Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez sector 23 maja 2009, 9:53

Wypatruj mnie w czerwonej koszulce Arsenalu z wielkim napisem na kartonie 'KOCHAM CIE KUBO :blowkiss:'
sector
the king of bongo!

Postprzez Gadu 23 maja 2009, 16:45

Jeszcze tylko napisz, w którym sectorze będziesz siedział :D

Musisz się wykazać, żeby realizator cię pokazał :P
Obrazek
Gadu

Postprzez sector 23 maja 2009, 16:47

Gadu napisał(a):Jeszcze tylko napisz, w którym sectorze będziesz siedział :D

Area: 133, Row: 28, Seat: 1183. Tam mnie wyszukuj :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez rdk 26 maja 2009, 15:10

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... obecnie.29
W Lidze Mistrzów UEFA awansował do finału, w którym zmierzył się z FC Barceloną i uległ po jednostronnym widowisku.Wynik finału odzwierciedla potęge drużyny z Katalonii.

LOL ! :D
rdk

Postprzez sector 26 maja 2009, 20:09

Ja, pomijajac fakt ze nie lubie obydwu drużyn to obstawiam ze Man U wygra. Chociaż z dwojga zlego wolalbym Barcelone chyba :P
sector
the king of bongo!

Postprzez Rez 26 maja 2009, 20:51

sie nie znasz :P ja mam swoj szczesliwy szalik, plus szczesliwy znaczek przygotowany takze Barcelona nie ma zadnych szans:D

tak na powaznie to nie wiem czego sie spodziewac, moze to byc swietne albo nudne widowisko. wydaje mi sie, ze Barcelona w sumie ma problem z gra przeciwko angielskim drużynom. Rok temu przegrali w polfinale z Man Utd w tym w sumie wygrali z Chelsea ale bez szalu jakiegos. Wedlug mnie Manchester nie ma w tej chwili zadnych slabych punktow, a czytajac wywiady z piłkarzami mozna zobaczyc, ze ich chec zwyciestwa jest ogromna(aha jakby ktos nie wiedzial to od 11 lat jestem kibicem Man Utd:P)
Rez

Postprzez rdk 26 maja 2009, 21:10

a ja od jakiś 18 lat Barcy więc wychodzi na to że Barca wygra :D
rdk

Postprzez Sisiek 26 maja 2009, 21:11

A ja powiem jedno Polska mistrzem Polski ! :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Rez 26 maja 2009, 21:19

a sector byl na meczu Arsenalu i jego druzyna wygrala, mozna zapytac co by sie stalo jakby sector pojawil sie tam podczas polfinalu Ligi Mistrzow...:)

Polska mistrzem Polski w zawodach dla niepelnosprytnych chyba;)
Rez

Postprzez sector 26 maja 2009, 21:26

Rez napisał(a):mozna zapytac co by sie stalo jakby sector pojawil sie tam podczas polfinalu Ligi Mistrzow...:)

proste wygrałby Arsenal :D

a tak powaznie. Oceniajac obiektywnie mysle, ze faktycznie Man U wygra. Po pierwsze bylo widac jak Barcelona grala z Chelsea. Niby jedni powiedza ze Chelsea nic nie grala, ale jednak jak sie bronili i nic nie grali to swietna Barcelona nie zdolala im mimo wszystko wbic gola. Po drugiej jak pisze Rez, Man U (niestety) to chyba obecnie najlepsza druzyna na swiecie. Nie maja faktycznie slabych punktow a hiszpanie graja dobrze, ale z tego co pokazali do tej pory sa za 'mietcy' na angielski druzyny. Mam nadzieje, ze mecz bedzie na pelnej kur... a nie, ze obie druzyny bedad grac z kontry. Chcialbym tylko zeby za to co wygaduje Evra, ktos go dojechal jak dziecko. A po wygranym meczu zeby Ronaldo zaplakal jak dziecko i juz nigdy wiecj nie wrocil do UK :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Rez 26 maja 2009, 21:32

Ronaldo poplacze jeszcze jeden sezon przynajmniej. Za chlopakiem za bardzo nie przepadam, ale grac w pilke potrafi a Ferguson na pewno go teraz nie pusci za zadne pieniadze. Mnie za to rozwala Rooney, to jak sie rozwinal przez ostatnie dwa lata jest niesamowite. Pamietam go jeszcze jako pojeba,ktory dostawal non stop czerwone kartki i czsami strzelal jakies gole. Teraz gra naprawde dojrzale, jest wszedzie na boisku, potrafi pociagnac gre, bronic, atakowac, geniusz!!!:)
Rez

Postprzez sector 26 maja 2009, 21:34

W sumie racja, sam sie dziwilem jak taki kawal guzca potrafi tak grac :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Kubo 26 maja 2009, 22:34

a ja powiem tak: "Nawet pan Zdzisław pierdoli Odre Wodzisław' :D

jesli chodzi o final LM to jestem za Barca i mysle ze sobie poradza ;) Oby tylko muły nie murowali bramki jak Chelshit bo wtedy bedzie o wiele trudniej ;]
Kubo
The Invincibles

Postprzez Kasper 27 maja 2009, 8:32

Po pierwsze Barca grała z Chelsea w grubym osłabieniu i dziś też tak będzie z uwagi na luki w obronie. Jednak Barça to Barça i zawsze gra po swojemu, mam nadzieje, że i dziś team Pepa Guardioli będzie grał tak samo.

Tot el camp es un clam, so la gent blaugrana!

Visca el Barça!
Kasper

Postprzez sector 27 maja 2009, 17:13

Kasper napisał(a):Po pierwsze Barca grała z Chelsea w grubym osłabieniu i dziś też tak będzie z uwagi na luki w obronie.

No wiec tylko popierasz moje slowa.

Kasper napisał(a):Jednak Barça to Barça i zawsze gra po swojemu, mam nadzieje, że i dziś team Pepa Guardioli będzie grał tak samo.

Jak bedzie grala tak samo jak z chelsea to moze nawet nie wychodzic na boisko, bo Man U wjedzie w ich poslady tak mocno ze Valdes ucieknie z bramki. Dlatego mam nadzieje ze tak nie bedzie i zagraja dobry mecz.

btw.

Arsene Wenger przyznał, że jego zdaniem Thierry Henry w pełni zasługuje na to, aby wygrać Ligę Mistrzów. Henry przez wiele lat był piłkarzem Arsenalu i w dużym stopniu stał się również symbolem londyńskiego klubu. To właśnie z 'Kanonierami' doszedł do finału wcześniej wspomnianych rozgrywek w 2006 roku, jednak podopieczni Arsene Wengera przegrali wtedy z Barceloną.

Teraz Henry sam jest zawodnikiem Barcelony i dzisiaj wraz ze swoim obecnym klubem ponownie stanie przed szansą na zdobycie niezwykle prestiżowego trofeum, jakim niewątpliwie jest zwycięstwo w Lidze Mistrzów.

- Życzę mu osiągnięcia sukcesu, ponieważ wiem, że jedyną rzeczą jakiej on potrzebuje i na jaką zasługuje jest zwycięstwo w finale. Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co przytrafiło mu się w 2006 roku.

- Grał w finale Ligi Mistrzów i po prostu przegrał. On wie, że miał wtedy szanse, żeby strzelić drugą bramkę. Potem grał w finale Mistrzostw Świata i jego zespół przegrał po rzutach karnych. Kiedy ma się 30 lat, to coś takiego bardzo boli.

- W takim wieku myśli się, że to może być ostatnia szansa. Dla niego ponowna gra w finale i zwycięstwo w nim jest czymś naprawdę ważnym. Dlatego będę go wspierał w dzisiejszym meczu. Nie chodzi mi o Barcelonę, po prostu chcę zobaczyć go dobrze grającego i niech wygra zespół lepszy - powiedział Arsene Wenger.
Arsenal.com

I ja mam takie samo zdanie jak Arsene. Dobrze to ujal :)
sector
the king of bongo!

Postprzez Qsi 27 maja 2009, 17:30

Sisiek napisał(a):A ja powiem jedno Polska mistrzem Polski !

popieram!!! :lol:

a ten tego to dzisiaj Manchester Pany jo! bo wszyscy za Barcą to ja za Manchesterem :)
Qsi

Postprzez Gadu 27 maja 2009, 17:37

sector napisał(a):Chcialbym tylko zeby za to co wygaduje Evra, ktos go dojechal jak dziecko.

Messi go dzisiaj wkręci w murawę.

Ty nie wklejaj z Kanonierów, tylko lepiej pochwal się, co ci Wenger napisał w sms-ie o dzisiejszym meczu. :P

Co do meczu, to na dwoje babka wróżyła. Zwykle przed takimi spotkaniami dwóch najlepszych drużyn wszyscy się ekscytują niemiłosiernie, a jak jest później sami wiemy. Może być i oszałamiająco i widowiskowo, ale może być też zachowawczo i nudnie. Ja liczę na Barcelonę i mimo wszystko dobrą grę. Przed tym sezonem Ligi Mistrzów obstawiłem, że Barca wygra LM, więc niech to będzie dobra wróżba. :)
Obrazek
Gadu

Postprzez Sisiek 27 maja 2009, 17:41

Qsi napisał(a): Sisiek napisał(a):A ja powiem jedno Polska mistrzem Polski !

popieram!!! :lol:

Ta jest i jeszcze sędzia chuj :D albo jeszcze gorzej KALOSZ ! :D Kto by dziś nie przegrał to wiadomo że przez sędziego :D Ja dziś jestem za FC Barchesterem United xD Mecz obejrzymy razem z moim sąsiadem Bogusiem wiec wydarzenia sportowe pewnie zejdą na dalszy plan :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez yaper 27 maja 2009, 18:06

Ja dziś jestem za MU. Kiedyś tzn. ok. 10 lat temu kibicowałem im mocno za czasów złotego składu z Yorke'iem, Colem, Sheringamem, Beckhamem, Schmeichelem, Keanem i resztą wspaniałych. Poza tym Premiership rox, rzygam na Barce i panienkowatą ligę hiszpańską i już :)

Najważniejsze żeby mecz wyrywał z kapciongów :)
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 27 maja 2009, 18:16

yaper napisał(a):za czasów złotego składu z Yorke'iem, Colem, Sheringamem, Beckhamem, Schmeichelem, Keanem i resztą wspaniałych

nie wiem jak mozesz nawet tak pisac. Reszta, moze i ok, nie ogladalem, nie wiem, nie lubilem nigdy Man U, ale mniejsza z tym, ale przeciez ten Kean to pajac jakich malo :| tego kolesia powinni dac murzyna na pożarcie :P (o ile mowimy o tym samym, a watpie zeby gralo 2 kolesi o takim samym nazwisku :) ).

a to oczywiscie tylko przyklad, tego co wyrabial.

yaper napisał(a):Poza tym Premiership rox, rzygam na Barce i panienkowatą ligę hiszpańską i już :)
:highfive:
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic