Trance Night vol. 2 - MC Club / Lublin - 18.04.09

18.04.2009
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Trance Night vol 2 @ MC Club, Lublin

Postprzez Amnes 09 kwi 2009, 18:18

ja w piątek kończe o 17 z grubsza więc jak to mówi infra - seks
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez JohnnyKnoxville 09 kwi 2009, 18:34

Tulipan aka Nexus napisał(a):no wlasnie ten tego Johnny ja wlasnie tak myslalem czy na dwa dni do Ciebei nie przyjechac bo wzialem sobie wolny piatek tez i tak wlasnie myslalem ze moze bysmy jakas banie zrobili w piatek jesczze
Nie ma sprawy :D Mysle nad tym :D Zaraz podzwonie i sie wszystko wyklaruje... :p Najwyzej Nexus byśmy was zabrali po Lubelskich klubach i oprowadzili, na fashion mozna uderzyć tam jest ogień w gaciach :D Zajebiście by było.... Tak jak mówie zaraz bede wiedział.... :P

Edit

Hvja oczywiście sie do nikogo nie dodzwonisz, bo kazdy jest biznesmenem i za hvja nie odbierze tel tyle ma obowiązków.... :( Ja jestem jak najbardziej na tak i jak dla mnie było by zajeb..iście, ale akurat w tej kwestii jestem uzalezniony od innych.... :( ( chodzi o mieszkanie... ) Jak tylko z kimś sie skontaktuje, od razu tu dam info co i jak... teoretycznie nawet fajnie by było nigdzie w ten piątek nie wychodzić, tzn poza mieszkanie się nie ruszać, tylko kupić kilika butelek i popierdoliś o wszyskim i o niczym pół nocy, ale jak znam życie to nie dąło by to rady bo i tak w pewnym momęcie pojawiło by się parcie na klub i byśmy poszli.... :P Tak że jak sie tylko dodzwonie powiem co i jak :P
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Tulipan aka Nexus 09 kwi 2009, 19:14

wlasnie tez tak mysle bo nie mam ochoty na szwendanie sie po klubach, wole wypic sobie w gronie kumatych osob ktorych widze pare razy do roku
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez JohnnyKnoxville 10 kwi 2009, 10:21

Kochani..... :P Wszystko zostało ogarnięte.... Wpadacie w piątek, samochodem z Rafałem i robimy preludium w piatek :P Tzn domówka na kwadracie, połączona ze śmiechami, chichami i gadkami przez długie godziny :P albo jest też plan żeby w piątek jechać nad zalew zęborzycki, z 5 km za Lublinem i palić grila, a później dokończyć na kwadracie.... Wszystko już potwierdzone na 100%.... Teraz tylko tak, Rafał może wziąć maxymalnie 3 osoby i to nie wiadomo czy ktoś np Amnes :D bo jest najbardziej chętny do wszystkiego :D nie będzie musiał trzymać kilku zgrzewek z Red Bullami na kolanach :P

Tak że co ???? Amnes, Nexus i Viviad sie zabierają z Rafałem z wawy ????

W Lublinie dołączam Ja, Fresh Daniels aka milion wariacji tego aliasu w rozmaitych konfiguracjach :P i aka Uczestnik wielu Bań pod tytułem "Jedna to za mało" :P i "NIe ma, nie ma białegooo" :D Peterhol, ze swoją piękniejszą połową :P i może jeszcze ktoś :P

Ktoś jeszcze ma zamiar przyjechać, bo trzeba wszystko rozplanować.... :P Japer sprzedawaj bilet na Godskichen i dawaj do nas :P
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez peterhol9 10 kwi 2009, 11:26

cholera..u mnie piątkowy wypad może nie wypalić. Za dużo mam roboty niestety z zaliczeniem poniedziałkowym i innymi pierdami, więc mój przyjazd w piątek będzie nikły. Nie prorokuję ostatecznie, ale raczej dopiero w sobotę zawitam :( Jak coś, to Marcin dam jeszcze znać albo na forum albo smsem albo inaczej ;)
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez peterhol9 10 kwi 2009, 11:36

....ale żeby nie było, to będę się sprężał, żeby upchnąć wszelkie obowiązki i przybyć :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 kwi 2009, 15:32

wow !! wyglada toswietnie jestem bardzo uradowany z takiego obrotu sytuacji, oczywiscie zajmuje miejsce pilota w samochodzie i cisniemy na ostrej kurwie na LBN przy dzwiekach Fabio Steina :D uhhhh bedzie pieknie dziekuje Marcin za ogarniecie jak zwykle perfekcyjne _o_

opcja z grilllem piekna zwlaszcza jesli dopisze pogoda :D

ja uwielbiam domowki i chetnie znow spotkam sie z uczestnikiem wielu bań
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 10 kwi 2009, 16:19

dobra dziewczyny, napiszcie jeszcze o której wyjazd bo ja jako młodzież naukowa zajmująca się naukom muszę się czasem połuczyć w piątki też.

EDIT:

Ale bardzo chętnie, bardzo chętnie, dzięki za zaproszenie joni, czuję się wyróżniony. Mogę przygotować oprawę muzyczną, a red bule nie będą problemem o ile nie będzie ich tak dużo, żeby nie dało się przystawić piwa do spragnionego pyska. A tak to joni świetny plan The plan mać.

Joni jesteś hardkorem!
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Stelmach 10 kwi 2009, 19:30

Sisiek napisał(a):Mnie na pewno nie będzie bo nie sądzę żebym był w stanie wyjechać z Radomia :P

Ja też nie wiem... zrobiłem sobie zresztą już booking hotelu "Zamłynie" na ul. Klonowej w Radomiu, pokój ma wszystkie wygody, a drinki do łóżka serwują, więc nie wiem czy dam radę się w ogóle podnieść ;-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 10 kwi 2009, 19:40

Ja z Łysym Ci gwarantujemy że nie dasz rady :D Musimy omówić kilka ważnych spraw :P a o suchym pysku tego nie będziemy robić :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez peterhol9 11 kwi 2009, 9:23

JohnnyKnoxville napisał(a):Mianowicie w dniu imprezy czyli 18.04.2009 w największym Lubelskim Empiku mieszczęcym się na ostatnim piętrze GC przy ul. Krakowskie Przedmieście 55, w godzinach 16-19, odbędzie się wydarzenie określane przez Empik szkołą djską, podczas której swoje sety będą mogli zaprezentować nasi artyści... Podczas tych 3 godzin każdy będzie miał okazje przekonać się na własnych uszach o wyjątkowości muzyki trance, oraz artystów występujących u nas tego wieczoru.... Będzie to także okazja do zrobienia sobie z nimi pamiątkowych fotek i porozmawiania jak ze zwykłymi ludźmi.... W trakcie tej prezentacji przeprowadzane będą liczne konkursy z ciekawymi nagrodami, oraz rozdana zostanie bardzo ograniczona liczba najnowszych oryginalnych najnowszych promówek od naszych djów.... Całe to widowisko poprowadzi konferansjer z radia Lublin, zaś po jego zakończeniu wszyscy chętni będą mogli nabyć promocyjne bilety i wyruszyć razem z nami prosto do klubu MC'....
btw. genialny pomysł !! :)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez SRGnt 12 kwi 2009, 15:09

Że też dopiero ten plakacik dostrzegłem :roll: Niegłupawo się zapowiada a bilety wręcz symboliczne :) A co do tego empiku: radio Lublin i trance - no bardzo, bardzo ciekawe połączenie.. ;)))
SRGnt

Postprzez peterhol9 12 kwi 2009, 18:16

SRGnt napisał(a):Że też dopiero ten plakacik dostrzegłem :roll: Niegłupawo się zapowiada a bilety wręcz symboliczne :) A co do tego empiku: radio Lublin i trance - no bardzo, bardzo ciekawe połączenie.. ;)))
ooo ! z Lublina jesteś:D poszerza nam się grono trensowiczów z lubelskiego :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez SRGnt 12 kwi 2009, 20:21

To co to balet? :P
SRGnt

Postprzez peterhol9 12 kwi 2009, 20:41

SRGnt napisał(a):To co to balet? :P
nie rozumim pytania :) pytasz co to balet? balet to dicho :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez SRGnt 12 kwi 2009, 20:45

peterhol9 napisał(a):

A co to dicho:P wariacie :P
SRGnt

Postprzez peterhol9 12 kwi 2009, 20:48

SRGnt napisał(a):
peterhol9 napisał(a):

A co to dicho:P wariacie :P
ano taniec, impreza, szmery i bajery ale nie róbmy offtopa ;)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez SRGnt 12 kwi 2009, 21:08

Kiełbaski też będą ? No luz, wybieram się na tą imperkę..
aż taki solidny skład z fmt tzn. z z evibes będzie?? W Lublinie? Hoh :D

A o jutrzejszejszym balecie w graffiti to ktoś pamięta:
http://www.c32.pl/2009/04/techno-speed- ... ti-lublin/
? :P
SRGnt

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 kwi 2009, 12:09

dobra ogarnijcie sie ryje to tulipan teraz wyje... a jak wół pierdzi to obora słucha // hehe zarty zarty

a teraz na powaznie, powoli wracam do zdrowia i planuje byc w piatek w lublinie :) tylko cos cisza w temacie wiec prosze o jakies info, nie ukrywam ze nie usmiecha mi sie przyjezdzac na 19 lub pozniej bo wole jesczze sie przespacerowac po LBN oraz odwiedzic kilku znajomych (jesli da rade) z warszawy wschodniej mam piekny pociag o 11:49 ktory zawija po 2 godzinach do LBN i chyba tym sie wybiore, jesli ktos planuje tak jak ja to bedzie mi bardzo milo miec jakihs towarzyszy :) to taki moj wstepny plan, wiem ze pewnie bedzie jechal Rafal tak jak poprzednio i ma miejsca w aucie (cie !! ehe !!) ale nie wiem o ktorej on wyrusza, wiec narazie sobie sam planuje, czy ktos wogole jesczze w piatek planuje przybyc na LBN czy wszyscy umawiamy sie na sobote ??

aha no yaper pierdol te godskiczen dziadoskie opchnij na ftb jakiemus wygrzanemu klubowiczowi bilet i wbijaj na LBN w piatek :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 15 kwi 2009, 15:12

Ja wciąż nie wiem co i jak. Póki co mam mega katar i jade na pigułach, ale już raz cudowne bigosy uzdrowiły mnie w lublinie. Nostradamus mógłby coś tu skrobnądź.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy