badzio napisał(a):ten terminator to jak rambo bez sylwka, padlina strszna bedzie
yaper napisał(a):Że co? Ten nowy Terminator bez Arniego? Padaka w takim razie i żaden aktor niczego tu nie zmieni.
Na chwile obecna Twoje teksty sa smieszne. Jesli masz cos do powiedzienia, czekam na GG lub PM. Inne posty nie na temat beda kasowane.sector napisał(a):badzio, jak widac, wlasnie wyszlo kto jest ulomny. Skoro masz w dupie jaki bedzie film to po co piszesz, ze bedzie klapa? To, ze bez Arnolda to nie bedzie to samo, bo jak moze byc to samo? To jak Flip i Flap bez flapa, jak Bonnie i Clyde bez Bonnie itp. ale ocenia filmu skoro sie go wcale nie widzialo, to smiech na sali.
Po drugie napisalem, ze moj ulubiony aktor i, ze zapowiada sie swietnie, ze wzgledu na efekty i wlasnie oto tego aktora no i to co widac na trailerze. Tego jaki bedzie nie wiem i nigdzie nie napisalem, ze fajny film, wiec poraz kolejny klania sie Twoja ulomnosc i jak widac Ty tego nie bardzo rozumiesz wiec faktycznie nie produkuj sie wiecej bo pewnie znowu CI nie wyjdzie i czegos zapomniesz, cos dodasz a cos opuscisz. Wiec przestan wmawiac i pisac, cos o czym nie pisalem i cos czego nie mowilem. Jesli juz mowa o kultowosci to wiadomo ze Terminator i Terminator 2 byly super. Przy czym Terminator 3 (mimo ze przeciez z Arnoldem) to dla mnie smiech na sali i mega serowy film, przynajmniej w moim odczuciu. Dlatego tez po oglanieciu trailera z 4 mam znowu nadzieje, ze cos sie zmieni i bedzie przynajmniej to lepszy film niz T3.
Co do reszty, ciekawi mnie bardzo czy bylbys taki cwany poza forum. Wtedy bysmy zobaczyli kto jest kozakiem.Na chwile obecna Twoje teksty sa smieszne. Jesli masz cos do powiedzienia, czekam na GG lub PM. Inne posty nie na temat beda kasowane.
sector napisał(a):Tomek zapomniales o Christianie Bale z The Dark Knight, swietnego American Psycho, Rescue Dawn, Batman Begins oraz smiesznego w pewnym sensie a pewnym fajnego Equilibrium. Co lepsze z pewnych zrodel wynika ze Bale bedzie gral jeszcze w Terminatorze 5 oraz w kolejnym Batmanie haha ;)!
newb napisał(a):co do Kusturicy to "Czarny..." to chyba najzabawniejszy film jaki w życiu widziałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość