który to syn Tuska?
ode mnie za jakiś czas też będą zdjęcia.
Zaś tych fotek na których ja jestem proszę NIE wrzucać do internetu.
Tulipan aka Nexus napisał(a):Wielka Wajcha dla Wszytskich
bAchoR napisał(a):http://img132.imageshack.us/i/pict3126.jpg/
co to jest?
bAchoR napisał(a):Stałem 14 godzin w pociągach,
to jak Ty jechałeś z tej Gdyni do Warszawy? przez Kraków?;>
bts napisał(a):Zresztą Stelmach rozsiewa wokół siebie pozytywną aurę skoro nawet policja mu życzy smacznego jak idzie z browarem w ręku
oj tak to było dobre idziemy z alkoholem w reklamówkach, przechodzimy przez ulicę i kto nas przepuszcza na przejściu? Policyjny samochód. Jedna z jadących nim osób uchyla szybę i krzyczy w kierunku tych, co niosą reklamówki: -Smacznego życzy policja!- xD
Amnes napisał(a):lotnik
lotnik chyba dość szybko się ulotnił, tylko chwilę na początku z nim pogadałam
Sisiek napisał(a):Ledwo żyjący jeszcze po Westbamie
no, ja też, dlatego tak późno, dopiero koło 21.oo przyjechałam. Lekka poimprezowa zamuła, nic mi się nie chciało. Ale teraz w sumie trochę załuję, że nie przybyłam wcześniej:P Takie licznie spotkanie rzadko się zdarza. I tyle osób spoza Warszawy. Wielki szacunek i podziękowania dla Was. Może zobaczymy się jeszcze na jakimś evencie czy czymś innym.
szkoda że nie zdążyłam porozmawiać na tematy muzyczne;p Słyszałam że np. Bachor i Johnny prowadzili zapamiętałą dyskusję:]
Miło było zobaczyć Hanana, bo od imprezy w Magnetiku go nie widziałam. Pozdro:)
bAchoR napisał(a):Aha, jestem pod wrażeniem urody i osobowości pani Wywiad .... wróć, Vidiad albo po prostu Agnieszki

też jestem pod wrazeniem Twojej przystojności i osobowości:-P
Uczen_Sisior_a napisał(a):Line up:
(...)
Vidiad

Vidiad na tej imprezie co prawda nie grała (stwierdziła, że na
takim nagłośnieniu to ona grać nie będzie;DxP), ale za to robiła za tancerkę pomiędzy pętlą autobusową a parkiem Szczęśliwickim podczas melodyjnych transowych kawałków puszczanych i zapętlanych przez Rafała/Bachora

Jak wracaliśmy przez park to Amnes też rozkręcał imprezę:D
Nexus, jak dojechać z Pragi pod Arkadię?? nie będzie mnie już w necie więc jakby co to kom.