Red Sun Rising - Where's My Drink April 2009 Promo mix

House/Progressive House/Breaks czyli slonecznej popeliny cd
Dział poświęcony promocji swoich setów.

Powrót do Sety

Postprzez Rapture 16 kwi 2009, 17:29

Obrazek

Wiem, wiem, czekaliscie z wieeelkim zniecierpliwieniem na kolejna czesc "Drina". I oto jest! :D Tym razem lekki gatunkowy misz-masz. Troszke funkujacych breaksow, troszke house'u i radosnych progressive house'ow. Mimo wszystko slonecznie i pozytywnie jak zawsze! Zapraszam do sluchania i oceniania w cieple kwietniowe dni :D

Czas: 61.19
Jakośc: 192 kbps
Rozmiar: 84,2 MB
Gatunek: House/Progressive House/Breaks
Nagrane na: VirtualDJ 4.2

Tracklista:
1. Redroche - Give You More (Re-Edit)
2. Interplay - Ivory
3. Michael Casette - Summer (Dub)
4. Super Mal - Bigger than Big (Lifelike remix)
5. Beat Assasins - We Run Tings
6. Steve Porter - Pixy Stix (Breaks Original mix)
7. My Digital Enemy & Carl Hanaghan - Atlas
8. Leko ft. Lollievox - Conscious Mind (Noel Sanger remix)
9. Dinka - Canonball (Claes Rosen remix)
10. Dumb Dan - Lights Are Low (Stonebridge Edit)
11. Atocha - Come To Me
12. Alkatraz - We Are The Night

http://www.megaupload.com/?d=PYDY3Q85
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Re: Red Sun Rising - Where's My Drink April 2009 Promo mix

Postprzez Transi 16 kwi 2009, 17:36

Juz się ściąga, szeryfie :)
Transi
Keep It Dark

Postprzez sector 16 kwi 2009, 17:36

za ten megaupload to az sciagne :) do tej pory przesluchalem 2 promo, to i zassam trzeci.

Rapture napisał(a):Zapraszam do sluchania i oceniania w cieple kwietniowe dni :D

U mnie pada akurat ;x
sector
the king of bongo!

Postprzez Rapture 16 kwi 2009, 22:18

sector napisał(a):za ten megaupload to az sciagne :) do tej pory przesluchalem 2 promo, to i zassam trzeci.

Rapture napisał(a):Zapraszam do sluchania i oceniania w cieple kwietniowe dni :D

U mnie pada akurat ;x

Mam nadzieje, ze tym razem skonczy sie rowniez na jakiejs krotkiej recenzji/opinii a nie tylko na zassaniu :)
Obrazek
Rapture

Postprzez Transi 17 kwi 2009, 10:13

Cholera jasna :D Po pierwszym odłsuchu jestem bardzo zadowolony :D Nie lookałem na tracklistę, tak więc nie wiem które utwory podobały mi się najbardziej :P Mega imprezowy dobór kawałków! Świetna robota! Na pewno coś jeszcze napiszę :P
Transi
Keep It Dark

Postprzez Rapture 20 kwi 2009, 15:38

Dla tych co nie lubia megaupload: http://rapidshare.com/files/223608814/R ... 9.mp3.html

A poki co dzieki za opinie Transi :)
Obrazek
Rapture

Postprzez yaper 27 kwi 2009, 18:58

No kuźwa! Wyjebiaszczy secisz! Prosimy o comiesięczny update, bo jest naprawdę grubo! Szczególnie pierwsza część podeszła mi gładko i z przytupem! Sporo nieznanych mi numerów co cieszy, bo mogę uzupełnić skarbnicę wiedzy. Końcówka jedynie lekko przymulająca, ale to nie ma znaczenia w kontekście całości.

Ładnie RSR!
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Rapture 29 kwi 2009, 10:10

yaper napisał(a):Prosimy o comiesięczny update, bo jest naprawdę grubo!

Toz kuzwa jest co miesiac promos od mnie! :D

No i dzieki za "komcia" :D
Obrazek
Rapture

Postprzez phantom 30 kwi 2009, 19:14

Gdybyśmy mieli tzw. 'custom title', to wzorem tych z FMT mógłbyś sobie wpisać 'syn Wisternoffa, brat Desyna'. Set przypomina mi właśnie klimatem tych grajków, gorące house'y od Masiello na początku, a od połowy bardziej Jody. Te pierwsze kilkanaście minut to raczej nie mój klimat, trochę za dużo tanecznego house'u 'in-your-face' i electro wstawek. Druga połowa zdecydowanie przyjemniejsza :).
phantom

Postprzez peterhol9 01 maja 2009, 14:32

już się zasysa :) na wieczór postaram się przesłuchać :)

edit
Set 1 klasa. Takiego klimatu nie słyszałem już dawno. 10/10 i nie ma we si tego...no...wiadomo :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Rapture 02 maja 2009, 21:51

Sie nagle rzucili na moje sety,no... :D

phantom napisał(a):syn Wisternoffa, brat Desyna

Pokierowales sie wyrobionymi markami obu tych panow, bo zaden z nich juz takich halsiorow nie gra. Masiello minimalizuje i wpuszcza deep'y itp. w przerwach a Wisternoff obecnie cisnie nu disco (ktore swoja droga robi sie ostatnio bardzo modne) i melodyjne Babicz'owe tech - house'y :P
peterhol9 napisał(a):Set 1 klasa. Takiego klimatu nie słyszałem już dawno. 10/10 i nie ma we si tego...no...wiadomo

Zadziwiles mnie zia tak poytywnym komentarzem, szczegolnie biorac pod uwage twoje muzyczne gusta :)

W kazdym razie dzieki wam za oceny :)
Obrazek
Rapture

Postprzez phantom 02 maja 2009, 22:32

Rapture napisał(a):Pokierowales sie wyrobionymi markami obu tych panow, bo zaden z nich juz takich halsiorow nie gra. Masiello minimalizuje i wpuszcza deep'y itp. w przerwach a Wisternoff obecnie cisnie nu disco (ktore swoja droga robi sie ostatnio bardzo modne) i melodyjne Babicz'owe tech - house'y

No tak. Pisząc o Masiello, miałem na myśli przede wszystkim jego popularne sety z budapesztańskiego Home z 2005 i 2006 roku. A Wisternoffa nie śledzę ostatnimi czasy, ale myślę, że zawsze znajdzie się u niego miejsce na pozytywną i uśmiechniętą nutę, jak ta z 43 minuty. Niezależnie od formy :). BTW musiałbym ogarnąć jakieś świeższe Way Out There.
phantom

Postprzez Rapture 03 maja 2009, 9:32

phantom napisał(a):
Rapture napisał(a):Pokierowales sie wyrobionymi markami obu tych panow, bo zaden z nich juz takich halsiorow nie gra. Masiello minimalizuje i wpuszcza deep'y itp. w przerwach a Wisternoff obecnie cisnie nu disco (ktore swoja droga robi sie ostatnio bardzo modne) i melodyjne Babicz'owe tech - house'y

No tak. Pisząc o Masiello, miałem na myśli przede wszystkim jego popularne sety z budapesztańskiego Home z 2005 i 2006 roku. A Wisternoffa nie śledzę ostatnimi czasy, ale myślę, że zawsze znajdzie się u niego miejsce na pozytywną i uśmiechniętą nutę, jak ta z 43 minuty. Niezależnie od formy :). BTW musiałbym ogarnąć jakieś świeższe Way Out There.

Konczac ten offtopic - polecam kwietniowy Intensified, duzo dobrego nu disco z poczatku, pozniej rowniez fajne brzmienia choc wlasnie juz bardziej techniczne :)
Obrazek
Rapture

Postprzez peterhol9 07 maja 2009, 8:34

Rapture napisał(a):
peterhol9 napisał(a):Set 1 klasa. Takiego klimatu nie słyszałem już dawno. 10/10 i nie ma we si tego...no...wiadomo

Zadziwiles mnie zia tak poytywnym komentarzem, szczegolnie biorac pod uwage twoje muzyczne gusta :)
nie jednym stylem czlowieka zyje ;) A Twój styl - "plażowy, sloneczny, klimatyczny" z pewnością jest takim, ktorym nie moge pogardzić :D :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Powrót do Sety