Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez Kasper 28 maja 2009, 18:18

Infrared napisał(a):lol spieniacie się jak wczoraj dwóch kolesi w knajpie, prawie się pociulali za Barce :D

Bo za Barce się walczy! :twisted:
Kasper

Postprzez Sisiek 28 maja 2009, 18:31

Hahahaha w kapciach przed telewizorem xD
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Kasper 28 maja 2009, 18:35

Sisiek napisał(a):Hahahaha w kapciach przed telewizorem xD

każdy sposób dobry xD

mes que un club!
Kasper

Postprzez Rez 28 maja 2009, 19:21

Kasper napisał(a):
Infrared napisał(a):lol spieniacie się jak wczoraj dwóch kolesi w knajpie, prawie się pociulali za Barce :D

Bo za Barce się walczy! :twisted:

tak sie walczy!!! http://www.sport.pl/sport/1,65025,66599 ... bicow.html
Rez

Postprzez sector 28 maja 2009, 20:25

bAchoR napisał(a):Marcin, nie jesteś osobą która może wypowiadać się ws Arsenalu. Nie jesteś obiektywny i świrujesz na punkcie tego klubu.

Co nie zmienia faktu, ze to co napisalem to prawda :)
sector
the king of bongo!

Postprzez newb 28 maja 2009, 21:02

pilka nozna to niebezpieczny sport ...

newb

Postprzez drevni 31 maja 2009, 11:47

Ała
Chyba nie sprawiło mu to satysfakcji...
drevni

Postprzez drevni 31 maja 2009, 19:24

Dzisiaj mój Paolo Maldini zagrał ostatni raz, a Carlo Ancelotti już nie bedzie trenerem milanistów :cry: :cry: :cry:
drevni

Postprzez sector 31 maja 2009, 20:52

Ciekawe jak pojdzie Milanowi po powrocie do LM w przyszlym sezonie, na dodatek jeszcze pod wodza nowego trenera. Mimo, ze nie przepadam za liga wloska to mam sentyment do Milanu i do ludzi tam grajacych.
sector
the king of bongo!

Postprzez Kubo 31 maja 2009, 21:13

Cos obilo mi sie o uszy ze Maldini zostal wygwizdany :> Cale zycie posiwecil temu klubowi i na koniec takie rzeczy ;/ Moze ktos to potwierdzic ? ;]

oo.. mam ;)

Paolo Maldini zakończył piłkarską karierę. W niedzielę gracz rozegrał ostatni spotkanie na San Siro w barwach Milanu. Pożegnanie wypadło podwójnie źle - drużyna przegrała, a legenda klubu została... wygwizdana!

To niesamowite, że grupa wyrostków (bo nie wszyscy na stadionie) potraktowała jednego z najwybitniejszych graczy w historii rosso-nerrich w ten sposób. Można zrozumieć frustrację porażką u siebie z rywalem Romą 2:3, ale mimo wszystko, nie przystoi w ten sposób traktować człowieka, który przez wiele lat nosił opaskę kapitańską wielkiego klubu.

Niektórzy fani poszli dalej, nie tylko gwizdali, ale wywiesili transparent "Kapitan jest tylko jeden" z numerem 6 (odniesienie do Franco Baresiego).

Co gorsza, widział to cały świat, bowiem spotkanie było transmitowane do wielu krajów. Jak zgodnie podkreślają fachowcy, Milan się skompromitował. Tylko Maldiniego szkoda...
Kubo
The Invincibles

Postprzez mibor 31 maja 2009, 22:56

Dzis kariere zakonczyl Pavel Nedved :(
Grazie Pavel symbol walki i nieustepliwosci.
Obrazek senbonzakura
mibor

Postprzez badzio 01 cze 2009, 0:00

Kubo napisał(a):Cale zycie posiwecil temu klubowi i na koniec takie rzeczy ;/

Klub to też kibice, a z tymi nie zawsze się utożsamiał, więc nie ma się co dziwić, że najbardziej zagorzali go wygwizdali. Nie widzę w tym sensacji. A media standardowo zrobiły z tego taka aferę, jakby 80tys. na niego gwizdało.
badzio

Postprzez drevni 01 cze 2009, 8:36

badzio napisał(a):więc nie ma się co dziwić, że najbardziej zagorzali go wygwizdali

Najbardziej zagorzali? Badzio, chciałeś chyba powiedzieć najbardziej pierd*&%*ci. Mimo wszystko za tyle lat pracy w tym zespole (a grał dłużej niż masz lat) i za wszystkie w tym okresie zdobyte statuetki należy się szacunek. Nie mówię żeby na transparentach mieli napisane "Paolo łi low ju" i tym podobne, ale niech chociaż z zamkniętymi mordami siedzą; bo to, że Milanowi nie szło ostatnio dobrze nie oznacza żeby tak pożegnać...
No i nerwa znów mam, bo se przypomniałam kretynów :/
drevni

Postprzez yaper 01 cze 2009, 10:24

Znowu pewien rozdział historii futbolu zostaje zamknięty. Zakończenie kariery przez Maldiniego i odejście Ancelottiego to duża strata dla Milanistów. Zobaczymy jak poradzą sobie w nowej rzeczywistości. Pytanie: kto nowym trenerem?

Nedved kończy w tym roku karierę? Dopiero wczoraj czytałem, że zgodził się na grę w Juventusie przez jeszcze jeden rok. :?
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez badzio 01 cze 2009, 11:37

drevni napisał(a):Najbardziej zagorzali? Badzio, chciałeś chyba powiedzieć najbardziej pierd*&%*ci.

Nie. Chciałem powiedzieć najbardziej zagorzali :) Jak ktoś jeździ po całej Europie, jest wszędzie z klubem, wydaje na te "wycieczki" ciężko zarobione pieniądzę, a jakiś grajek nie utożsamia się z nimi i podchodzi do sprawy snobistycznie jak Maldini, to nie ma się co dziwić, że poleciały gwizdy od fanatyków. Jak dla mnie zero sensacji.

Poza tym każdy mówi, że Malidini to i tamto, że 20 kilka lat w Milanie itd., a zapominają, że niektórzy kibice są z klubem o wiele dłużej, a o nich jakoś nikt nie mówi w samych superlatywach.

Do Maldiniego mam szacunek, ale tych fanatyków też doskonale rozumiem.

I lubię Milan. Najbardziej z całej Europy :)
badzio

Postprzez drevni 01 cze 2009, 12:00

badzio napisał(a):Nie. Chciałem powiedzieć najbardziej zagorzali :) Jak ktoś jeździ po całej Europie, jest wszędzie z klubem, wydaje na te "wycieczki" ciężko zarobione pieniądzę, a jakiś grajek nie utożsamia się z nimi i podchodzi do sprawy snobistycznie jak Maldini, to nie ma się co dziwić, że poleciały gwizdy od fanatyków.

Nie no badzio, przesadzasz :)
drevni

Postprzez badzio 01 cze 2009, 12:41

Dobra, przesadzam :) Ale swoje o scenie kibicowskiej wiem. Z autopsji a nie sprzed tv i dlatego doskonale ich rozumiem ;)
badzio

Postprzez rdk 02 cze 2009, 23:38

rdk

Postprzez Tulipan aka Nexus 04 cze 2009, 18:45

ze zacytuje kamerzyste... "ja pierdole kurwa"

król łyknie rajd Polski jak klozet kupe.
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez SRGnt 06 cze 2009, 10:55

Motor w 2. lidze... :/ Ostatnie przynajmniej 2 kolejki to ewidentne zakupy... Kogo było stać, ten pozostał.
SRGnt

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic