peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D

KaSS napisał(a):bAchoR Sugerujesz, że ludzie obecni na MD i "podniecający" się tą imprezą mają ograniczone horyzonty umysłowe? O gustach się nie rozmawia każdy lubi co innego. Ale błagam Cię nie mów mi tutaj że mam zły gust bo jadę na MD!<bądź tu człowieku drugi dzień na forum i już cie zgnoją>;/
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D

RomuS napisał(a):eronaprzecież line up aż mniam mniam ;]

Rado napisał(a):Myślę, że spora ekipa forumowa zawita w tym roku do Spodka

cryshis napisał(a):za darmo ,wiec jade
RomuS napisał(a):Zgadzam się Sisiek z Tobą, ale tak to już jest, że wszystkiego najlepszego jeszcze nigdy na żadnej imprezie nie było. Taka taktyka dawkowania silnych muzycznie wrażeń.
RomuS napisał(a):Nie narzekam bo blisko mam i jak co roku bd podziwiał muzyczne fajerwerki czarodziejów zza konsolety.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość