Sonicvibe pres. Valhalla - Hope

Trance

Powrót do Trance

Sonicvibe pres. Valhalla - Hope

Postprzez demens 17 maja 2009, 11:28

27.04.2009, Proxoz Recordings

Do dyspozycji mamy dwie wersje:

1 Original Mix
2 Dima Krasnik remix

W końcu jakaś ciekawa pozycja od tego producenta :) Oryginał zaczyna się dość mocno, po tym wstępie spodziewałem się jakiegoś tech-trance'owego łupania, a tu proszę, miłe zaskoczenie. Szczerze, to chyba jeden z najładniejszych breakdown'ów, jakie słyszałem w ostatnich miesiącach :) Dzięki dość twardej oprawie numer nie "lukruje" prawie wcale, a i tak ma w sobie to piękno, którego brak zdecydowanej większości obecnie wydawanych utworów.
Co do remixu Krasnika, tym razem jakoś nie przypadł mi do gustu. Za bardzo przypomina jakąś produkcję Newsuma chyba.
demens

Re: Sonicvibe pres. Valhalla - Hope

Postprzez hanan 17 maja 2009, 21:21

oryginal to mi glosniki rozpierdziela na starcie :) a potem jest nie gorzej, a nawet lepiej, choc inaczej

zastanawiam sie co tu dodac od siebie, bo demens idealnie wyjal mi opis z ust... na pewno wroze temu kawalkowi eventowa kariere, gwarantuje to soczysty kick obtoczony w panierce z chropawych dzwiekow, majacy swoja kumulacje w fachowym brejku... tylko ten tytul jakis z innego kawalka chyba :D samo "hop" by wystarczylo :]
hanan
kłejk 2 umarł

Re: Sonicvibe pres. Valhalla - Hope

Postprzez Stelmach 18 maja 2009, 23:23

Ja z kolei przesłuchalem stare numery Sonicvibe i w porównaniu z tym co serwujecie dochodzę do wniosku że te nowe robiła chyba inna osoba. Mylę się czy nie?
Stelmach
Rave on!

Powrót do Trance