SpringBreak Migration2Heaven - Strefa G2 / Radom - 17.04.09

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Migration 2 Heaven „Spring Break” - 17.04.2009 Radom

Postprzez Stelmach 18 kwi 2009, 21:00

After w pełni, trwa i przybiera rozmiarów ;-) Walczymy z kolejnym litrem trunku z Siskiem i Chris Asperem. Szersza relacja jak jutro się ogarnę. Powiem jedno - tak wielkich cycków to w życiu nie widziałem :D Najlepiej bawiłem się na podłodze w toalecie :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 19 kwi 2009, 3:16

No after trwa :D Zostałem ja z Chrisem Asperem. Reszta śpi a my bawimy sie dalej :) Pozdrowienia od ekipy :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Juma 19 kwi 2009, 7:53

U mnie leczenie kaca sposobami domowymi ( czytaj: czym sie strules tym sie lecz ),

Skrobne cos jak juz sie ogarne, fotorelacja jak dolece do UK.
Juma

Postprzez Sisiek 19 kwi 2009, 11:44

A my mamy 3 dzień after. Chyba nigdy sie nie skończy :P Jest więcej niz sążnie :P

Juma ogarnij się :)
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Boguś 19 kwi 2009, 13:16

Zajebista impreza! Serdeczne podziekowania dla Konciala i Łysego za zajebiste przyjecie za swietna impreze za after w ogole za wszystko :) To bylo moje pierwsze Migration 2 Heaven ale na pewno nie ostatnie :) Bardzo mi sie podobalo, klub tez swietny naprawde WOW. Mozecie sie mnie spodziewac na kolejnej edycji :P Tomek pewnie tez chetnie przyjedzie razem ze mna, ale to juz sam sie wypowie bo planuje sie tutaj zarejestrowac ^^
A w ogole to juz mi sie wiecej pisac nie chce bo skacowany jestem okrutnie :P jeszcze melanzowalismy po powrocie z Radomia :P wiecej na www.rzygajznami.pl Pozdrawiam wszystkich serdecznie z ktorymi bylo mi dane sie zobaczyc :) I dziekuje Natalii za mile wspolne ogladanie tych blaszanych ptakow ladujacych na 11ce :P :)
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Stelmach 19 kwi 2009, 17:13

Zapodaję skromną foto relację z naszych wybryków:

1. http://www.megaupload.com/?d=JDJ9G7FU
2. http://www.filefactory.com/file/agcd436 ... 4_2009_zip

Niestety aparat w kluczowych momentach odmówił posłuszeństwa i nie udało się utrwalić niezapomnianych momentów z kibla w G2 i melanżu u Konciala, na którym Sisiek latał jak świr i kot po obierkach do 6 nad ranem :D
Jest za to dużo znajomych i zapitych twarzy oraz gęsta relacja z VIP room'u.
Stelmach
Rave on!

Postprzez sector 19 kwi 2009, 21:49

Najlepsze co na chwile obecna zauwazylem na zdjeciach to ViP Room i koszulke Lotnika CIPO :- DDDDD

Lotnik ze chodzisz takich wulgarny na imprezy :D
Obrazek
sector
the king of bongo!

Postprzez bts 20 kwi 2009, 10:09

O 14:40 wyjechaliśmy z Warszawy w składzie: Sisiek, Natalia, Boguś, Tomek i moja skromna osoba. Podróż dla mnie dość uciążliwa, sporo korków na trasie, na szczęście wesołe towarzystwo i Faskil leniwie płynący z głośników zacierało te niemiłe wrażenia. Najśmieszniejszy moment to 'wyścig' z rowerzystą na trasie :D W Radomiu byliśmy chyba około 17:00, zajechaliśmy jeszcze do jakiejś przydrożnej budy z żółtym M w logo, gdzie na parkingu od razu podeszli do nas fani lokalnej drużyny z propozycją umycia szyb ale po mojej grzecznej choć stanowczej odmowie zrezygnowali (a może to przez widok Krzysia wychodzącego z auta ;) ). Następnie odwiozłem pasażerów do niezwykle gościnnego domu przy ulicy, którą na mapie reprezentuje tylko cienka kreska bez nazwy, a sam udałem się do domu odświeżyć się. Wiecie przez 2 godziny być odpowiedzialnym za życie 5 osób w tym jednej szczególnie ładnej robi swoje :P Po 1.5 godziny byłem z powrotem ale nie było zbyt dużo czasu na beforowanie na pełnej k... Wypite jedno piwko, po czym w towarzystwie sałatek, wędlin, ogórków i innych cudów kulinarnych, część z nas udała się do klubu.

...a o 20:00 wszystko się zaczęło :D Najpierw podejrzałem case'a Natalii, dyskutując na temat 'co bym zagrał gdybym był djem' i zgodnie stwierdziliśmy, że kilka parkietowych killerów ma ;). Potem pierwsze uzupełnienia płynów (byłem pierwszym kupującym, powinni dać jakiegoś gratisa :P), kolejne rozmowy, a w tle gęste, sążne, leśnie progi, za które odpowiedzialni byli Piotrek z Krzysiem, ten drugi jednak nas oszukał bo wcale nie czytał koranu w czasie grania, choć pewnie przyczyną było to, że po prostu nie umiał podłączyć mikrofonu :P Potem przyszła kolej na Natalię, która bardzo udanie rozkręciła imprezę, bo w sumie było dość wcześnie, a na parkiecie dużo ludzi. Acha, napisać muszę: Arnej ładnie mnie przekosił :D Konciala praktycznie nie słyszałem, byłem zajęty innymi sprawami ;) Ale w trakcie podchodów damsko-męskich Blueprint przebił się do moich uszów i teraz przyznać się, kto to tak się ze mną 'kłócił', że to nie to i mi wstydu przy dziewczynach narobił? :P Will Holand ładnie, zgrabnie i przyjemne choć za lekko ale nie przeszkadzało mi to w dobrej zabawie. Na koniec Juma, i znowu nie słyszałem za dużo ale kiedy pojawiałem się na parkiecie, było grubo.

Skoro kwestia 'muzyczna' omówiona, mogę zająć się wszelkimi innymi przemyśleniami, które chodzą mi po głowie. Styl luźny tudzież dowolny. Generalnie było bardzo wesoło, dużo śmiechu i w ogóle ;) Stelmach masz u mnie minusa za przywitanie, zamiast to zrobić, to od razu zacząłeś podrywać moją siostrę, wołami trzeba było Cię odciągnąć :P Ale nie martw się tym minusem, bo masz ogromnego plusa za przyprowadzenie do viproomu sympatycznej 3ki dziewczyn, no chyba że to nie Twoja zasługa? ;) Najlepsze wejście mieli Juma i Sivy, reakcja towarzystwa była taka jakby sam św. Mikołaj do nas przyjechał, a może to tylko ja cieszyłem się jak dziecko... Chłopaki, żałuję, że praktycznie to nie pogadaliśmy :( Holland sympatyczny gość, cierpliwie rozmawiał chociaż mojemu angielskiemu po 10 browarach daleko do ideału. Zabawiłem się również w ochroniarza i przegoniłem 4 typków co to podawali się za zwycięzców konkursu radiowego, ja nic nie wiedziałem na ten temat stąd moja reakcja. Jak się później okazało trochę prawdy mówili. Konkurs był ale wygrał ktoś inny, swoją drogą to pasowali tam jak kwiatek do kożucha.

Skończyliśmy o 3 (?), zabrałem ze sobą Bogusia i Tomka i zamelinowaliśmy się u mnie. Chłopakom chyba nie bardzo się chciało spać bo jak przebudziłem się około 9 z ciśnieniem w pęcherzu to oni już rozmawiali w najlepsze. Nie było wyjścia i trzeba było się ogarnąć w czym bardzo pomogła zimna Warka i śniadanie, które było efektem talentu kucharskiego moich dłoni. Ponieważ należało coś ze sobą zrobić to planowaliśmy pozwiedzać Radom, szczególnie deptak bo tam jak wiadomo zawsze można na kimś oko zawiesić. Planowanie przerwała baza na Zamłyniu z zaproszeniem do siebie. Zaopatrzyliśmy się w specjalne 0.5litrowe bidony i ruszyliśmy w drogę. Spacer na kacu jakoś nigdy do przyjemnych nie należy ale daliśmy radę. W bazie czekali już Piotrek, Natalia, Krzysiek (Chris Asper), powoli dołączali inni i tak siedzieliśmy, piliśmy i gadaliśmy. Największy uśmiech miał Stelmach choć nie wiem co on taki szczęśliwy był przecież zgubił zegarek :P Pojawił się też Holland, podpisał kilkanaście plakatów, kilka specjalnie dla nas :D Przytrafiła nam się też przejażdżka jakimś wypasionym modelem mercedesa, nie pamiętam jakim ale pamiętam te 180km/h bez cienia zmęczenia silnika, wręcz 'niezauważalnie' w kilka,kilkanaście sekund. Poczęstowano nas smacznym obiadem, za co idą ogromne podziękowania dla Ewy!
Gdzieś około 19:00 byłem już bardzo zmęczony i wróciłem do domu. Niedziela również z kilkoma przygodami ale to już nie ma co pisać na forum, zostaje między nami.

Podsumowując: zajebisty weekend, podziękowania i pozdrowienia dla Was wszystkich, z którymi miałem przyjemność przebywać! A organizatorom tego całego wydarzenia należy się pomnik ;)
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez pressya 20 kwi 2009, 17:43

jak ktos juz ma to dawac foty co by udokumentowac te Borute :))
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Sisiek 20 kwi 2009, 19:53

Bartek wszystko ładnie opisał. Sporo popeliny, nieraz aż za sporo ;) Różne akcje i atrakcje. Kabarety, ukryte kamery, Lord Kiełbasa, szczeniaczki dla Bogusia, mercedesy, zegarki, produkcje Chrisa na pełnej pompie :D Czyli w sumie norma. Dużo by pisać i ogarniać. Kto był ten wie :P i PDK :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Boguś 20 kwi 2009, 22:31

sector napisał(a):Najlepsze co na chwile obecna zauwazylem na zdjeciach to ViP Room i koszulke Lotnika CIPO :- DDDDD

Lotnik ze chodzisz takich wulgarny na imprezy :D
[ Obrazek ]

zmocz gąbkę i wyjdź z klasy :]
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Re: Migration 2 Heaven „Spring Break” - Radom - 17.04.2009

Postprzez sector 21 kwi 2009, 12:04

fajny ten wasz klubik! Zdjecia tez spoko. Sivy robil fajne 'figury' na parkiecie :- D

Pozostaje jeszcze czekac na sety i ZDJECIA OD JUMY!
sector
the king of bongo!

Re: Migration 2 Heaven „Spring Break” - Radom - 17.04.2009

Postprzez Juma 21 kwi 2009, 13:42

Sector bedziesz mogl zobaczyc jak przyjedziesz ciulu jeden ;p.

Sam poczatek mojej podrozy to dojazd do Katowic w poszukiwaniu Siwego, ktory przestraszony okupowal deptak katowickiego dworca. W spoconej ze strachu rece trzymal juz bilet na pierwsza klase w osobowym do Krakowa. By ulzyc jego strachowi ze nie dojade postanowilismy kupic troche plynu celowniczego w pobliskim spozywczym. W trakcie podrozy Siwy robil za motorniczego bo caly czas musial domykac drzwi przedzialu. Po dojezdzie do Krakowa udalismy sie czym predzej na Balice bo tam za pol godzinki mial juz ladowac Holland. Po zgarnieciu Willa, wsiedlismy w zielonego pogromce szos aka Lanos twin turbo 2000 na gaz i ruszylismy w trase. Po drodze przystanki na dopelnienie plynu celowniczego gdyz z Willem i Sivym skutecznie go wypijalismy.

Dojechalismy do Radomia jakos o 20:30 jak mnie pamiec nie myli. Szybki prysznic i ogolne odswiezenie po ktorym udalismy sie do klubu razem z sivym. WIll zostal w hotelu oddajac sie przedsetowej medytacji ;].

Jak juz napisal BTS powitanie niczym swiety mikolaj bardzo milo Nas zaskoczylo, dlatego w ramach uciechy trzeba bylo cos wychylic ;] i porobic fotki pamiatkowe ;]. Po jakiejs godzince ruszylismy po Willa ktory dal znac ze jest gotow.

Bardzo spodobal mu sie klub i muzyka jaka na jego wejscie serwowal Tommy K aka Koncial. Po Koncialu przyszedl czas na losowanie 600zl po czym zaczal Will i IMO cisnal fajnie. Sam az pojawilem sie na parkiecie razem z "czterem tancernymi i psami na baby".

Po jakims czasie przyszedl czas na moj secik wiec sypnalem troszke ciezszego klimatu niz moj poprzednik, aczkolwiek rozbily mi wene ciagle sypiace sie juz chyba ze starosci cdj1000. Do pomocy w mixowaniu zglosil mi sie Chris Asper wiec i on mial swoj udzial w krotkim dosc seciku.

Jednym slowem impreza udana. Masa kabaretow w drodze do jak i trudnej drodze powrotnej po 1,5h snu. Holland przesympatyczny gosc co mieli okazje sie przekonac wszyscy ktorzy zamienili z nim na imprezie choc 2 slowa. Organizacyjnie znow Konciale pokazaly swoja staropolska goscinnosc. Zdecydowanie nalezy im sie pomnik na Zamlyniu ;].

Pozdrawiam wszystkich z ktorymi wypilo sie po kolejce, z ktorymi zamienilem pare slow badz tylko stalem obok ;].

Po imprezie napisali:

Will Holland: "Hi Guys. Thanks for great party and thank you very much for looking after me.had a really good time.I would love to come back soon!"

Sivy: "To sie nie dzialo"

Fotki ode mnie mysle ze ogarne i wrzuce juz jutro, poki co lece do pracy.

Ze sportowym pozdrowieniem
Juma
Juma

Re: SpringBreak Migration2Heaven - Strefa G2 / Radom - 17.04.09

Postprzez Chris Asper 22 kwi 2009, 16:16

Nie powiem, bo było bardzo ciekawie. ;) Dzięki za imprezkę i mam nadzieję, że do zobaczenia następnym razem.
Chris Asper

Postprzez ant 22 kwi 2009, 19:30

Świetnie to wszystko wygląda, na zdjeciach same uśmiechniete ryjki :D gratulacje :)
Obrazek
Afterforest
ant

Postprzez koncial 23 kwi 2009, 11:05

Pierwszy secisz

Obrazek

Pressya in themix at Migaration 2 Heaven Spring Break

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=vxhyfenhph

TLka
1.Jin Sonic& Dive - play (Wolfgang Gartner remix)
2.Dinka - Canonball (Jean Elan remix)
3.Antidote - Four (Elektrified mix)
4.Mark Trophy -whoop (Thomas Penton mix)
5.Wolfgang Gartner - Front to back (original mix)
6.Antidote -Transcentral (Original mix)
7.Benz & MD - sustain release (Original mix)
8.Fitalic -Atomic atmosphere (Thomas penton mix)
9.Benz&Md - turning the curve (Simon & Shaker remix)
10.Wolfgang Gartner -Flam mode (original mix)
11.Arnej - they always come back (original mix)
12.David Forbes - Infectious (original mix)

PS
Moje słuchawki są lekko zajechane (3 lata mają) i pare tramwaji jest co nie znaczy że set zły wręcz przeciwnie ;) i moja wina była w jednym odsłuch żle ustawiłem co widać na fotac. Will z Juma potem przestawili tak jak powinien byc

Pozdrawiam i miłego słuchania reszta wkrótce ;)
koncial

Postprzez koncial 25 kwi 2009, 10:21

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=oh9m1ozqgw Moj set z MtH "Spring Break"

TLka
1 Deadmau5 - Ghosts N Stuff (Hard Intro Version)
2 Kurd Maverick - Blue Monday (Vandalism Remix)
3 Reflekt - Need To Feel Loved (Adam K And Soha Vocal Mix)
4 Ross & Buddy - Lights Out )(Heatbeat Pres Matias Faint Remix) vs Timmy and Tommy - Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix) (Tommy K Mash Up)
5 Eurythmics - Sweet Dreams (Santiago Nino Remix)
6 Bryan Kearney - The Walrus (Heatbeat pres. Matias Faint Remix)
7 Tritional - Evangelia (Orginal Mix)
8 Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Cerf & Mitiska Remix)
9 Ohmna - Satori Waterfalls
10 Lego Planet - Indigo (Original)
11 Orkidea - Metaverse (Gareth Emery Remix)
12 Derelict - Rescue Me (Original Mix)
13 Gareth Emery & Delerium- This is Silence (Black Army Mashup)
14 Elevation - Biscayne (Original Mix)
15 Dave Graham - Love Always Fades feat. Cat Martin (Original Remix)
16 Dash Berlin feat. Jaren - Man On The Run (Orginal Mix)
17 Kyau vs Albert - Kiksu (Orginal Mix)
18 Stoneface And Terminal - Blueprint (Club Mix)
19 Sam Sharp - Roundabout (Simon Patterson Remix)
20 Super8 & DJ Tab - Elektra (Original Mix)
21 Above & Beyond Pres Oceanlab - On A Good Day (Orginal Mix)
22 Paul Van Dyke - "Another Sunday" (feat. Prosbot "Blows My Mind")
23 David Forbes - Foldback (Orginal Mix)

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=sinpreatek Will Holland + DJ Juma frist 15 min

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=dpjmv0z3ji Juma koniec

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=sjt0aponxm

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=b1xcndn3oc
koncial

Postprzez Rapture 25 kwi 2009, 10:30

Brawa dla pressyi, bardzo fajny secisza a przede wszystkim dobor utworow :)
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy