Humor

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Humor

Postprzez wysher 10 cze 2009, 20:16

Faken szit :O Już patrząc na to lekko ręce zaczęły mi dygotać, czy on aby nie spadnie.
wysher

Postprzez Vidia 10 cze 2009, 20:33

chore... Też bym w życiu czegoś takiego nie zrobiła. Zupełnie nie mają lęku wysokości.
Ostatnio edytowano 10 cze 2009, 22:38 przez Vidia, łącznie edytowano 1 raz
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez sector 10 cze 2009, 20:58

Widzialem to juz jakis czas temu i musze powiedziec ze od samego widoku, az mi sie cos w brzuchu robi. Kolesie sa niezle posrani...
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 cze 2009, 23:15

Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez tymek 12 cze 2009, 7:01

Obrazek
tymek

Postprzez Vibez 12 cze 2009, 10:37

Tymek masakra :D
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez Qsi 12 cze 2009, 12:55

x]

Qsi

Postprzez ant 12 cze 2009, 14:38

haha dobre Qsi :D
ja odkopałem starocia:
Obrazek
Afterforest
ant

Postprzez Vidia 13 cze 2009, 18:49

dobra ta reklama:) pamiętam, jak leciała. Dziś szukając materiału do pracy, natrafiłam na ciekawą stronę - zupełnie przypadkiem - i zaczęłam czytać, z niektórych fragmentów śmiałam się na całe mieszkanie (pisałam już Wysherowi;), np.:
"(...)Będę pisał długo, bo na stronie i tak za mało się dzieje. Spić potężnie można się na „agresora”, „jęczybułę” (noo weeź, ale chooś, muszę ci cooś poowiezieś) :D , „johnny walkera” (nagła chęć powrotu z buta do domu), „dymacza” (dlaczego tu nie ma kobiet !?!?) i „śpiocha” (ja nie idę spaać, tylko sobie leżę.. tylko.. chrr....) no i „beksę” ale to już naprawdę fatalny etap. Wszelkie inne rozgraniczenia zaobserwowane na więcej niż 10ciu osobach zgłaszajcie na stronie. No, jakkolwiek - chodzi o to, by wypiwszy alkohol wciąż umiejętnie kontrolować swój stan. Jeśli gadasz z ludźmi - to orientuj się czy nie wisisz im na ramieniu i nie wykładasz obślinionych historii do ucha. Jeśli zabawnie wymieniasz ciosy z kolegą sprawdź czy jego i całą resztę też to bawi. (...)"

Coś dla mnie a propos jedzienia przed imprezą;) "(...) Tłusty posiłek, jakoś niecałą godzinę przed imprezą. To rozwiązanie bliskie ideałowi. Tłuszcz osadza się w żołądku, C2H5OH wolniej przedostaje się do krwi - niektórzy temu przeczą, ale ich zarzygane oblicza godzinę po rozpoczęciu najby świadczą przeciwko nim. Dużo soków, z witaminami i resztą zdrowego badziewia - to „medyczny” patent, ale z tego co wiem faktycznie zmniejsza kaca. Mniej szlugów - ja nie jaram, ale kto jara ten wie. Wielu palaczy potwierdza - syndrom przejarania to bonusowe 4 punkty w 10cio punktowej skali zgonu następnego dnia. Gazowane drinki - ponoć wtedy szybciej gorzałka uderza do głowy. Być może coś jest na rzeczy, przeprowadziłem za mało badań by zawyrokować. W ogóle drinki i wszelkie mieszaniny. Nie mieszać alkoholi - ta reguła przyświeca mi od lat. (...) "
w sumie niektóre spostrzeżenia niegłupie:p

"(...)Przygotowanie
Najstarsi górale oraz najmłodsi gracze wiedzą że przygotowanie rozpoczyna się od kąpieli. Zakładając, że jest godzina 19:47 postarajmy doprowadzić się do porządku w przeciągu 20-30 minut. Niektórzy chłopcy potrzebują koło godziny aby nasmarować się kremami i zrobić make-up, jeżeli jesteś jednym z nich to wyłącz komputer w trybie natychmiastowym bo ten przewodnik zdecydowanie nie jest dla Ciebie.
Kolejnym punktem programu jest nuta, włącz coś co lubisz, przy czym włącza Ci się taneczny krok i działaj dalej. Uprasuj spodzień i wybierz coś schludnego na górę. WAŻNA UWAGA ! Ubierz się tak jak lubisz, z głową dobieraj miejsce melanżu ponieważ jeżeli nie wpuszczają Cię w tym co masz na sobie to znaczy, że wcale nie chciałeś się tam wbijać. " :D
http://www.alkopoligamia.com/index.php? ... &Itemid=16
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Gadu 13 cze 2009, 20:30

Z forum Onet.pl:

"Hodowca świń zamordował 49 kobiet."

Komentarze internautów:

- To nieładnie z jego strony.

- Rzeczywiście, popełnił spory nietakt.

- Mogło być gorzej.

- Gafa jaką popełnił jest niemal niewybaczalna.

- Oj tam zdarza się. Nie ma co biadolić. Trzymaj się brachu!

- Rzeczywiście, nie powinien był tak postąpić.

- Dokładnie tak. Troszkę się zagalopował. Niedobry pan.

- Masz rację, postąpił nieelegancko.

- Też tak uważam. Myślę, że powinien przeprosić.

- Ale z niego dejavu i perwersyjny robocop.

- Myślę, że powinien przynieść kwiaty

- Mało powiedziane! Nie zaprosiłbym tego Pana na obiad rodzinny i w towarzystwie bym tylko udawał że go lubię.

:)

- Dlaczego niewidomi uwielbiają bułeczki z makiem?
- Bo na każdej jest inna historyjka.
Obrazek
Gadu

Postprzez cryshis 14 cze 2009, 8:31

I don't understand people who satisfy with ordinary pop music .
cryshis
Administrator

Postprzez Amnes 14 cze 2009, 21:05

:O
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Infrared 15 cze 2009, 17:12

Wywiad z rzecznikiem wrocławskiego MPK:

Joanna Banas:
- Dlaczego pasażer waszego tramwaju nie może przesiąść się z wagonu do wagonu?
Janusz Rajces, rzecznik wrocławskiego MPK:
- Może, tylko musi skasować drugi bilet.
- Jak to? Przecież nadal jedzie tym samym tramwajem i ma bilet.
- Regulamin przewozowy mówi wyraźnie: bilet jest ważny w tym wagonie, w którym został skasowany.
- Przepis przepisem, ale staram się zrozumieć jego sens. Tak naprawdę, dlaczego nie mogę zmienić wagonu?
- Przebiec na czerwonym też pani może, tyle ze ryzykuje pani wypadkiem albo mandatem. A tutaj ryzykuje pani, że złapie ją kontroler.
- Ale przechodzenie na czerwonym jest niezgodne z prawem, a przesiadanie się z wagonu do wagonu nie.
- Jakby się ludzie tak przesiadali, to kontrolerom byłoby trudno pracować.
- Czyli wygoda kontrolerów ma być argumentem?
- Argumentem jest przepis. A poza tym, jeśli kupuje pani bilet na pociąg, to chociaż do Gdańska jedzie i o 15.30, i o 18.15, to pani ma bilet tylko na ten o 15.30.
- Przepraszam, ale tylko jeśli to miejscówka, a u nas jakoś w tramwajach ich nie ma.
- A po co w ogóle się przesiadać?
- Przecież są sytuacje, kiedy trzeba się przesiąść, na przykład, gdy w naszym wagonie jadą pijani, agresywni ludzie.
- O tak, uciec jest najprościej, a przecież trzeba zainterweniować.
- Szczególnie, gdy się jedzie na przykład z małym dzieckiem?
- Nie ma powodu, by zmieniać wagon. Można, podejść do motorniczego, a on już wie, co robić.
- Ale przecież w drugim wagonie nie ma motorniczego...
- No właśnie, on przestrzega przepisu. Nie ma go w drugim wagonie, bo nie może przejść, gdyż też musiałby skasować bilet.
- To jak interweniować, jeśli jest się w drugim wagonie, w którym nie ma motorniczego?
- Przejść do pierwszego i skasować bilet...
- Skasować bilet?!
- Oczywiście. Przepis jest wyraźny.
- Czy motorniczy przejdzie do drugiego wagonu i interweniuje?
- Jeśli skasuje mu Pani bilet, to tak.
- Ja mam kasować bilet za motorniczego?!
- Oczywiście, przecież mówiłem Pani, że motorniczy nie przechodzi, bo musiałby kasować bilet. Jeśli chce Pani interwencji, to musi Pani mieć dodatkowy bilet dla motorniczego, a najlepiej dwa, żeby mógł wrócić do pierwszego wagonu.
- A po co będzie jeszcze przechodził?
- Jak to, po co? Ktoś musi kierować tramwajem!
- To nie może po prostu przejść jak człowiek?!
- Proszę Pani, przecież przepis wyraźnie mówi, że bez skasowania dodatkowego biletu nie można przechodzić... Poza tym motorniczy to nie jakiś człowiek, a motorniczy. To zasadnicza różnica!
- Wie Pan, to ja wolę zostać w tym pierwszym wagonie i nie interweniować...
- No widzi Pani, od razu mówiłem: po co przechodzić i robić zamieszanie...

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Gadu 15 cze 2009, 20:38

Powiedz, że to nieprawda. :o
Obrazek
Gadu

Postprzez tymek 15 cze 2009, 20:55

to nieprawda
tymek

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 cze 2009, 11:36

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 16 cze 2009, 12:50

niby smieszne, ale fakt faktem Vibez mial racje. Wogole nie wychodza nam te podpisy pod obrazkami.
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic