Soundtropolis 2009 - 08.08.2009

Ogrodzieniec
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Soundtropolis 2009: Ogrodzieniec - 08.08.2009

Postprzez Alexandra 07 sie 2009, 19:57

powiedzcie mi, czy sa jakies dojazdy z zawiercia do ogrodzienca i nazot? tzn czy w nocy cos kursuje czy musze kwitnac do rana ?
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez yaper 08 sie 2009, 12:36

Alexandra napisał(a):powiedzcie mi, czy sa jakies dojazdy z zawiercia do ogrodzienca i nazot? tzn czy w nocy cos kursuje czy musze kwitnac do rana ?

W nocy to na pewno będzie ciężko żeby coś było, chyba że się dogadali z jakąś firmą i będzie więcej wiadomo już na samej imprezie.

Impreza kończy się już o świcie, więc nie powinno być problemu z powrotem. ;)
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Alexandra 08 sie 2009, 16:13

wlasnie o to chodzi, ze ja nie chce zostawac do switu :P no ale coz, moze mnie jakis zyczliwy kierowca podwiezie hehehe :D milej zabawy :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Rado 09 sie 2009, 18:14

Pierwszy ! Powoli odżywam i wybieram się na jakiś after :D Mocna bania z wieloma przygodami to po prostu trzeba było przeżyć. Szerzej się rozpiszę jutro 8-)
Obrazek
Rado

Postprzez KaSS 09 sie 2009, 22:07

Sponiewierana.. To chba najlepsze określenie stanu mojego ciała i umysłu po tej imprezie :D Brachiale grali sobie bez oświetlenia ale i tak dali czadu, szkoda tylko że muzyka za cicho.. W trakcie seta Kanzyaniego zgasło światło i przestała grać muzyka. Całe 15min nic nie grało. Następnie włączono dźwięk ale dj musiał grać przy latarce :D Były przygody ale impreza ogólnie bardzo na plus wybawiłam się tak, że stopy będą mnie boleć jeszcze przez tydzień. Poza tym Yaper opił się z moim ojcem i było ciekawie :D
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez Sisiek 10 sie 2009, 19:12

Widać Wam wiele nie trzeba :D Impreza ponoć mega chujnia i to w opinii dość obiektywnych osób bywających to tu to tam. Odwołana w ogóle druga scena, brak Eulberga, zmiany w time table itp. w sumie to nic jak ktoś jechał tylko na główną ale brak prądu w środku imprezy. Potem granie bez świateł i na pół gwizdka żeby nie wysadzić prądu do końca to już lekkie przegięcie xD Wszystko za jedynie prawie 100 zł. Za taką cenę to wolałbym nieco konkretniejszy balet. No ale jak Wam się podobało to dobrze :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez yaper 11 sie 2009, 21:32

Nie chce mi się rozpisywać (nie to zdrowie), ale krótko: było zajebiście - ani trochę nie żałuję pomimo porannych zawirowań alkoholowych (to już przemilczę).

Pozdro dla KaSS i Rado za podjęcie walki :)
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Rado 25 sie 2009, 21:49

http://www.mayday.pl/soundtropolis/ - jest i bardzo fajnie zmontowany afterfilm.Nawet moje rączki latające na breakdownie się znalazły jest również Kass 8-)
Obrazek
Rado

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy