Haris C Featuring Anthya - My Angel

Trance | Insatiable | 2008

Powrót do Trance

Haris C Featuring Anthya - My Angel

Postprzez Kubo 21 gru 2008, 14:30

Tracklista:

01.my angel (original mix)
02.my angel (club mix)
03.my angel (club dub)
04.my angel (anthya remix)
05.my angel (anthya dub remix)
06.my angel (radio mix)

Numer pierwszy raz zaslyszany przeze mnie w secie Mazza and Martinelli. Wersja club dub od razu wpadla mi w ucho. Moja uwage przykula ta gitarka, ktora pieknie koloruje tutaj linie melodyczna i w breakdownie wprowadza piekny klimat. Pozniej numer przyspiesza do przodu i szybkim tempie mknie do przodu. Od 2 tyg nie moge sie od niego uwolnic :mrgreen: Johny jak Ci sie spodobala Niavara to polecam rowniez to ! Wersja z wokalem tez nie jest zla, ale jednak wersja dub to wersja dub ;) Anthya Remix jest wolniejszy i stylizowany na klimaty bardziej progresywne. Nie ma takiego kopa i traci cala swoja moc i piekno, wiec odpada

Club mix, wersja dub jest taka sama tylko bez wokalu i ta polecam !
Kubo
The Invincibles

Re: Haris C Featuring Anthya - My Angel

Postprzez Taurus 22 gru 2008, 0:35

Kubo napisał(a):Wersja z wokalem tez nie jest zla, ale jednak wersja dub to wersja dub ;)

Zazwyczaj mam dokładnie tak samo ale nie tym razem. 8-) Z tego wydawnictwa wolę właśnie wersję zwoklaizowaną. Delikatny kobiecy głos pasuje tutaj moim zdaniem jak znalazł. Właściwie to cały kawałek jest niezwykle właśnie delikatny... sample, melodia śliczna gitarka no i śpiew tej całej Anthyii. Wszystko płynie sobie tutaj spokojnie, bez większych uniesień i szaleństw. Stonowana i klimatyczna. Taka jest nowa produkcja od Harisa.
Taurus

Powrót do Trance