Trance Night vol. 2 - MC Club / Lublin - 18.04.09

18.04.2009
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Trance Night vol 2 @ MC Club, Lublin

Postprzez JohnnyKnoxville 15 kwi 2009, 15:23

Amnes jak nei wiesz co i jak ???? :P toż chyba wszystko na bieżaco ustalane było :P Wyslij mi na prw numer do siebie to wszystko jeszcze raz ustalimy telefonicznie.... :P Ja narazie spieprzam z neta bo mam zajęcie, wieczorem przedzwonie....
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez peterhol9 16 kwi 2009, 9:21

JohnnyKnoxville napisał(a):Wyslij mi na prw
ode mnie do Ciebie wiadomości nie dochodzą :(
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez JohnnyKnoxville 16 kwi 2009, 10:02

peterhol9 napisał(a):
JohnnyKnoxville napisał(a):Wyslij mi na prw
ode mnie do Ciebie wiadomości nie dochodzą :(

Nie pokazywało mi wogóle że coś mam... Już sprawdziłem....
John Askew - The Witch
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Amnes 16 kwi 2009, 22:30

Dobra, muszę zrobić wrażenie większe niż sisiek zrobił na wejście do lublina, więc trzeba będzie się postarać w trasie o solidnego pawia powitalnego :D:D.

A tak poważnie, to strasznie się cieszę na powrót do tego jakże pięknego miasta, i jego pięknych kobiet. no i może na samym końcu do zobaczenia forumowych mord :D
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 17 kwi 2009, 8:21

no my z Amnesem zacyznamy walke juz przed wejsciem do Matiza :P mały beforek na Metro Młociny jakby ktos byl w poblizu to niech wbija na piwo pod jakies drzewko :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez JohnnyKnoxville 17 kwi 2009, 9:24

ja to sie aż boje tego weekendu :DDDDDDDDD ruszam, zobaczymy co przyniesie dzień.............. :P
John Askew - The Witch
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Tulipan aka Nexus 17 kwi 2009, 11:52

nie boj sie, miłościwy i wszechmogący Allah bedzie mial w opiece tez i ta impreze :)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez SRGnt 19 kwi 2009, 3:51

hoho, wszyscy dobrze się bawili.. hej... tak, dobranoc :)
:P
SRGnt

Postprzez Sisiek 19 kwi 2009, 11:44

Prezesie czekam na sprawozdanie :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez indecentnoise 19 kwi 2009, 13:20

Tulipan aka Nexus napisał(a):nie boj sie, miłościwy i wszechmogący Allah bedzie mial w opiece tez i ta impreze :)

Szkoda, ze nie mial w opiece soundsystemu, ktory odpuscil przy Operation Blade :o ;) Git malina impreza :)
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Postprzez Tulipan aka Nexus 19 kwi 2009, 21:01

ja........ kurwa jutro kurwa jutro bo ja... nie wydam... sory ale ja podobnie jak soundsystem odmawiam posluszenstwa :/ jutro jutro

dopiero zjechalem na dom i nie wiem co sie dzieje jestem jesczze bardzo pijany :/

ale balet...

kocham duze cycki :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 19 kwi 2009, 21:39

nexus jak robisz z dużymi cyckami?
balet jak balet - zajebisty, ale całokształt wyjazdu, syndromu podróżnika, pogoda, dupy, browary, TOWARZYSTWO, - wyjebane. Żeby nie było, impreza sama w sobie przech... Ale mnie rodzice za głos obśmieli, bo ledwo mówię. Tak tak nostradamus, w metrze też piosenkę tygodnia nuciliśmy, i makaron szakaron.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez nostradamus 19 kwi 2009, 22:27

Wielkie dzięki wszystkim za ten wspaniały czas. Nexus i Amnes to normanie wymiatacze. Chłopaki potrzebna nam druga zwrotka Piosenki Tygodnia bo Radio M. złożyło u mnie zlecenie na remixy w wykonaniu naszego chóru. Co za Baniaaaaaaa (dobrze że tylko za 15 baniek ;D ). Szczególne podziękowania dla Johnnego . Peace and Love ;) A normalnie o tej porze worzę się po dworzę :D
nostradamus

Postprzez JohnnyKnoxville 19 kwi 2009, 23:48

nostradamus napisał(a):A normalnie o tej porze worzę się po dworzę
Woziłeś się po dworze w Manchesterze Rafał :P Przypomnij sobie.... I następnum razem najpierw sie głęboko zastanów zanim coś powiesz bo o wielu rzeczach nie masz pojęcia, ze względu na to że nie jesteś przy nich, nie znasz sie na czymś, nie znasz ludzi, albo nie słyszałeś o czymś..... Więcej tutaj nie napisze bo to prywatne sprawy.....

Co do imprezy to wypowiem się jutro... Tutaj w skrócie.... Było na prawde bardzo fajnie i oryginalnie.... Dużo mocniej niz ostatnio :P Ale uważam że to w sumie dobrze... W obecnych czasach i zamule w klubach tak na prawde ludzie nie maja gdzie i przy czym sie bawić... A dla mnie muzyka ma dostarczać energii i to ekstremalnej :D Jak sobie przypomne co sie działo podczas tej nocy to aż mam ciarki i smiac mi sie chce ze to wogóle było mozliwe :D Przez całą impreze moze było raptem z 5 wokali :D xDDDDDDDDDD i jak Malakai zaczął miazge tak Lowraider zakończył :P Było może momentami nawet aż za ciężko ale ja to odbieram jako wielki + :P Bardzo miłe zaskoczenie set Kamila pokazał że nie tylko jest świetnym i ciekawym producentem, ale równiez jako dj posiada wielki talent... Czekamy na Emerald Valley [prawdopodobnie Discover], bo z tego co słyszałem warto czekać.... Szkoda że nie było warunków do jakichś długich rozmów i ogólnie do rozmowy :P ale jeśli to bedziesz czytał to powodzonka tez na tym drugim roku Biologii :P świetnie zaskoczył tez na konieć Paweł/ Lowrider pierwsze 3 tracki po prostu wkręciły wszystkich w parkiet... Zdecydowanie miło było posłuchac i pobawić sie przy Twoim secie mimo tak późnej pory.... Co do reszty tak jak mówie jutro dokończe.... tutaj tylko kilka luźnych zdań.... Greg Downey - Grade A Mika Winda zniszczyło....!!!!!1 Ale też śpiew ludzi Burned With Desire był bardzo miłym zaskoczeniam... :P Alex pokazał że o każdej porze jest w stanie dostarczyć doskonałego seta... a Darek utwierdził mnie w przkonaniu że nie gra tylko po prostu niszczy !!!!!! Jestem pewny tego że po pierwszym wielkim evencie posypia mu sie kontrakty i bookingi w całej Europie, bo po prostu jest fenomenalny.... Reszte później....

Teraz przeprosiny... Przepraszam wszystkich tych którzy moze poczuli ze nie poświęciłem im tyle czasu ile powienienem... I ile by chcieli i odebrali to jako nie zbyt miłe zachowanie... Przepraszam was, ale ja po prostu nie byłem w stanie.... Gdybyście wiedzieli ile spoczywało na mojej głowie spraw, to ze nie spałem kilkadziesiąt h i ze już podczas imprezy byłem w takim stanie ze mimo ze starałem sie ogarniac, miałem dość.... Przepraszam tez za ten empik i czekanie po zakończeniu grania.... Na pewno kazdy po tych kilku godzinach duszności tez miał dość... W tym miejscu chciałbym pozdrowić piękniejszą :P połowę Piotrka i podziekować jej że przyszła i bawiła sie z nami... Na prawde bardzo to doceniam, ze pomimo ze widac juz było zmeczenie to została z nami prawie do końca.... Nie wiem komu juz zostały w sumie rozdane płyty, ale na pewno jedna powinna trafic w jej rece... Peterhol masz to przekazac....

Dziękuje za przybycie Maćkowi, dwóm Piotrkom, Sierżantowi z kolegą z którymi zamieniłem kilka słów i są bardzo w porządku ludźmi :D Moim znajomym z Parczewa, dla których też nie starczyło mi czasu zeby porozmawiac z nimi tyle ile bym chciał, Robertowi który przyjechał specjalnie na tą impreze na godzine przed z Warszawy i z którym wracalismy o 6 rano nie żywi we dwóch busem do Parczewa :P (Komentarz na temat byłes dziewczyny zniszczył mnie i niszczy do teraz :D ), oraz przede wszystkim Borysowi on wie za co xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd oraz za to że ograniał gości :D (koszulka Whos The Fuck is Fresh Daniels zniszczyła :DDDDDDDDDDDD i chce ją kupić :D ), oraz wszystkim tym których zapomniałem wymienić.... Bez was ta impreza nie była by na pewno w 1% tak udana jak była.... Przede wszystkim dla takich ludzi jest właśnie ona robiona.... !!!!! Do następnego razu kochani....
John Askew - The Witch
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez peterhol9 20 kwi 2009, 9:11

jak zwykle na KULu, jak zwykle odpowiedam :D

Na początek chciałbym wszystkim podziękować i przeprosić :) Podziękować za wspólne towarzystwo i przeprosić za to, że jak zwykle całe guzik pogadałem, ale moje spokojne usposobienie dało po sobie poznać :D a tak serio, to dziękx johny za zrobienie imprezy, których każdy z nas z forum, jak i tych z lublina potrzebował. Jak to powiedział Piotr aka Nexus -(tutaj nie bedzie cytatu ale parafraza :D ) my przyjechaliśmy tu dla muzyki przez co widać jak ta muzyka nas wszystkich łączy. Widać to było po Burned with desire czy Satellite, gdzie aż łzy w oczach stanęły, gdy cała sala śpiewała chórem słowa tych wałków!!. Dzięki Rafałowi, który musiał się nawozić ludzi i ogarnąć ich wszystkich w swojej chałupie. Takie same podziękowania dla Gnomusa, który pierwszy pokazał mi co jest na stoliku djskim ( :D kurna, nie nadaję się do djki ), Amnesa i Nexusa, którego egzystencjalne przemyslenia urozmaiciły nam pobyt u Rafała :D

Muzycznie było git!! Najbardziej wkręcił mnie set Winda, zaraz potem Alexa. Recay trochę upliftingowo, ale nie w moim stylu, niemniej na dobrym poziome.

Cóż...długo by tutaj wszystkie przezycia wymieniać. Więc żeby sie nie rozwodzić zapytam o następny termin, czyli Trance Night 3 in da Lublin :D

aha...
JohnnyKnoxville napisał(a): W tym miejscu chciałbym pozdrowić piękniejszą :P połowę Piotrka i podziekować jej że przyszła i bawiła sie z nami... Na prawde bardzo to doceniam, ze pomimo ze widac juz było zmeczenie to została z nami prawie do końca.... Nie wiem komu juz zostały w sumie rozdane płyty, ale na pewno jedna powinna trafic w jej rece... Peterhol masz to przekazac....
przekażę i to natychmiast. Z pewnością się Agacia ucieszy z powodu tak miłych slów ;)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez peterhol9 20 kwi 2009, 9:15

btw. zrobiłem gafę mówiąc Alexowi o Love shines through Chicane, które oczywiście było od Chakry. To tak gwoli wyjasnienia :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez SRGnt 20 kwi 2009, 13:06

To teraz dwa słowa ode mnie.
Johny, za organizację i całokształt masz wieelkiego bro, albo nie, lepiej red bulla z wódeczką :D (btw. te happy hours go get vodka mnie po prostu wykończyły :D) Impreza świetna, Godds przy tym to spotkanie koła gospodyń wiejskich ;) Co ważne, czuć było klimat forum, miałem wrażenie że tutaj się ona odbywa. Fakt faktem, szkoda, że nie dało sie więcej porozmawiać ale i tak jestem niezmiernie rad, że udało nam się poznać. A mieliśmy już iść z Galerii C. zrobić się wstępnie do jakiejś knajpy.. Albo jeszcze nie, posłuchamy wypocin panów za konsolami, na chwilę siądziemy przy tych Dwóch co się tak na kanapie rozwalili:D Okazało się, że tych Dwóch do Johny i Peterhol :D Od razu wieczór się odmienił (na lepsze :P) Kto tam jeszcze był, Amnes, Tulipan... Nie powiem, z Tulipanem żeśmy na imprezie ładnie dawali, wyskakałem się jak małe dziecko :D Dobra UK wiksa nie była zła :D
I nawet pana z ani mru mru poznałem:D
Ładnie, ładnie, ładnie, ładnie, ładnie.... Pięknie :D :shotdance:
SRGnt

Postprzez JohnnyKnoxville 20 kwi 2009, 13:13

SRGnt napisał(a):I nawet pana z ani mru mru poznałem:D
Był u nas ????????? :P ze karwa jak zwykle nikt nic nie powiedział :D
John Askew - The Witch
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez peterhol9 20 kwi 2009, 13:14

ale który? Ten chudy czy ten blondyn? :D

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez SRGnt 20 kwi 2009, 13:36

Ten blondyn. Nazywa się DERECK RECAY :lol: haha
Ktoś tak go ochrzcił i niezła fala poszła wśród śmietanki didżejskiej siedzącej na kanapie :lol:
SRGnt

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy