Planet Of Angels - Hala Arena/Łódź - 07.11.2009

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Planet Of Angels - Hala Arena/Łódź - 07.11.2009

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 sie 2009, 3:58

3 dni przed mayday - no way :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 13 sie 2009, 8:02

Fantastyczny line'up, same gwiazdy, będę całą imprezę latał pod barierkami, szkoda że zabraknie tym razem Menno De Jong, Marco V, Sander'a i ATB...
Stelmach
Rave on!

Postprzez JohnnyKnoxville 13 sie 2009, 9:07

Stelmach napisał(a):szkoda że zabraknie tym razem Menno De Jong, Marco V, Sander'a i ATB...
Stelmi Twoje modlitwy o w.w. być może zostaną wysłuchane przez organizatorów, bo przecież rozmowy jeszcze trwają :D Sander i Marco mają bardzo napięty grafik u nas w Polsce i pewnie dla tego sami nie wiedzą czy mogą wcisnąć jeszcze gdzieś kolejną imprezke :D Ja trzymam kciuki :P Mam nadzieje że się wszystko dobrze zakończy, bo przecież impreza bez Sando van Dana, Marka 5, Mena to impreza spalona :D

A na poważnie to lineup niczym nie zachwyca, sami stali bywalcy polskich eventów....
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez KaSS 13 sie 2009, 10:15

A ja bm bardzo chciała zobaczyć jeszcze raz Filę w akcji.. No i Above & Beyond też kusi :) Oby tylko impreza wypaliła!
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez sector 13 sie 2009, 10:38

Nob3L napisał(a):Tak pięknego LU dawno nie widziałem

a ja to widue taki lineup non stop. Kila i mogila ;(
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 13 sie 2009, 11:29

A na poważnie to lineup niczym nie zachwyca, sami stali bywalcy polskich eventów....

Okrętu się kurwa spodziewałeś ? Naprawde, przestańcie rozpierdalać tymi stwierdzeniami. Szkoda, że zamiast Fili nie ma Kearney'a albo Downeya nie ? Jakby Ci grali co tydzień event w Polsce nie miałbyś nic przeciwko, prawda ?
A w innych krajach imprezy trance'owe goszczą co chwile nowe odkrycia :O ? O kurwa. Emigrujemy :D xD

Byłoby : OMG bania, bania co tydzień w weekend do białego rana.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Matvel 13 sie 2009, 11:41

Bachor przesadzasz, ale Aly & Fila i Van Riel to ostatnio są co chwila, Above'y też regularnie odwiedzają nasz kraj więc stwierdzenie o "tak pięknym lu" jest moim zdaniem również na wyrost.
Matvel

Postprzez sector 13 sie 2009, 12:08

Nob3L napisał(a):No, ciśniecie UKejowcy.

?

bAchoR napisał(a):Okrętu się kurwa spodziewałeś ? Naprawde, przestańcie rozpierdalać tymi stwierdzeniami. Szkoda, że zamiast Fili nie ma Kearney'a albo Downeya nie ? Jakby Ci grali co tydzień event w Polsce nie miałbyś nic przeciwko, prawda ?
A w innych krajach imprezy trance'owe goszczą co chwile nowe odkrycia :O ? O kurwa. Emigrujemy :D xD

Byłoby : OMG bania, bania co tydzień w weekend do białego rana.

Rafal nie spinaj sie tak bo Ci zwieracze na starosc puszcza :-D

Zaczynajac od poczatku

Above & Beyond - nie dosc ze goszcza u nas na wiekszych i mniejszych eventach, to oprocz tego, ze graja to samo to chyba tylko im sie sklad co chwile zmienia, bo z tego co pamietam raczej rzadko jest tak, ze wszyscy graja w tym samym miejscu.

Sied Van Riel - to samo co wyzej, ostatnio staly bywalec. Nawet Matvel to potwierdzil, wiec n/c.

Aly & Fila - czy mi sie zdaje czy oni ostatnio grali? I to nawet nie tak dawno. Jeszcze wczesniej, enTrance?

Giuseppe Ottaviani - ten gosciu jest na chwile obecna tak biedny, razem ze swoim live-actami, ze rece opadaja. Zagra pewnie to samo co zawsze + pare nowych kawalkow z vandita i to tez przy dobrych wiatrach. Cos mi sie wydaje, ze jego eventowa TL moglibysmy smialo ustawic przed setem i napewno bysmy sie znacznie nie pomylili.

Co do Nitrusa sie nie wypowiem :)

Nie zmienia to faktu, ze Ci sami ludzie tutaj non stop graja. Jednak wszyscy jak widac wola natrzepac jeszcze wiecej kasy i zaprosic ludzi, ktorzy sie sprawdzaja na eventach. Czyli napchac swoja kieszen tylko hajsem a miec w dupie kto przyjedzie i zagra, wazne zeby bylo duzo ludzi. Warto wziasc przyklad z MDT (niestety) ktorzy zapraszaja naprawde DJ, ktorzy nie graja za czesto w PL, a juz napewno nie taki oklepany sklad. Nawet warto zobaczyc na Johnnego i Rafala, ktorzy zrobili dobra imprezez w Parczewie a ludzi i tak bylo multum a i muzyka nie taka sama jak wszedzie indziej, bo kto by pomyslal, zeby zaprosic Sly One vs Juranee. Malo jest gwiazd mniejszego czy wiekszego formatu, ktore bysmy chcieli zobaczyc w PL? Jednak jak widac wszyscy leca po najnizszej lini oporu. Dlatego lepiej jeszcze zaprosic Sando Van Dana i Mareczka albo lepiej Menno, zeby za bardzo nie odstawac od reszty LU w PL. A moze jeszcze zaprosic Arneja, ktory nawet nie umie grac? Mimo to i tak pewnie znajdzie sie w Top200 DJ Mag bo przeciez tworzy takie zajebiste produkcje.

Tym bardziej Rafal sie nie spinaj, bo nawet nikt nie napisal o kims z UK. Nie bede wymienial, kto by mogl przyjechac, kogo by zaprosic zamiast kogos bo moglbym tak z reszta innych, ktorzy maja gdzies taki LU wymieniac przez tydzien.

TBk2000 napisał(a)::mrgreen:

www.youtube.com/watch?v=seIcyhhE2ro

pamietam to jak bylem maly i lecialo w TV na Polsacie chyba :-D Trzeba wyslac to do Kearneya, zeby zrobic Rework na nastepnego Sunrise'a haha!
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 13 sie 2009, 12:50

bez komentarza...

[*]
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez demens 13 sie 2009, 12:59

No w końcu coś niedaleko mnie. Podoba mi się lineup i na 90% zawitam. Jak dojdzie jeszcze ktoś konkretny to będzie to 100% :D
demens

Postprzez Sisiek 13 sie 2009, 15:54

Spinacie się o to który line up lepszy a większość z was była na 1-2 imprezach w swoim życiu. Więc siłą rzeczy nic i nikogo nie widzieliście xD Bez kitu jesteście skończeni i to maksymalnie. Line up jak to line up. Ktoś grać musi. Reszta w rękach dobrej ekipy. Gdyby nie fakt, że impreza 3 dni przed Mayday i bilety po 8 blach to myślę że w Łodzi pojawiłaby się sążna ekipa. Gabinet u Stelmiego, popelina a na zakończenie harce muzycznie. Ale po co jechać. Lepiej siedzieć w domu i narzekać na DJa. Ewentualnie obejrzeć filmy na youtube.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 sie 2009, 16:08

ja nie krytykuje LU bo mi to rybka i juz malo slucham muzyki granej przez tych djów ktorzy tam wystapia, ale ludzie beda w tych dniach ciułać kase na mayday i moze byc ich troche malo a poza tym moze sie skonczyc tak jak na mosznym gdzie przyjda kibicie łks i widzewa hehe

no a Ty Rafał to juz wogóle widze zaczynasz ironizowac z naszych weekendowych bań, uwierz mi ze bardzo fajnie jest pojechac na mniejsze imprezy z dobra muzyka i siedziec 3-4 dni nad morzem albo w basenie i smiac sie i pic a nie wbijac w pociag napiedalac pol polski pozniej po imprezie zmeczony w pociag i zjebka do konca dnia :/ ja tak robilem w zeszlym roku i w tym juz tego stylu nie preferuje. Mam nadzieje ze spotkamy sie na takiej jednej z "BAŃ co weekend do białego rana" i zmienisz troche o tym zdanie :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez JohnnyKnoxville 13 sie 2009, 16:41

Tulipan aka Nexus napisał(a):no a Ty Rafał to juz wogóle widze zaczynasz ironizowac z naszych weekendowych bań
Piotrek jemu chodziło o coś innego, ja w jego wypowiedzi ironii żadnej co do mniejszych imprez nie dostrzegłem.... A i przecież my a przynajmniej ja nie jeżdże po samych mniejszych.... Byliśmy na Sunrise, u mnie zrobiłem banie, teraz lece do Londynu bilety juz zamówione dzisiaj zostały, na Mayday też sie wybieram... My po prostu jeździmy tam gdzie jest dobra muzyka i je..bią nas juz te imprezy i cały ten zgiełk wokół każdej imprezy którą to różne agencje tak rozpromowują... Rok, dwa, pięć u nas nic sie nie działo, imprezy było jak na lekarstwo to nie ma co sie dziwić że wzmianka o jakiejkolwiek imprezie i zagranicznej gwiaździe powodowała że ludzie wariowali i waliły tłumy na banie.... Teraz już tak nie ma... Ja w tamtym roku byłem na ok 6 eventach, w tym nie wiem z 4-5 jak do tej pory nie licząc klubów... I nie podnieca mnie samo to ze jakiś dj jest z zagranicy jak kiedyś, czy że gra uplifting... Prawda jest taka że wiekszość tych djów przesłuchałem juz po kilka razy no i co moge powiedzieć ??? Ano to że to na prawde nic ciekawego.... Aly&Fila tak zamulili na ILNY że można było spać się położyć, Sied zagrał taką mieszanke wszystkiego na Entrance że nie wiedziałem wogóle co on gra, kim jest i jaki styl reprezentuje grając chociażby sławne Helsinki i inne cukierki wymieszane z jakimiś elektro-techowcami.... WTF ???? Co to ma być ??? To jest dj który ma jakiś swój styl ??? Wizje muzyki ??? Coś prezentuje ludziom ???? On gra wszystko i dla wszystkich a to dla mnie na prawde jest bardzo słabe.... Abovów juz też słyszałem kilkakrotnie i powiem tak pierwszy raz był ok ale następne to w kółko to samo... Ta sama barwa utworów, te same wokale, sukier i miód... Chłopaki najzwyklej w swiecie nudzą sie przez tą swoją słodycz.... Według mnie idą do dołu obecnie tak jak cała ta ich wytwórnia....

No a poruszeni przez was wyspiarze ???? Sprawdzcie sami jacy oni są !!! Wyspy to kopalnia talentów, kopalnia wizji muzyki i pomysłów na style, tam co miesiąc pojawia sie jakiś nowy producent... Poza tym sety wyspiarzy nigdy nie są schematyczne, zawsze mają olbrzymią energię... Pokażcie mi chociazby jakiegos Holendra który robi tyle reworków i remixów dla samego siebie co którykolwiek z wyspiarzy ??? Ale to temat rzeka.... Moim zdanie do wyśmienitego eventu nie przeba w cale w kółko tych samych "gwiazd" liczy sie tylko muzyka, trzeba umiejetnie patrzec co kto robi i kogo zapraszać, a nie zapraszać w kółko tych samych ludzi w nadziei na wyprzedanie biletów...

Przepraszam za tą troszke długawą wypowiedz, poruszyłem w niej kilka tematów po łebkach, ale tylko w tym celu żeby pokazać co niektórym jaki jest mój i nie tylko mój punk widzenia.... Temat jest głęboki ale nie bede juz tego drążył.... Sam za rok robie duży event zobaczymy jaki bedzie lineup i jak ludzie będą go wspominać :P
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Sisiek 13 sie 2009, 17:19

JohnnyKnoxville napisał(a):Poza tym sety wyspiarzy nigdy nie są schematyczne

Obrazek i wszystko jasne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez dj3500 13 sie 2009, 17:35

+2 Siśkowi za obie wypowiedzi :mrgreen: Ja może na eventach bywam bardzo mało ale daleko mi do krytykowania LU jeśli nie zamierzam pojechać. Przecież dobra zabawa zależy chyba głównie od towarzystwa? Jak ktoś chce niech jedzie i good for him.
dj3500
Administrator

Postprzez KaSS 13 sie 2009, 21:36

Ohh przesadzacie wszyscy naprawde.. LU jest dobry, a czy to źle że do Polski przyjeżdżają znani DJe? Właśnie dobrze, bo przynajmniej już teraz wiedzą gdzie ta Polska leży :) To nie o to chodzi, czy dj jest znany czy nie, a o to jak się ludzie bawią. Ja bym bardzo chciała zobaczyć wszystkich z tego LU. Aly&Fila(a raczej sam Fila) na Beach Party zagrał naprawdę pięknego seta który rozwalił mnie osobiście na kawałki. Arnej fakt nie umie grać ale mimo to jego produkcje urywają mi głowę. Jak mi zagrał Man on the Run na Beach Party to odleciałam, był to naprawdę miły koniec imprezy. Za bardzo się wszyscy spinacie, różni ludzie lubią różne rzeczy o gustach się nie rozmawia.

Dzisiaj właśnie znajomy stwierdził że "nie rozumie jak DJe mogą cokolwiek grać, wogóle to całe te wasze sety itp są grane z płyty i plabacku." Nie ważne że pokazaliśmy mu z Rado jak pięknie DJe miksują, przestawiają, grają na gitarach, bębenkach itp itd. Nadal muzyka elektroniczna to dla ludzi niewtajemniczonych w jej piękno jakiś wielki shit. Więc naprawdę szanujmy się na forum bo jesteśmy ludźmi, którzy tę muzykę rozumieją i czują jej piękno :)
Obrazek
KaSS

Postprzez sector 13 sie 2009, 21:43

Kass przeciez nikt nie napisal, ze musza byc znani DJe albo , ze lepiej sie mozna bawic przy undergrandzie. To wcale nie chodzi o to, tylko Nob3l wyskoczyl z tym tematem jak filip z konopi :lol: Powod jest taki jak napisalem Ja i Johnny.
sector
the king of bongo!

Postprzez KaSS 13 sie 2009, 21:47

No wiem wiem, że LU jest już ograny ale co zrobić? Ja np widziałam z tego LU tylko Aly&Fila. A poprzedniego posta napisałam dlatego, że powoli zaczęła się tutaj tworzyć regularna kłótnia :) a naprawdę nie warto się kłócić. Dla mnie poprostu ten LU jest nowy i piękny, pewnie dlatego że dopiero teraz zaczęłam jeździć na jakieś inne eventy oprócz MD. Wiek i lekko despotyczni rodzice robią swoje :D
Obrazek
KaSS

Postprzez sector 13 sie 2009, 21:53

Kass, dlatego, pojedz, zobacz a raczej uslysz. Tak jak napisal Sisior, wiekszosc osob siedzi przed komputerem i jezdzi na eventy na youtube. Jak przejezdzisz taka ilosc eventow co my tutaj na forum to bys moze sama bedziesz pisala takie posty jak my. Sama stwierdzisz 'ej, ale to juz bylo przeciez!' i bedziesz chciala czegos nowego.

Ja wcale nie mam zamiaru sie z nikim klucic bo i tak jeden drugiego nie przegada. Poprostu wyrazilem opinie jak i Johnny, ze poprostu LU wcale nie jest taki cudowny jakby sie wydawalo, a napewo nie dla nas. Ja poprostu np. juz nie moge sluchac A&B. Dla mnie to totalna padaka co oni reprezentuja. Non stop to samo, jak i ich cale Anjunabeats. Nie mniej jednak, bawcie sie dobrze :)
sector
the king of bongo!

Następna strona

Powrót do Imprezy