Nuera - Transatlantic 2009

Powrót do Trance

Nuera - Transatlantic 2009

Postprzez bAchoR 28 cze 2009, 17:29

Etenszyn pliz :)

Całkiem niedawno, za sprawą Humulusa, dostałem w swoje łapska naprawde godny balearic trance. Transatlantic to dynamiczny przedstawiciel wakacyjnych dźwieków ala Roger Shah, Black Pear, Alongshore etc. Motyw główny naprawde powala. Mowa oczywiście o gitarce, która pojawia się w breakdownie. Oprócz tego naprawde śliczne plumki przypominające stan przechodzenia wody w stan gazowy z muzycznym zabarwieniem (wrzenie xD). Całość ładnie buja lekko elektrycznym basslinem i takim gęsto bito kickiem. Jak słucham tego tjuna to wyobraża mi się wieczór na plaży w Hiszpani z wieńcem kwiatów wokół szyi i popijam wódeczke z jakimś nektarem, a wokół mnie przyjaciele i pare pieknych kobiet, które czują tą muzyke i chcą ze mną spędzić tą noc. Czy to nie piękne :D ?

Polecam <3

Naczelny Upliftowiec RP - bAchoR
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Re: Nuera - Transatlantic 2009

Postprzez Humulus 28 cze 2009, 20:04

Nie jestem fanem wskrzeszania klasyków, jednak ta próba reanimacji utworu Jose Zamora vs. Damian DP - "Transatlantic" naprawdę przypadła mi do gustu - złego kawałka bym Rafałowi nie polecał :P.
Obrazek
Humulus

Re: Nuera - Transatlantic 2009

Postprzez Rado 29 cze 2009, 14:44

Tak, tak Rafał to dobrze podsumował :) Gdy będę wybierać się na plaże na pewno nie zapomnę o tym utworze, plumki są bardzo charakterystyczne i dzięki temu ten utwór się wyróżnia.
Obrazek
Rado

Powrót do Trance