Podzielcie się swoimi refleksjami na temat tego utworu.

bAchoR napisał(a):est bardziej tejemniczy, magiczny, misterny, śliczny, sentymentalny i nie taki banalny w przekazie jak for an angel.

JohnnyKnoxville napisał(a):a wszystkich tych którzy tak wiecznie narzekają, że nie ma dobrych upliftów, że nie ma ciekawych melodii to polecam chociazby ten remix Waterspark - Lego (Gary Maguire Remix) który to kładzie na łopatki tego Van Dyk'a z palcem w d...
JoseDiablo napisał(a):A break'owa, niewydana wersja w mini-secie z Cafe Mambo za każdym razem sprawia, że przechodzą mnie ciary <3
Rapture napisał(a):Napisze tylko tyle,ze zgadzam sie z phantomem i bachorem w 100 procentach

michal napisał(a):Do tej pory nie słyszałem, aby któryś z odważnych komputerowo-internetowych 'twórców trance' zakładających co i rusz wytwórnie i podwytwórnie, zdecydował się na przeróbkę tego utworu. Albo jest to zbyt łatwe, albo zbyt trudne. Wierzę w tą drugą wersję.
michal napisał(a):Do tej pory nie słyszałem, aby któryś z odważnych komputerowo-internetowych 'twórców trance' zakładających co i rusz wytwórnie i podwytwórnie, zdecydował się na przeróbkę tego utworu. Albo jest to zbyt łatwe, albo zbyt trudne. Wierzę w tą drugą wersję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości