Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez sector 27 maja 2009, 21:18

Co do meczu do tej pory to na chwile obecna 74min tozwalilo mnie na maxa, jak Pujol udawal po tym wslizgu Ronaldo. Parodia. Tu niby wstaje i sie kluci z sedzia i pokazuje zlosc, ale jak Ronaldo uciekl i byl gwizdek to juz placze i nie moze wstac. Ludzie, co to ma byc?

Co do meczu to fajny, tylko czemu Man U nic nie gra :|
sector
the king of bongo!

Postprzez newb 27 maja 2009, 21:37

olele olala ser del barça es, el millor que hi ha
newb

Postprzez sector 27 maja 2009, 21:39

cofam co powiedialem. Barcelona zniszczyla Man U. Nie wiedziec czemu Manchester nie gral nic i stalo sie jak stalo. Barca caly mecz zagrala swietnie i zasluzyli sobie na to. Gratulacje.
sector
the king of bongo!

Postprzez newb 27 maja 2009, 21:43

Już rok temu byliśmy jedyna drużyną ,która postawiła jakieś warunki Man Utd ale Zambrotta był tego dnia z Anglikami.

Dziś Fabregas chyba żałuje tego ,że gra w Arsenalu,bo jak pokazuje przykład Busquetsa mozna się spokojnie przebić do składu Barcelony

dziś nawet "Marca" napisała "El Imperio Azulgrana lo conquista todo"
newb

Postprzez sector 27 maja 2009, 21:45

newb napisał(a):Dziś Fabregas chyba żałuje tego ,że gra w Arsenalu,bo jak pokazuje przykład Busquetsa mozna się spokojnie przebić do składu Barcelony

Prosze Cie :- D Dlaczego ma zalowac? Jak bedzie chcial to sie przeniesie. Pozatym co to za przyjemnosc wygrac LM siedzac na lawce. Widac to najlepiej po przykladzie Hleba. Troche wyssane z palca. Nie ma co gdybac co by bylo jakby itp.
sector
the king of bongo!

Postprzez newb 27 maja 2009, 21:51

Mimo wszystko szkoda ,że nie został w Barcelonie ;)

Cristiano Ronaldo wyraźnie nie radzi sobie z Barcelona :)

Chociaż ja chciałem finału z Arsenalem ale może za rok...
newb

Postprzez sector 27 maja 2009, 22:07

newb napisał(a):Cristiano Ronaldo wyraźnie nie radzi sobie z Barcelona :)

Mialem nadzieje, ze zaplacze jak dziecko, jednak sie to nie stalo ;(

newb napisał(a):Chociaż ja chciałem finału z Arsenalem ale może za rok...

Tez taka mialem nadzieje, a raczej ochote, zobaczenia po raz drugi takiego finalu. Napewno by to bylo ciezkie dla Henrego no i dla calej ekipy Arsenalu, ale ze oba kluby preferuja podobny styl gry byloby ciekawie. No niestety.

Reasumujac, szkoda tylko Reza :goaway: :hug:
sector
the king of bongo!

Postprzez SRGnt 27 maja 2009, 22:13

2-0 dla Barcy i jest świetnie :D dobranoc
SRGnt

Postprzez Juma 27 maja 2009, 22:48

Barcelona pokazala klase. Najbardziej przygnebiajace kibicow Man U byly chyba te podania ktorych miedzy soba bez jakiejkolwiek mozliwosci odbioru pilki gracze Barcy wykonali chyba z 1000. Swietnia gra Messiego, ale mysle ze graczem meczu powinien zostac Iniesta. To jak ten gosc potrafi obrocic sie z pilka, jak potrafi wziasc na siebie ciezar rozgrywania, po prostu miod.

Zasluzone zwyciestwo.

C Ronaldo vs Puyol ( a przepraszam PUDZIOL ;] ) - niby Puyol troszke poaktorzyl, ale i tak nie zblizyl sie nawet do polowy mozliowsci aktorskich boskiego Krystiana. Krystek niezadowolony z gry aktorskiej Pudziola gdyz odebral mu glowna role, a faule ktore odstawial Krystian byly po prostu z zawisci ;].

Visca El Barca!
Juma

Postprzez Kasper 27 maja 2009, 22:54

sector napisał(a):

Tez taka mialem nadzieje, a raczej ochote, zobaczenia po raz drugi takiego finalu. Napewno by to bylo ciezkie dla Henrego no i dla calej ekipy Arsenalu, ale ze oba kluby preferuja podobny styl gry byloby ciekawie. No niestety.

I dzieciaki z Arsenalu zostałyby z płaczem. Lubię Arsenal bo tak jak już zostało powiedziane, stylowo to młoda Barça.

Tak się upieracie a na trzy drużyny angielskie w półfinale, Barça rozmontowała te dwie najmocniejsze...

sector i nie mów mi, że Puyol udawał, bo Krystyna nie wytrzymał ciśnienia, który raz z rzędu zresztą?
Poza tym dla Ciebie jako kibica Kanonierów powinien to być wstyd, że kibicowałeś ManU. Henry to wasz człowiek i tego nie zmieni już nic, więc dla okazania szacunku swojemu kapitanowi powinieneś być z Barçą.

Obrazek

Ale co tam! Fiesta trwa!

ManU cabron saluda al campeon! olele olala ser del barça es, el millor que hi ha! Visca el Barça!
Kasper

Postprzez bAchoR 28 maja 2009, 6:34

Niezmiernie się cieszę, ża moja ulubiona drużyna klubowa wygrała LM. ,,..kur.. wygrał, jeba... '' :D
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez bAchoR 28 maja 2009, 6:44

Poza tym dla Ciebie jako kibica Kanonierów powinien to być wstyd, że kibicowałeś ManU. Henry to wasz człowiek i tego nie zmieni już nic, więc dla okazania szacunku swojemu kapitanowi powinieneś być z Barçą.

Dokładnie.

Arsenal bez Henry'ego to jak lampka bez żarówki. :D
Jak dla mnie teraz Arsenal jest drużyną średniego kalibru. Taka kapituła jak gdy w finale grali z Barcą już się nie powtórzy. :)
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez newb 28 maja 2009, 7:36

Czy to aż taki wstyd Kasper,że Sector kibicował ManUtd?

ja w 1998 kibicowałem wyjątkowo Realowi w spotkaniu z Juve , bo każdy sukces piłki hiszpańskiej cieszy ;)
newb

Postprzez Kasper 28 maja 2009, 7:57

newb napisał(a):Czy to aż taki wstyd Kasper,że Sector kibicował ManUtd?

ja w 1998 kibicowałem wyjątkowo Realowi w spotkaniu z Juve , bo każdy sukces piłki hiszpańskiej cieszy ;)

Mi newb niechodziło o to, żesector kibicował MU, tylko, że olał Barce mimo iż gra u nas wielki gracz Kanonierów, Henry. Wydaje mi się, że ten powód powinien go skłonić raczej w stronę Barcy.
Kasper

Postprzez Rez 28 maja 2009, 8:44

sector napisał(a):
newb napisał(a):Cristiano Ronaldo wyraźnie nie radzi sobie z Barcelona :)

Mialem nadzieje, ze zaplacze jak dziecko, jednak sie to nie stalo ;(

hehe:P Lepsza druzyna wygrala, takze gratuluje!!!:) Iniesta=miszcz!!!

najelepsze bylo jak po 9 minutach pokazali ilosc strzalow i bylo 5-0 dla Man Utd i powiedzialem: " Pierwszy strzal Barcy i bedzie bramka':P frajersko stracona bramka i pozniej juz pokaz bezradnosci, moze za rok bedzie lepiej:)
Rez

Postprzez rdk 28 maja 2009, 14:59

również oglądałem mecz ze znajomymi, pokazali te statystyki a kolega [fan MU] mówi:
widzisz kurwa, tak się gra
a ja mówię
liczy się skuteczność i jakość a nie ilość
i czekaliśmy jakoś kilkadziesiąt sekund :D

newb, wygraliśmy :D
rdk

Postprzez sector 28 maja 2009, 15:01

Kasper napisał(a):I dzieciaki z Arsenalu zostałyby z płaczem

Rozwalaja mnie takie komentarze, sorry Kaspa. To czy zostaliby z placze czy nie to tylko gdybanie. Tak samo bylo z meczem z Chelsea. Na dobra sprawe Barcelony, gdyby nie szczescia (podobno sprzyja lepszym) nie powinno byc w finale, ale mniejsza z tym, bylo minelo. Nie mniej jednak prosze Cie nie mow co by bylo gdyby...

Druga sprawa, tak samo jak piszesz ze Arsenal to mloda Barcelona tak samo mozna napisac ze Barcelona gra w stylu mlodego Arsenalu. Zwlaszcza, ze Arsenal jest starszym klubem niz Barcelona, ale to tylko pierdoly.

Kasper napisał(a):Tak się upieracie a na trzy drużyny angielskie w półfinale, Barça rozmontowała te dwie najmocniejsze...

Tak jak pisalem juz wyzej. Co do Man U nie mozna powiedziec nic zlego o Barcelonie, jednak to jak grali z Chelsea to praktycznie nie mieli nic do powiedzenia. Plan Chelsea w pierwszym meczu byl nie stracic bramki i tak sie stalo. Fakt faktem, ze grali tak, ze az nie chcialo sie ogladac, ale nie pozwolili Barcelonie na nic wiecej jak tylko podchody pod pole karne. Obrone mieli nie do przejscia. Co do drugiego meczu wszyscy wiemy jak bylo. Ja nie ogladalem, bylem wtedy w pracy, ale wszyscy mowili, ze tez praktycnie nic nie grali i do tego te 'rece' w polu karnym. Jednak nie wiedzialem, pisze tyle co czytalem. Jakby nie bylo zdania sa podzielone.

Zeby nie bylo, uwazam, ze to i tak dobra druzyna (chociaz nie lubie ich :P) i mimo wszystko nalezy im sie uznanie i szacunek za to ze jednak wygrali. Tak czy siak, z pomoca czy bez, z przypadku czy z pomoca Boza sa teraz nr. 1 i tego nic nie zmieni.

Kasper napisał(a):sector i nie mów mi, że Puyol udawał, bo Krystyna nie wytrzymał ciśnienia, który raz z rzędu zresztą?

Kaspa, czy my ogladalismy ten sam mecz? Ronaldo wjechal w Puyola i faulowal go co do tego nie ma 2ch zdan. Robil tak bo byl mega rozgoryczony, co bylo widac, ze nic mu nie idzie gra. Jednak to co zaprezentowal Puyol mnie rozsmieszylo, bo zostal zfaulowany, ale uklakl i czekal na reakcje sedziego, takze pokazujac zlosc, a po gwizdku zaczal swijac sie z bulu, no przeciez to parodia. Wcale nie mowie, ze inni tak nie robia, odrazu przedzam :P, jednak wlasnie tak bylo i to mnie niesamowicie rozsmieszylo.

Pozatym Kasper, albo nie zrozumiales tego co pisalem, albo ja sie nie jasno wyrazilem, albo nie wiem. Nigdzie nie napisalem, ze jestem za Man U. To co napisalem 'szkoda ze Man U nic nie gra' to tylko dlatego, ze mialem nadzieje ogladnac porzadny mecz godny Finalu LM a Man U to co zaprezentowalo w meczu wolalo o pomste do nieba. Wg mnie byl to jednostronny pokaz umiejetnosci Barcelony no i moze jeszcze pokaz bezradnosci placzacego Ronaldo. Scholesowi pod koniec widac bylo, ze tez puscily nerwy i przynajmniej chcial sobie zfaulowac Messiego. Wracajac do tematu nigdy nie lubilem Man U. jednak nie zmienia to faktu, ze przez pryzmat tego jak graja na wyspac i jak grali w LM potrafie obiektywnie spojrzec na temat, co nie wszyscy potrafia. Np. mam kumpla w PL, ktory zawsze pierdoli takie farmazony o Man U. Jak Arsenal wygral z Man U to mowil, tak bo Ferdinand i Rooney kontuzjowani. A jak przykladowo wygralby Man U z Arsenalem a oni by nie mieli 2ch podstawowych zawodnikow to odrazu tekst 'a co oni bez 2ch zawodnikow nie potrafia juz grac?' i inne takie glupie teksty. Wlasnie dlatego wiedzac to wszystko myslalem ze Man U ma wieksze szanse. Myslalem tak, tez dlatego ze widzialem poprzednie spotkanie Barcelona - Chelsea gdzie Barcelona pierwszy raz w spotkaniu z Angielskim klubem wypadla bardzo blado i mysle, ze do tego tez nie ma watpliwosci. Jednak w konfrontacji z Man U zaprzentowali sie juz swietnie.
Tak jak tez pisalem wczesniej, chcialem z dwojga zlego (tak, bo nie lubie ani Man U ani Barcelony, ale juz pomine temat rzeka) zeby wygrala Barcelona, wlasnie dlatego, ze jest tam Henry i chcialem, ze to wlasnie on zasadzil Man U gola, po czym by wykonal jakis gest i pokazal, ze w glebi serca dalej jest kanonierem, co nawet potwierdza sam Wenger, bo jak sam mowi, dosyc czesto ucina sobie z nim pogawedki. Tak sie nie stalo niestety, ale wreszcie Henryk mogl przynajmniej podniesc puchar. Czego tez mu gratuluje. Takze Kasper, troche sie nie zrozumielismy czy tez troche Ty mnie nie zrozumiales.

bAchoR napisał(a):Arsenal bez Henry'ego to jak lampka bez żarówki. :D
Jak dla mnie teraz Arsenal jest drużyną średniego kalibru.

Znam Cie dosyc dobrze Rafal i nie wiem czy piszesz to zeby zaczepic i podjudzic jak to czasem robisz czy faktycznie tak myslisz. To oczywiste, ze bez takiego kapitana jak Henry to zupelnie inna druzyna. Jednak czy gorsza czy lepsza, to zalezy. Czasami jak to mowil chyba sam Hleb (ktory ma teraz swoja swietna kariere w Barcelonie, ahah) wypowiadal sie o nim, ze czasami przez niego cala druzyna przegrywala mecz bo byl w slabej formie, jednak czasami tez bywalo, ze dzieki niemu tylko wygrywali. Jakby nie bylo cala druzyna, cala taktyka byla ustawiona na Henryka. Czsami, sporadycznie, zdarzalo sie, ze Arsenal gral na 2 napastnikow, czy to v. Persie czy Adebayor i wtedy moglo to wygladac troche inaczej jednak ogolnie dlatego Henryk nie mogl przyzwyczaic sie do stylu Barcelony na poczaktu i tak nie blyszczal bo w Barcelonie nie byl juz gwiazda, ale byl jednym z wielu utalentowanych zawodnikow. Nie grano tylko na niego tylko terner przestawil go na lewe skrzydlo. Ale nie do konca o tym mowa :) ...

Nie do konca bez Henrego Arsenal to srednia druzyna. Takze, Rafal przyznaj sie ile meczy ogladales? Jakby nie bylo to Arsenal jest obecnie 4 najlepszych druzyn swiata, przy czym srednia wieku zawodnikow jest maksymalnie niska. Po drugie w momencie jak odszedl Henry z Arsenalu, doszedl Eduardo i jakby nie bylo chyba przez 80% poprzedniego sezonu 2007/2008 to wlasnie Arsenal byl na 1 miejscu tabeli Premiership, to raz, a gdyby nie sedzia przy meczu z Liverpoolem (jakby na dodatek tego bylo malo 2x pod rzad) to by grali w Polfinale LM i kto wie jak daleko by wtedy zaszli? Mozna oczywiscie gdybac, jednak pokazuje to, ze nie do konca masz racje... a juz napewno nie w moim odczuciu (co w sumie nie jest dziwne).
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 28 maja 2009, 16:08

Marcin, nie jesteś osobą która może wypowiadać się ws Arsenalu. Nie jesteś obiektywny i świrujesz na punkcie tego klubu.
Barcelona i mecz z Chelsea ? Proszę Cię ? Kto strzelił bramkę ? Barcelona czy Chelsea ? To te pedały z Londynu byli w lepszej sytuacji i tego nie wykorzystali. Mieli atut własnego boiska i wystarczyło nie stracić bramki i jakoś zdobyć jedną. Także nie opowiadaj o farcie :) Rąk żadnych też nie było jak Ci to opowiadali koledzy. Oczy widzą co chcą widzieć. Mieli 180 minut na pokazanie, że są lepsi od Barcelony i nie pokazali tego, a jeszcze Barcelona strzela im bramke po nieprzypadkowej akcji i nie po przypadkowym strzale. Co nie zrobiła Chelsea przez 180 min to zrobiła Barcelona w 18x minucie. Pozatym to był ten 1,2 gorsze mecze, ktore się zdarzają każdej drużynie. Przy Barcelonie grającej jak wczoraj, nie ma dzisiaj klubu, który by ich powstrzymał.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Infrared 28 maja 2009, 16:17

lol spieniacie się jak wczoraj dwóch kolesi w knajpie, prawie się pociulali za Barce :D
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Qsi 28 maja 2009, 17:36

to co Manchesteru nie było to nie wiem o co chodzi.... po 1 wpuszczonej bramce grali jak upaleni normalnie...
btw ałć.... :/ teamtyka kontuzje

http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Bruta ... caid=181ba
Qsi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic