dobra ta reklama:) pamiętam, jak leciała. Dziś szukając materiału do pracy, natrafiłam na ciekawą stronę - zupełnie przypadkiem - i zaczęłam czytać, z niektórych fragmentów śmiałam się na całe mieszkanie (pisałam już Wysherowi;), np.:
"(...)Będę pisał długo, bo na stronie i tak za mało się dzieje. Spić potężnie można się na „agresora”, „jęczybułę” (noo weeź, ale chooś, muszę ci cooś poowiezieś)

, „johnny walkera” (nagła chęć powrotu z buta do domu), „dymacza” (dlaczego tu nie ma kobiet !?!?) i „śpiocha” (ja nie idę spaać, tylko sobie leżę.. tylko.. chrr....) no i „beksę” ale to już naprawdę fatalny etap. Wszelkie inne rozgraniczenia zaobserwowane na więcej niż 10ciu osobach zgłaszajcie na stronie. No, jakkolwiek - chodzi o to, by wypiwszy alkohol wciąż umiejętnie kontrolować swój stan. Jeśli gadasz z ludźmi - to orientuj się czy nie wisisz im na ramieniu i nie wykładasz obślinionych historii do ucha. Jeśli zabawnie wymieniasz ciosy z kolegą sprawdź czy jego i całą resztę też to bawi. (...)"
Coś dla mnie a propos jedzienia przed imprezą;) "(...) Tłusty posiłek, jakoś niecałą godzinę przed imprezą. To rozwiązanie bliskie ideałowi. Tłuszcz osadza się w żołądku, C2H5OH wolniej przedostaje się do krwi - niektórzy temu przeczą, ale ich zarzygane oblicza godzinę po rozpoczęciu najby świadczą przeciwko nim. Dużo soków, z witaminami i resztą zdrowego badziewia - to „medyczny” patent, ale z tego co wiem faktycznie zmniejsza kaca. Mniej szlugów - ja nie jaram, ale kto jara ten wie. Wielu palaczy potwierdza - syndrom przejarania to bonusowe 4 punkty w 10cio punktowej skali zgonu następnego dnia. Gazowane drinki - ponoć wtedy szybciej gorzałka uderza do głowy. Być może coś jest na rzeczy, przeprowadziłem za mało badań by zawyrokować. W ogóle drinki i wszelkie mieszaniny. Nie mieszać alkoholi - ta reguła przyświeca mi od lat. (...) "
w sumie niektóre spostrzeżenia niegłupie:p
"(...)Przygotowanie
Najstarsi górale oraz najmłodsi gracze wiedzą że przygotowanie rozpoczyna się od kąpieli. Zakładając, że jest godzina 19:47 postarajmy doprowadzić się do porządku w przeciągu 20-30 minut. Niektórzy chłopcy potrzebują koło godziny aby nasmarować się kremami i zrobić make-up, jeżeli jesteś jednym z nich to wyłącz komputer w trybie natychmiastowym bo ten przewodnik zdecydowanie nie jest dla Ciebie.
Kolejnym punktem programu jest nuta, włącz coś co lubisz, przy czym włącza Ci się taneczny krok i działaj dalej. Uprasuj spodzień i wybierz coś schludnego na górę. WAŻNA UWAGA ! Ubierz się tak jak lubisz, z głową dobieraj miejsce melanżu ponieważ jeżeli nie wpuszczają Cię w tym co masz na sobie to znaczy, że wcale nie chciałeś się tam wbijać. "
http://www.alkopoligamia.com/index.php? ... &Itemid=16