milo bylo poznac Pana d3ck'a i 3500
dj3500 napisał(a):puściłeś sample "HOLY SHIT" i wjechałeś ostro z drugim na superkoniu
dj3500 napisał(a):a grający po Tobie w ogóle przez 5 min nie miał dźwięku? co tam się działo?
dj3500 napisał(a): a Ty puściłeś sample "HOLY SHIT" i wjechałeś ostro z drugim na superkoniu
d3ck napisał(a):jak zwykle problemy z traktorem i nie działały poprawnie decki, więc musiał grać z samego traktora,
Musiał także grać bez kolumny odsłuchowej, w której ewidentnie spaliła się cewka.
d3ck napisał(a):Apropo panien, zdrowa ta Twoja nowa laska Cryhsis
d3ck napisał(a):A dźwięku nie było bo jak mi kryzys powiedział musieli przepiąć laptopy przy zmianie grajka (wchodził wtedy Frappe a on grał z Mac'a), chociaż mogliście to zrobić ładniej Panowie.

d3cK napisał(a):Ano szkodzi szkodzi, zwłaszcza kiedy wali się kielona między jednym przejściem a drugim hahazapodaj TLkę
cryshis napisał(a):
p.s podczas koncowki seta ,podeszla do mnie jakas laska proszac o tiesto - sweet thingsniestety nie mialem
Technik303 napisał(a):Kryzysdużo tego Spektre w playliście
jakoś specjalnie ulubiony ?
cryshis napisał(a):p.s podczas koncowki seta ,podeszla do mnie jakas laska proszac o tiesto - sweet thingsniestety nie mialem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości