Spring Sequence - Stara Kanapa / Wrocław - 2.04.09

czyli pozytywno wiosenne wibracje
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Spring Sequence

Postprzez Rapture 03 kwi 2009, 23:14

Ogolnie bylo "Wrocław, jaksie bawicie?!" , "gdzie som tapsyyy?!" i kilka innych szlagierow :D Dzieki wam wszystkim za tak dobra bibe w tak malym lokalu, bo chyba nikt sie nie spodziewal tak pelnego parkietu. Wszyscy zagrali tak saznie jak tylko mogli, choc osobiscie dla mnie i tak najlepszego seta zagral Qsi - masz u mnie mistrza za te wszystkie hałsy, ktore wtedy cisnales!!

Reszta juz napisala co miala napisac a mi nie chce sie powtarzac... Mandaryna powiedzialaby: "Jestescie zajebi**ii!!" :D
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez artur 04 kwi 2009, 0:26

dawno nie byłem tak uśmiechnięty i dawno sie tak dobrze nie bawiłem. Większość już została powiedziana, co mnie ucieszyło to klimat tej imprezy i frekwencja. Tego sie nie dało zaplanować a wypaliło :)

Osobiście dziękowałem już wszystkim grajkom i osobom które pomogły. Wielki szacuken za nagłośnienie dla zioma od Mrówy. Było naprawde super , wątpie czy kiedys uda sie pwtórzyć ten klimat, bo tylko raz jest pierwszy raz :P

Zdjęcia KIKI super : )

Jakby coś to tu są foty panny z mojego roku :

http://picasaweb.google.pl/dzunia.n/Syd ... PPdzff5eQ#

Jutro , tzn dzisiaj (w sobote) robimy grilla na wyspie słodowej (choć na razie nie mamy jeszcze grilla). godz 19 : 00

tam też można by pyknąć tego open air'a :D :D :D :D

Spring Sequence nam się udało :)
artur

Postprzez Jachu 04 kwi 2009, 2:02

No wyspa slodowa bylaby git na open air'a, ale bez pozwolenia od wladz by sie nie obeszlo;) Do zobaczenia jutro na grillu, niech wpada kto moze!
Jachu

Postprzez Qsi 04 kwi 2009, 10:17

Ahhhhh, strasznie szybko mi ta impreza minęła, a to może oznaczać tylko jedno - bylo godnie :)

Spring Sequence przerósł moje najszmielsze oczekiwania Panowie, udało się :) w powietrzu unosiła się tak pozytywna energia, każdy latał z bananem od ucha do ucha, parkiet pelen i publika w pełnej interakcji z grajkami - czegoż chcieć więcej :)

Mrówa normalnie PR Tuska to przy Twoim małe piwko :D pięknie ogarniałeś co do Ciebie należalo, przede wszystkim szacun za nagłośnienie i światła - było z przytupem jak należy!!

Artur, Wyshi - meetingi organizacyjne aka rozwieszanie plakatow w deszczu - bezcenne wspomnienia!! kawał dobrej roboty Panowie!

Każdy zagrał inaczej, każdy wniósł coś swojego i to było dobre - a mimo różnorodnośći i połączenia zwolenników różnych klimatów, wszyscy bawili się razem normalnie jedność jak na mszy ekumenicznej :D Optik jak zawsze głęboko i stylowo, Artur - piękny prolog do dalszej trance'owej już części wieczoru, Wyshi - mimo małych problemów technicznych power power i jeszce raz power o/ a Stargazing wypruło mi bebechy :) Jachu szybko i z jebnięciem jak lubie :) - tak się powinno grać w godzinach nocnych!

No i oczywiście to nie było to samo bez mojej dzidzi :) Jak zawsze kawał świetnego materiału zdjęciowego, który pięknie oddaje klimat imprezy i o to chodzi! Bez Twojego wsparcia to nie byłby ten sam debiut ;)

Jeszcze raz dzięx wszystkim za przybycie, miło było poznać Freezer ;)

.. i już czuje power następnej imprezy!
Qsi

Postprzez artur 04 kwi 2009, 11:17

Dzisiaj potwierdzam 19:00 aktualne - na wyspie :)

ide na "in search of grill" :)
artur

Postprzez Freezer 05 kwi 2009, 15:32

Impreza super! Jestem w pełni zadowolony, że udało mi się do was dotrzeć :)
Miałem w planie bardziej się skupić na Setach, ale niestety (albo raczej stety ;) ) nie do końca się udało, a to dlatego, że zapoznałem trochę ludzi z forum, a w zasadzie dużą Wrocławską część forum. Było z kim pogadać, pobawić się i wznieść toast :)

Sety bardzo fajne, podobało mi się. Nie słyszałem setu Optika, ponieważ wszedłem trochę później - gdy grał już Qsiara - całkiem fajnie i lekko house'owo.
Później Artur i tutaj odrazu na wstępie dobre numery, później znalazło się też i Silence od Delerium, jakieś tam małe konie były, ale to szczegół (Artur mówił, że przeskoczyła mu igła).
Wysher, no tutaj to trzeba powiedzieć, że dobry był ten MegaMix :), jednak to cięcie się Laptopa trochę przeszkadzało... Dużo dobrych upliftowych numerów wmontowałeś :) Jak już Ci mówiłem z tych lekkich klimatów zabrakło mi Kandi & Nickson - Liberate.
Fajnie, że przypomniałeś takie starsze numery jak Exploration of Space czy też Stargazing, a nawet Emmanuel Top - Turkish Bazar.
Następnie Blacksmith :) Sam powiedział mi, że będzie zło w jego secie, no i było, ale głównie pod koniec, tak jak już mówiłem wcześniej - świetnie się pobawić do takich techów jak O'Callaghan & Kearney - Pendulum, czy też Puchline! Jak wiesz liczyłem też na You Will Never Be Forgotten. Mimo, że nie zwracałem, aż tak bardzo na technikę, to wydaje mi się, że u Blacksmith'a było z tym dobrze :) (trzeba by jeszcze przesłuchać set zgrany przez Anta).
Później byłem jeszcze może z pół godzinki, ale tylko trochę posłuchałęm Anta i Technika, bo trzeba było jeszcze trochę pogadać z nowo-zapoznanymi ludźmi

Pozdrawiam całą ekipę forumową którą poznałem + znajomego i znajome od Jacha :), no i Koleżankę Kiki :).
Dodatkowe Pozdrowienia do Qsiego i Jacha, bo znaleźliśmy czas żeby toast wznieść :)
Freezer
Shipwrecked

Postprzez Rapture 05 kwi 2009, 19:07

Wczorajsze afterparty na Slodowej tez bylo niezle! :D
Obrazek
Rapture

Postprzez artur 06 kwi 2009, 18:49

no afterparty przy grillu wyszło na wesoło :)

Nolaan pytał o tl :
01. Tiesto - Dallas 4pm
02. Sonorus - Last Sunday (Sonorus Unimatrix Zero Mix)
03. Young Parisians - Jump to next train
04. Delerium - Silence (tiesto ISOS rmx)
05. Sonic Vibe & Mike Shiver - Lunation (Orginal mix)
06. Whirpool - Under the sun (Solarstone rmx)
07. Aly & Fila - Eye of horus (Ronski Speed rmx)
09. Andy Duguid feat. Leah - Wasted

ehhh ja chce znowu !
artur

Postprzez Amnes 06 kwi 2009, 22:16

wyszer ja jebe jaki ten twój set jest mega. panie drogi ukochany. Muszę się nim popodniecać dla odmiany po dwóch tygodniach słuchania setów IN i innych pattersonów, przez co trochę przygłuchłem...
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Technik303 07 kwi 2009, 1:53

Nie wiem jak reszta ;) Ja bym się wstydził zagrać cosmic gate exploration of space :P dla mnie ten trak jest mega obciachowy :P
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Sagi 07 kwi 2009, 16:06

kazdy ma pewnie jakies zboczenie na punkcie niektorych "obciachowych" trackow :) wiec nie ma co o tym pisac :) ja sie ciesze ze tyle klasyki zagraliscie :) o to chodzi :D
Sagi

Postprzez wysher 08 kwi 2009, 10:00

Jak na ironię Exploration of Space było jednym z najbardziej entuzjastycznie przyjętych tracków. :)
wysher

Postprzez Nolaan 08 kwi 2009, 10:59

artur napisał(a):ehhh ja chce znowu !

Ja też, ja też!!!! ;p
Dzięki za TL, niezawodnie pozasysam, bo zajedwabiście mnie wkręciłeś tym towarem.
A co do Exploration to ja nie kumam o co kaman ;p Wałek ma kopa, lud się przy nim bawił bodaj najlepiej w czasie tej całej wysherowej łupaniny... Imo track jest przedni, tylko granie go w burackich siedliskach wixy powoduje takie a nie inne skojarzenia.
Żeby offa nie usqteczniać - planujecie może repetę balangi z okazji lata, chłopcy i dzieweczki?
Pocałujta wójta w ...
Nolaan

Postprzez Technik303 08 kwi 2009, 17:10

Ja też bawiłem się przy innych trackach i z tego co pamietam publika przy innych też szalała. Wyraziłem swoje zdanie i tyle. Impreza w Starej Kanapie ? Czy może start z plenerem ? :)
Deep in Progress
Technik303

Postprzez Optik 08 kwi 2009, 23:35

plener!!!!
Obrazek
Optik

Postprzez kiki 09 kwi 2009, 7:47

nie ma co powtarzac tego samego w SK bo bedzie nudno i juz nie to samo! jestem jak najbardziej za tym, zeby to bylo w plenerze o/ tam to dopiero bedzie klimat o/
Obrazek
kiki
z Afryki

Postprzez Rapture 09 kwi 2009, 14:13

plener jak najbardziej. Troszke dobrego halsiku bym zapodal o zachodzie slonca na jakiejs dobrej miejscowce :D <buja w obłokach>
Obrazek
Rapture

Postprzez p3ps1 09 kwi 2009, 16:11

Rapture napisał(a):plener jak najbardziej. Troszke dobrego halsiku bym zapodal o zachodzie slonca na jakiejs dobrej miejscowce :D <buja w obłokach>

zachod słońca niszczyc zmulonymi house-ami .. imo nadaje sie wyłącznie uplifting ;)
Obrazek
p3ps1

Postprzez Rapture 09 kwi 2009, 16:36

p3ps1 napisał(a):zachod słońca niszczyc zmulonymi house-ami

Nie zmulonymi tylko skocznymi i melodyjnymi :D I moze by sie gdzies "Out There" Lolitek znalazlo w kulminacyjnym momencie :D
Obrazek
Rapture

Postprzez Technik303 10 kwi 2009, 3:51

To może plener 18 lub 20 h ? ;) Każdy nagrałby się do orzygania ;) I później jakieś chille na koniec :P
Deep in Progress
Technik303

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy