Sascha Milde - Alaska incl. Remixes

Powrót do Trance

Sascha Milde - Alaska incl. Remixes

Postprzez bAchoR 08 cze 2009, 13:34

Kto jeszcze pamięta Sascha Milde - All For Nothing w remixie Jorna ? Kto pamięta ten już wie, że single będzie wydany w podobnym nastroju.

Do dyspozycji, drodzy bracia i siostry, mamy remixy Jorna Van Deynhovena, znanego Hodela z Truby'm oraz edit Jorna.
Originał mimo swojego upliftowego wydźwięku w melodii troche zbyt bardzo zajeżdza mi wyspami i dlatego ja tutuj wysiadam i dziękuje. Dziękuje za prosta ale całkiem ładną melodię.

Przejdźmy dalej. Jestem u siebie, bo wląśnie włączam remix Jorna z charakterystycznego dla niego barwami sampli. Jest cukierkowato, ale nie do zarzygania :) Można powiedzieć, że średniak i nie poświęce mu nagle godzinny ciągłego słuchania, ale tak żeby raz na pare dni właczyć jak ulał. Bardzo dobry materiał.

Remix Hodel i Truby'ego. Właśnie ?! Ktoś słyszał o domniemanej zdradzie Hornblada na Hodel'elu ? Czemu się rozłączyli ? Hmm trzeba się tego dowiedzieć. Oczywiścię żartuje.
W sumie remix nie wnosi nic nowego. Upliftowy remix w innej koszulce niż ma Jorn. I to chyba najlepiej oddaje to co tu się dzieje. Wybieram Jorna.

Polecam :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Re: Sascha Milde - Alaska incl. Remixes

Postprzez Kubo 10 cze 2009, 12:13

Ja przetestowalem tylko remix Van Deynhovena. SLodkosci tutaj za bardzo nie widze, calkiem fajny remix ale bez podniety... Troche za malo polotu ma numer i moze tez troche za wolno plynie. Ale od czasu do czasu mozna posluchac ;) Remix do All for nothing i Phorii to moim zdaniem jego 2 najlepsze remixy i na razie nie zapowiada sie zeby jakis inny remix wyprzedzil je ;)
Kubo
The Invincibles

Powrót do Trance