Infrared napisał(a):ja mam do niego szacun za sunset girl, śliczny kawałek na poziomie, przyjemnie płynący, nienachalny.
Ma sporo dobrych numerów, przełomowych, wręcz już historycznych till i come cum bajszpil. Nikt mu tego dorobku nie odbierze.
+1
Infrared napisał(a):ja mam do niego szacun za sunset girl, śliczny kawałek na poziomie, przyjemnie płynący, nienachalny.
Ma sporo dobrych numerów, przełomowych, wręcz już historycznych till i come cum bajszpil. Nikt mu tego dorobku nie odbierze.
Technik303 napisał(a):Obydwoje żartujecie

Zes sie Technik uwzial na tego Andre. Powiem Ci, ze gdydy nie "You're not Alone" przez przypadek sciagniete z ciekawosci to bym nie ogarnial obecnie zadnych z klimatow jakie sa na tym forum prezentowane. Nie poznalbym tylu pieknych utworow, jakie tutaj niktorzy prezentuja, ba - nie uswiadomilbym sobie jakie muzyka naprawde potrafi wyzwalac emocje. Nigdy nie zapomne jak wszedl breakdown w klubowej wersji powyzszego utworu - kiedy wchodzil szum morza i te przepiekne pady prawie ze poryczalem sie jak bobr. Nie wiem dlaczego. To byl moment kiedy muzyka wyzwolila we mnie maksymalne emocje. Sluchalem owego utworu i przeklinalem siebie, ze do tej pory nienawidzilem "techno", ze nie potrafilem dostrzec jakie przeslanie niosa ze soba niektore elektroniczne utwory. Moze i glupie pisac tak o tym teraz, gdy slucham muzyki ktora o wiele bardziej wyzwala emocje, jednak wtedy, dla ziomka, ktory swoj gust kreowal w oparciu o MTV, RMF FM i inne wynalazki to bylo naprawde cos.
Rapture napisał(a):Zes sie Technik uwzial na tego Andre. Powiem Ci, ze gdydy nie "You're not Alone" przez przypadek sciagniete z ciekawosci to bym nie ogarnial obecnie zadnych z klimatow jakie sa na tym forum prezentowane. ... cut...

Cienizna przy wersji Oakenfolda ! atb Oakenfoldowi do pięt nie dorasta I tu nawet nie ma dyskusji...
Infrared napisał(a):[...] sam pewnie słuchał [...] ACDC [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość