Sisiek napisał(a)::blowkiss:![]()
![]()
Pierwszy wałek jaki dziś przesłuchałem i jestem pod głębokim wrażeniemTakiego dopracowania brakowało w poprzednim demku. Ach ta delikatność, subtelność. Anielskie śpiewy, soczysto brzmiąca gitarka, szum fal , elegancja Francja. Na chwilę myślami odpłynąłem gdzieś na plaże nad ciepłym oceanem. Bardzo się zrelaksowałem podczas tego krótkiego fragmentu. Rafał dziękuje Ci za możliwość posłuchania tego kawałka. Sprawiłeś, że mój poranek stał się taki, taki specjalny ! Coś niesamowitego, niepowtarzalnego, wyjątkowego. Jesteś na dobrej drodze ! Mam nadzieje i czekam na więcej takich utworów. Na więcej cudownych muzycznych podróży w ciepłe i przyjazne miejsca. Na tą chwile relaksu i przeniesienia myśli tam gdzie nie ma wojen i biedy a ciepłe promyki słońca nagrzewają piasek podczas gdy morska bryza muska rozgrzane i w tym przypadku rozemocjonowane od muzyki poliki. Pięknie !
![]()
PS. Mam nową serie znaczków z dinozaurami
bAchoR napisał(a):Niestety padła mi partycja, a wraz z nią wszystko co związane z projektami w FL Studio + wtyczki. Wygląda na to, że już nigdy tego nie ukończe ;/ Udało mi się uratować z muzycznej partycji takie inne ID w tym stylu co poprzednio. Zachęcam do zapoznania się z materiałem.
Zaczynam wszystko od nowa. :/

bAchoR napisał(a):Niestety padła mi partycja, a wraz z nią wszystko co związane z projektami w FL Studio + wtyczki. Wygląda na to, że już nigdy tego nie ukończe ;/ Udało mi się uratować z muzycznej partycji takie inne ID w tym stylu co poprzednio. Zachęcam do zapoznania się z materiałem.
Zaczynam wszystko od nowa. :/
http://www.speedyshare.com/696275913.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość