko house'owo.
Później Artur i tutaj odrazu na wstępie dobre numery, później znalazło się też i Silence od Delerium, jakieś tam małe konie były, ale to szczegół (Artur mówił, że przeskoczyła mu igła).
Wysher, no tutaj to trzeba powiedzieć, że dobry był ten MegaMix

, jednak to cięcie się Laptopa trochę przeszkadzało... Dużo dobrych upliftowych numerów wmontowałeś

Jak już Ci mówiłem z tych lekkich klimatów zabrakło mi Kandi & Nickson - Liberate.
Fajnie, że przypomniałeś takie starsze numery jak Exploration of Space czy też Stargazing, a nawet Emmanuel Top - Turkish Bazar.
Następnie Blacksmith

Sam powiedział mi, że będzie zło w jego secie, no i było, ale głównie pod koniec, tak jak już mówiłem wcześniej - świetnie się pobawić do takich techów jak O'Callaghan & Kearney - Pendulum, czy też Puchline! Jak wiesz liczyłem też na You Will Never Be Forgotten. Mimo, że nie zwracałem, aż tak bardzo na technikę, to wydaje mi się, że u Blacksmith'a było z tym dobrze

(trzeba by jeszcze przesłuchać set zgrany przez Anta).
Później byłem jeszcze może z pół godzinki, ale tylko trochę posłuchałęm Anta i Technika, bo trzeba było jeszcze trochę pogadać z nowo-zapoznanymi ludźmi
Pozdrawiam całą ekipę forumową którą poznałem + znajomego i znajome od Jacha

, no i Koleżankę Kiki

.
Dodatkowe Pozdrowienia do Qsiego i Jacha, bo znaleźliśmy czas żeby toast wznieść