sector napisał(a):Kass, dlatego, pojedz, zobacz a raczej uslysz. Tak jak napisal Sisior, wiekszosc osob siedzi przed komputerem i jezdzi na eventy na youtube. Jak przejezdzisz taka ilosc eventow co my tutaj na forum to bys moze sama bedziesz pisala takie posty jak my. Sama stwierdzisz 'ej, ale to juz bylo przeciez!' i bedziesz chciala czegos nowego.

On gra wszystko i dla wszystkich a to dla mnie na prawde jest bardzo słabe.... Abovów juz też słyszałem kilkakrotnie i powiem tak pierwszy raz był ok ale następne to w kółko to samo... Ta sama barwa utworów, te same wokale, sukier i miód... Chłopaki najzwyklej w swiecie nudzą sie przez tą swoją słodycz.... Według mnie idą do dołu obecnie tak jak cała ta ich wytwórnia....
No a poruszeni przez was wyspiarze ???? Sprawdzcie sami jacy oni są !!! Wyspy to kopalnia talentów, kopalnia wizji muzyki i pomysłów na style, tam co miesiąc pojawia sie jakiś nowy producent
Poza tym sety wyspiarzy nigdy nie są schematyczne, zawsze mają olbrzymią energię...
Pokażcie mi chociazby jakiegos Holendra który robi tyle reworków i remixów dla samego siebie co którykolwiek z wyspiarzy ???
Jeśli tak uważasz to sam coś pokaż !!!! Bo jak narazie Robisz Rafał dużo szumu, dużo gadasz i nic poza tym... Jeśli uważasz ze kazdy potrafi produkować to czego sam nic nie pokażesz ??? Zrób jakiś wałek, wydaj go gdzieś, później zrób następny, remix i dalej to wtedy Twoje zdanie bedzie miało dla mnie jakąś wartość... Póki co jest dla mnie tylko czczą gadaniną.... O eventach też jak dla mnie za wielkiego pojecia nie masz bo tylko potrafisz gadać że gdzies jedziesz i bedziesz a jak przychodzi co do czego to Cie nigdy nie ma.... Jeśli na jakiś evencie jest sie raz w roku i to na swoich ulubionych producentach/djach to nie ma siły zeby sie nie podobało.... Tak samo w takim wypadku nie ma siły zeby być obiektywnym i cos oceniać....bAchoR napisał(a):Co miesiąc pojawia się nowy producent, bo każdy dzięcioł może i potrafi tworzyć taką muzykę.
A jest ???? Bachor znowu fail !!! Co to wogóle jest to UK ??? Nie wiem czy sie zastanawiałeś nad tym kiedyś głębiej ??? UK tak właściwie bardzo ciezko sklasyfikować bo utwory tak określane to Uk-uplifty, UK-techy, Uk-psy tranceowe produkcje, UK techno, jakieś acidowe wynalazki tak że na prawde ja nie uważam tego za schematyczne.... Wystarczy popatrzec na sety Kearneya, JOCa, Askewa a także innych dj z wysp.... Według mnie UK bardziej to energia, power, jakieś ciekawe mroczne sample, psy dźwięki, skompe jednosamplowe wokaliki, mrok, czy z drugiej strony power połączony z odrobiną tandety muzycznej (tak tandetybAchoR napisał(a):UK nie jest schematyczny ? Niech reszta będzie milczeniem
Co ?????bAchoR napisał(a):No właśnie... Cały czas wpierdalają te same klocki pod inne motywy i czym Ty chcesz tu się pochwalić ? Sam sobie teraz strzeliłeś w kolano, Marcin

yaper napisał(a):Może termin nie jest szałowy w kontekście Mayday, ale dla chcącego nic trudnego.
bAchoR napisał(a):Rozpisujesz się jak prawdziwy Noob. Wiesz co to znaczy styl, własne brzmienie ?

Rado napisał(a):Funkagenda
Idziemy z Bachorem łeb w łebdj3500 napisał(a):Licznik skasowanych do tej pory: 2 :]
Arr napisał(a):Dlaczego do teraz w żadnym ze źródeł nie ma choćby wzmianki o tym kto to organizuje![]()
(nazwa, namiar) zauwazyłemn ze ta wiadomośc jest dziwnym trafem zupełnie pomijana..
Ludzie, którzy to robią to stare wygi. Mój wspólnik organizował min. Tine Turner w Sopocie i Joe Cockera
w Gdyni. Dla mnie to 4 koncert. Nie mówiąc o osobie odpowiedzialne za dj-ów. Ma na swoim koncie więcej imprez niż ja włosów na głowie hehehe, a mam ich dużo.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości