peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DStelmi Twoje modlitwy o w.w. być może zostaną wysłuchane przez organizatorów, bo przecież rozmowy jeszcze trwająStelmach napisał(a):szkoda że zabraknie tym razem Menno De Jong, Marco V, Sander'a i ATB...

Nob3L napisał(a):Tak pięknego LU dawno nie widziałem
A na poważnie to lineup niczym nie zachwyca, sami stali bywalcy polskich eventów....
Nob3L napisał(a):No, ciśniecie UKejowcy.
bAchoR napisał(a):Okrętu się kurwa spodziewałeś ? Naprawde, przestańcie rozpierdalać tymi stwierdzeniami. Szkoda, że zamiast Fili nie ma Kearney'a albo Downeya nie ? Jakby Ci grali co tydzień event w Polsce nie miałbyś nic przeciwko, prawda ?
A w innych krajach imprezy trance'owe goszczą co chwile nowe odkrycia :O ? O kurwa. EmigrujemyxD
Byłoby : OMG bania, bania co tydzień w weekend do białego rana.

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DPiotrek jemu chodziło o coś innego, ja w jego wypowiedzi ironii żadnej co do mniejszych imprez nie dostrzegłem.... A i przecież my a przynajmniej ja nie jeżdże po samych mniejszych.... Byliśmy na Sunrise, u mnie zrobiłem banie, teraz lece do Londynu bilety juz zamówione dzisiaj zostały, na Mayday też sie wybieram... My po prostu jeździmy tam gdzie jest dobra muzyka i je..bią nas juz te imprezy i cały ten zgiełk wokół każdej imprezy którą to różne agencje tak rozpromowują... Rok, dwa, pięć u nas nic sie nie działo, imprezy było jak na lekarstwo to nie ma co sie dziwić że wzmianka o jakiejkolwiek imprezie i zagranicznej gwiaździe powodowała że ludzie wariowali i waliły tłumy na banie.... Teraz już tak nie ma... Ja w tamtym roku byłem na ok 6 eventach, w tym nie wiem z 4-5 jak do tej pory nie licząc klubów... I nie podnieca mnie samo to ze jakiś dj jest z zagranicy jak kiedyś, czy że gra uplifting... Prawda jest taka że wiekszość tych djów przesłuchałem juz po kilka razy no i co moge powiedzieć ??? Ano to że to na prawde nic ciekawego.... Aly&Fila tak zamulili na ILNY że można było spać się położyć, Sied zagrał taką mieszanke wszystkiego na Entrance że nie wiedziałem wogóle co on gra, kim jest i jaki styl reprezentuje grając chociażby sławne Helsinki i inne cukierki wymieszane z jakimiś elektro-techowcami.... WTF ???? Co to ma być ??? To jest dj który ma jakiś swój styl ??? Wizje muzyki ??? Coś prezentuje ludziom ???? On gra wszystko i dla wszystkich a to dla mnie na prawde jest bardzo słabe.... Abovów juz też słyszałem kilkakrotnie i powiem tak pierwszy raz był ok ale następne to w kółko to samo... Ta sama barwa utworów, te same wokale, sukier i miód... Chłopaki najzwyklej w swiecie nudzą sie przez tą swoją słodycz.... Według mnie idą do dołu obecnie tak jak cała ta ich wytwórnia....Tulipan aka Nexus napisał(a):no a Ty Rafał to juz wogóle widze zaczynasz ironizowac z naszych weekendowych bań
JohnnyKnoxville napisał(a):Poza tym sety wyspiarzy nigdy nie są schematyczne
i wszystko jasne 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości