Humor

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Humor

Postprzez dj3500 03 cze 2009, 16:50

dj3500
Administrator

Postprzez ant 03 cze 2009, 17:59

Parka w łóżku: On do niej:
- Kochanie moze dzisiaj na jeźdźca?
- Jaki najeźdzca
- Germański kurwa oprawca
:D
ant

Postprzez cryshis 03 cze 2009, 19:32

I don't understand people who satisfy with ordinary pop music .
cryshis
Administrator

Postprzez drevni 03 cze 2009, 19:35

"Obyś huju miał raka, hiv-a..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prawie się polałam ze śmiechu :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 03 cze 2009, 21:19 przez drevni, łącznie edytowano 1 raz
drevni

Postprzez Qsi 03 cze 2009, 21:16

Mrówa kozak :D

btw, dobra bania :P

Qsi

Postprzez Vibez 05 cze 2009, 0:57

Było, ale bez tego tandetnego komentarza w ramce. Polacy kompletnie nie czają o co w tym biega i tylko psują dobry humor.
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez sector 05 cze 2009, 23:25

Vibez napisał(a):Polacy kompletnie nie czają o co w tym biega i tylko psują dobry humor.

Masz na mysli, ze nie czaja tych podpisow w angielskich wersjach?
sector
the king of bongo!

Postprzez Infrared 08 cze 2009, 21:04

Siostra Maria Katarzyna mieszkała w klasztorze niedaleko sklepu monopolowego Jacka. Pewnego dnia weszła do sklepu i powiedziała:
- Jacek, daj mi ćwiartkę brandy.
- Siostro Mario Katarzyno! - wykrzyknął Jacek - Nigdy bym tego nie zrobił! Nigdy nie sprzedałem alkoholu zakonnicy!
- Jacku - powiedziała siostra - To dla matki przełożonej - zniżyła głos - Ma zatwardzenie, no wiesz...
Jacek sprzedał więc jej brandy. Później zamknął sklep i poszedł do domu. Kiedy mijał klasztor i zobaczył siostrę Marię Katarzynę. Śpiewała i tańczyła na chodniku, wirowała, machała rękami jak ptak. Zbliżał się tłum, więc Jacek przepchnął ja dalej i krzyknął:
- Siostro Mario Katarzyno! Na litość boską! Powiedziała mi siostra, że to na zatwardzenie siostry przełożonej!
Niezbita z tropu siostra Maria Katarzyna odpowiedziała:
- Bo tak jest, mój młodzieńcze, tak jest! Kiedy mnie zobaczy, to się zesra!

----------------------------------------------
Pewnie stare pewnie było ale mało co mi ryja nie rozerwało ze śmiechu jak sobie to wyobraziłam

Dziadek spowiada się w kościele. Ksiądz udzielił mu już rozgrzeszenia i puka w konfesjonał:
- O, kurwa, ale mnie ksiądz przestraszył!
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Amnes 08 cze 2009, 22:08

infra oba sute, drugi niepozorny ale zajebisty.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Vibez 08 cze 2009, 23:10

sector napisał(a):Masz na mysli, ze nie czaja tych podpisow w angielskich wersjach?

Konstrukcja jezyka amerykańskiego / angielskiego pozwala na tego typu humor. Polskiego już nie bardzo.

No i tak, większość nie czai co tam pisze i nie kuma zamysłu takiej ramki. Nieumiejętnie próbujemy coś skopiować, chociaż i tak to nigdy nie będzie to samo.

Ja mówie niech te ramki piszą angole/ amerykańce. Wszyscy sie pośmieją i nie bedzie kichy.
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez TBk2000 08 cze 2009, 23:36

Japonce to maja krzywe jazdy :mrgreen:

www.youtube.com/watch?v=-52-t0GPBA8
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez d3cK 08 cze 2009, 23:49

d3cK
Wjechał na superkoniu

Postprzez Kasper 09 cze 2009, 18:15

Obrazek
Kasper

Postprzez sector 09 cze 2009, 18:40

najs łan Kaspa ;-D
sector
the king of bongo!

Postprzez Amnes 09 cze 2009, 21:53

Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Gadu 09 cze 2009, 21:56

Gdzieś w leśnej głuszy, w dziko dzikiej dziczy, w małej chatce mieszkał człek Edwardem zwany, pracownik leśny, co przyjacielem był wszystkich stworzeń i każdą swą chwilę poświęcił by życie ich uczynić lepszym.
Wyszedł był właśnie przed domostwo gdy...
- Hu hu hu! - rozległo się gdzieś z bliska
Edward rozejrzał się, to wielka sowa przysiadła na gałęzi i trzepocząc skrzydłami wydawała przejmujące dźwięki
- Hu hu hu! - zawołała rozpaczliwie i walnęła skrzydłami o pierś aż zadudniło
- Co chcesz mi powiedzieć, mój pierzasty przyjacielu? - zainteresował się Edek
- Hu hu...
- Huragan hula za lasem?
- Hu hu hu!
- Hurysy huśtają się na huśtawce?
- Hu hu - ha!! - zirytowała się sowa
- .. na hamaku??
Konwersacja trwała jakiś czas, Edek przyniósł sobie nawet jakieś krzesło bo nogi mu ścierpły. Siedząc wygodnie starał się zrozumieć tę ważną rzecz jaką miała mu do przekazania sowa, wreszcie...
- HU HU... - sowa młóciła wściekle skrzydłami o pierś ale jej ruchy stawały się coraz wolniejsze i wolniejsze aż wreszcie znieruchomiała, zakolebała w przód, w tył i runęła na ziemię
- Hmm.. - pomyślał Edek - coś mi chciała powiedzieć ale co...
I wtedy wpadł na genialny pomysł.
Wrócił do domu by z klatki wyciągnąć swoją tresowaną papugę, słusznie uważał bowiem, że co jak co ale ptaki szybciej się dogadają... Wyszli przed dom...
- Hu hu ha! Hu hu ha! - zawołała papuga i wnet zaczęła wymachiwać skrzydłami uderzając energicznie o tułów
"No masz ci los" - pomyślał Edek - "Ta to samo!"
- O co chodzi zielona wywłoko? - sformułował swe zainteresowanie.
Papuga walnęła wymownie głową w pobliski pień, pokręciła zrezygnowana głową, charknęła i...
- Co zza krrrrrrretyn... chrrr... jest... - zamachała ponownie skrzydłami oklepując się gwałtownie - Hu hu ha! Minus trzydzieści... Śrrrrrodek zimy przygłupie! Hu hu ha! Hu hu ha! Hu hu ha...
"Hmmm... chyba elementy układanki zaczynają do siebie pasować" - myślał zakopując dwa sztywne ciałka za szopą. Obok pieska, kotka...

:)

Siedmiolatka wybrała się z ojcem do fryzjera. Stanęła obok fotela fryzjerskiego, w momencie gdy fryzjer obcinał włosy tacie. Dziewczynka jadła brzoskwinię. Fryzjer uśmiechnął się i mówi:
- Kochanie, będziesz miała włosy w swojej brzoskwini.
- Wiem - odpowiada dziewczynka - I urosną mi piersi...

Policjant rozwiązuje krzyżówkę. Zatrzymuje się przy haśle: "Największy ptak - na trzy litery". Chwilkę pomyślał, podrapał się za uchem, po czym z dumą napisał:... "MÓJ".

Pewna kobieta miała 3 córki. Kiedyś wzięła je na rozmowę i mówi im:
- Słuchajcie, jak się kiedyś wydacie się za mąż, napiszcie mi, jak Wam się układa życie seksualne.
Córki się zgodziły. Wyszła pierwsza za mąż i za chwilę przychodzi od matki kartka z napisem NESCAFE. Matka nie wie, o co chodzi, ale przechodząc ulicą widzi bilboard NESCAFE - SATYSFAKCJA DO OSTATNIEJ CHWILI. Zadowolona po uzyskaniu odpowiedzi.
Druga wyszła za mąż i dostaje matka kartkę z napisem MARLBORO. Po chwili znajduje na paczce papierosów informację - MARLBORO EXTRA LONG, SUPER SIZE. Zadowolona, że córka trafiła dobrze.
Po pewnym czasie najmłodsza wyszła za mąż i dopiero po miesiącu przychodzi kartka z napisem BRITISH AIRWAYS. Znów szukanie po gazetach i reklamach i w końcu znajduje: BRITISH AIRWAYS TRZY RAZY DZIENNIE SIEDEM RAZY W TYGODNIU, W OBIE STRONY.
Obrazek
Gadu

Postprzez cryshis 10 cze 2009, 11:55

:lol:
I don't understand people who satisfy with ordinary pop music .
cryshis
Administrator

Postprzez pressya 10 cze 2009, 15:56

http://www.youtube.com/watch?v=rYfhC9ft_hk koles ma jaja jak dla mnie :)
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 cze 2009, 16:08

http://www.youtube.com/watch?v=68fJP35FxyQ

obczajcie to !!

KOLESIE SA JAK DLA MNIE PIERDOLNIECI I CHOC KOCHAM DZWIGI TO W ZYCIU BYM CZEGOS TAKIEGO NIE ZROBIL !! sIC !!
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 10 cze 2009, 16:23

Nieźle mają w bani że dają rade robić takie akcje. Ale z drugiej strony w razie czego to nie mają szans żeby przeżyć.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic