A State Of Trance 2009

Trance | Armada | mixed by Armin van Buuren

Powrót do Trance

Re: A State Of Trance 2009

Postprzez Sisiek 02 cze 2009, 22:19

phantom napisał(a):Osobiście przyznam, że lubię i cenię tak te starsze, jak i nowsze nagrania Moora. Oczywiście nie wszystkie, ale okrzyknięte popowym "Fake Awake" było moim zdaniem całkiem znośne.

No i o to właśnie chodzi kiedyś robił coś fajnego teraz robi coś innego i jak dla mnie nadal jest fajnie. Można odpocząć od ciężkiej technicznej młócy :)

CD1 słucham już z tydzień do spania, po autobusach aż sam Kaspa zaczął się o mnie martwić że Armin mnie zamuli :D Ale co tam, bardzo fajne :) Ron Hagen & Pascal M - Riddles In The Sand kolejny fajny wałek z plażową gitarką :P Nawet tej Never Fade Away dobrze wchodzi :) No ale jak dla mnie co juz pisałem najlepsze Miami Vibe i Josh Gabriel presents Winter Kills - Deep Down z super vocalem tak więc pierwszy post w którym źle oceniłem 1 CD stracił ważność. :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Re: A State Of Trance 2009

Postprzez yaper 06 cze 2009, 21:38

Środeczek CD1 jest elegancki - mam na myśli te plażowe i delikatnie progujące brzmienia - takiego momentu na kompilacji Armina się nie spodziewałem. Wokale jak to wokale - jak ktoś lubi popowe zacięcie w trance to będzie zadowolony - od czasu do czasu można posłuchać.

CD2 już nieco gorzej, za to końcówka z 'Aztec' i 'Monsun' na czele rekompensuje wszystko.

Odczucia po jednym odsłuchu nawet pozytywne...
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Poprzednia strona

Powrót do Trance