JohnnyKnoxville napisał(a):Mogła by być bomba i klasyk nad klasyki....
Sisiek napisał(a):Ostatnio kupiłem fajne wydawnictwo Art of Trance - Retrospective sporo starszych tracków w znakomitej jakości i po nowych masteringach
JohnnyKnoxville napisał(a):Po pierwszym odsłuchu przyszła mi taka myśl że z wielką chęcią usłyszał bym jakiś remix albo hard tranceowy, albo techowy, ale od kogoś kto udźwignął by wielkość tego wałka i wydobył z niego jeszcze więcej energii, eksponując przy tym cały mrok
phantom napisał(a):Pewnie. Należałby mu się osobny temat.

Szybko sie przestawiasz..... Jak chorągiewka.....Sisiek napisał(a):Może dlatego że już przestawiłem się na te nowsze brzmienia.
akiedy jest według Ciebie ten moment rozkręcenia w tym utworze ???? Moim zdaniem wypowiedź nie na miejscu zupełnie, w stosunku do takiego tracka, tymbardziej nie spodziewał bym sie jej z ust takiego znawcy muzyki elektronicznej jak Ty Sisior.... Ten numer sie nie rozkręca, to po prostu piękna i Ciekawa kompozycja z ogromną głębią.... Nie na miejscu są w stosunku do niej nawet słowa "rozkręcać się".... Rozkręcać to się może jakiś Tech, lub Uk, ale nie to.... Papillon to utwór olbrzymią głębią, stający w sprzeczności z obecnymi płytkimi trędami w muzyce.... Numer przy którym jerzą się włosy na klacie..... Tak że komentaż dla mnie bardzo nie na miejscu Sisiek....Sisiek napisał(a):W chwili gdy już się rozkręci

pickars napisał(a):Choć może wokal faktycznie dobrany zupełnie jakby z innej parafii .
Julius napisał(a):Podejrzewam, ze na bigroomach będzie niszczył...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość