Snowbombing

Austria | Mayrhofen
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Snowbombing

Postprzez sector 11 kwi 2009, 20:15

Chcialbym wam zapodac nowy, przynajmniej dla mnie, temat imprezy w Austrii. Snowbombing to impreza odbywajaca sie w gorach Austrii w miescie Mayrhofen.

Szczerze mowiac jak dla mnie wszystko wyglada swietnie. Moze LU nie sa jakies mega transowe itp. ale graja tam swietna muzyke. W polaczeniu z klimatem, ktory wytwarzaja gory musi naprawde byc mega. Zawsze chcialem pojechac w gory pojezdzic na snowboardzie, w sumie dziwne bo w PL mieszkalem w gorach, a nigdy nie jezdzilem ani na nartach ani snowboardzie, ale mniejsza z tym. W tym roku nie wybralem sie, ale w przyszlym roku sprobuje sie tam wybrac.

Wszystkie informacje znajduja sie na oficjalnej stronie: http://www.snowbombing.com/en/

Tutaj zapodam wam promo z 2008 i 2007:

Tutaj tegoroczny lineup:
Obrazek

Na koniec dodam ze calosc zbiera swietne opinie. Praktycznie wszyscy sa zachwyceni. Mi sie podoba. Zawsze to 'cos nowego', jakas odmiana od standardowych imprez.
sector
the king of bongo!

Re: Snowbombing

Postprzez Merv 12 kwi 2009, 0:27

Bardzo ciekawy line up. Liczny, i bez standardowych nudnych gwiazd które można zobaczyc na co drugim evencie. Moim zdaniem ciekawa alternatywa wśród setek imprez :)
BEAT.eater
Merv

Postprzez artur 12 kwi 2009, 12:58

Impreza na pewno gruba. Jednak jest to Austria i nie ma tam co jechać z moim pustym portfelem... Moze kiedys, taki zimowy event :) kto wie, w każdym razie tegoroczny snowbombing już sie odbył z tego co na stronie czytałem.

Klawo wygląda poster, tyle artystów na jednym plakacie to jeszcze chyba nie widziałem :shock:
artur

Postprzez sector 12 kwi 2009, 13:14

artur napisał(a):Klawo wygląda poster, tyle artystów na jednym plakacie to jeszcze chyba nie widziałem :shock:

Zauwaz jeszcze ze pisze '& more TBC'. Napewno bylo klawo, bo masz racje, w tym roku juz sie odbylo.
sector
the king of bongo!

Powrót do Imprezy