Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Rado 07 sie 2009, 10:03

Tak Marcinie poszły 3 paczki chusteczek i wszystko było cacy :D
Obrazek
Rado

Postprzez bAchoR 07 sie 2009, 11:11

Łapałem Cię za rączki, bo już nie miałaś siły utrzymać ich na breakdownie ;) Bachor w pore przyszedł z pomocą.
CZułem w Tobie ten muzyczny feeling, więc te rączki mogłaś ustawiać jak chcesz. Usprawiedliwiam 8-)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 16 sie 2009, 20:09

Cos dla Nexusa! :) Pozdro panie Prezesie!

Obrazek
sector
the king of bongo!

Postprzez tymek 16 sie 2009, 20:39

hahaha to na pewno pisal Sisior :D
tymek

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 sie 2009, 21:47

heheheh pieknie zes pan to zrobil
Pamietajcie moja slowa : TEN JEST PANEM CO SIE UMIE BAWIC JAK PAN !!
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Vidia 17 sie 2009, 12:13

Nexus i jak byłeś wczoraj na Ochocie? ;>
Obrazek
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez sector 17 sie 2009, 13:11

Vidia, chwilowo to i nawet ja bylem :- DD

btw. oszukali kota ahaha!
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 18 sie 2009, 20:17

bylem !! ale z Prezesem nie szlo sie dogadac gdyz zwiedzial inne wymiary ale i tak spedzilem za sprawa Tinki Stelma Bts'a Lotnika Ernesta i Anity przepiekny dzien w parku :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 19 sie 2009, 6:21

;)

BTW. Proszę nie wrzucać fotek z męczonymi kotami :P :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Humulus 19 sie 2009, 18:21

Podpisuję się pod tym. Jak już wrzucacie koty to tylko i wyłącznie bestialsko męczone :twisted: .
Obrazek
Humulus

Postprzez yaper 19 sie 2009, 21:25

Humulus napisał(a):Podpisuję się pod tym. Jak już wrzucacie koty to tylko i wyłącznie bestialsko męczone :twisted: .

... albo takie z rotten.com :D
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Monisia 20 sie 2009, 10:41

jak to zwierzątko cierpi... serce się kraja... już nie nawiązując do tego obrazka człowiek jest taki brutalny... wobec swoich zwierzaków... dla mnie to nie do pomyślenia zrobić krzywdę jakiemuś psu albo chomikowi... przecież oni na nas patrzą taki litościwym wzrokiem... ehh
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez peterhol9 20 sie 2009, 11:00

Monisia napisał(a):jak to zwierzątko cierpi... serce się kraja... już nie nawiązując do tego obrazka człowiek jest taki brutalny... wobec swoich zwierzaków... dla mnie to nie do pomyślenia zrobić krzywdę jakiemuś psu albo chomikowi... przecież oni na nas patrzą taki litościwym wzrokiem... ehh
a ja nawiązując do tego co mówisz, chciałbym zwrócić uwagę na 1- Rolników w Chinach i pracowników chińskich fabryk (będących amerykańskim kapitałem), 2- pracowników biedronki i innych hipermarketów, szczególnie tych pracujących po godzinie 2 w nocy, 3- Dzieci z Etiopii i innych krajów afrykańskich. Mnie osobiście wkur**a gdy słyszę od jakże wojujących Amerykanów, mówiących jak to nasze pieski i kotki są pokrzywdzone. Szkoda, że tyle opieki co naszym milusińskim nie poświęca się człowiekowi. Człowiekowi, który w dobie tzw. "społeczeństwa wiedzy" jest nie celem a narzędziem. I w dobie tego społęcze3ństwa bardziej chroniony będzie piesek czy kotek niż człowiek. Amen
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Monisia 20 sie 2009, 11:12

Masz rację zwracając uwagę na to, że człowiek nadal wpada w sidła niewolnictwa... ale teraz można nawet być niewolnikiem we własnym domu...od tego czasu co była afera Fritzla częściej się słyszy o pozbawionych dzieciach wolności. Psychopatów nie brakuje a wręcz przeciwnie ich przybywa.
Monisia
black diamond

Postprzez bAchoR 20 sie 2009, 11:24

A ja się z Tobą Piotrek nie zgodzę.

Człowiek to największa suka i kurwa na świecie. Pies, kot i inne zwierzęta są uzależnione od człowieka, bezbronne i człowiek robi im największą krzywdę. Pozatym zwierzęta mają o wiele gorszą opiekę niż ludzie. Nie wiem skąd masz inne informacje ?

Życie mnie nauczyło, że człowiek to kurwa jest i basta.

Jesteś dobry dla ludzi to Cię zaraz wykorzystają, kurwy jebane.

Wielu ludzi jest dobrych, ale taki jeden ch... zepsuje dobroć 1000 ludzi.

Pomijam przypadki dzieci afryki, niewolników itd. itp. bo one niczemu nie zawiniły.

Niech państwo przestanie wydawać pieniądze na leczenie alkoholików, narkomanów i przeznaczą pieniądze tam gdzie naprawde są one potrzebne. Tam gdzie ludzie nie mają alternatywy.

Tak jak w Holandii... chcesz brać ? bierz, ale sam się lecz i zdychaj jak się wjebiesz w gówno.
Palisz papierosy w Australii i dostaniesz raka płuc ? NFZ nie zafunduje Ci operacji ze swoich środków. Sam opłacisz tą operację i to jest bardzo dobre podejście. Ciekawe kiedy u nas to się zmieni.

Także chrońmy pieski i kotki ... a ludzie ? : ,,bo ludzie ludziom zgotowali ten los''.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Monisia 20 sie 2009, 11:37

bAchoR napisał(a):
Życie mnie nauczyło, że człowiek to kurwa jest i basta.

Jesteś dobry dla ludzi to Cię zaraz wykorzystają, kurwy jebane.

przecież logiczne jest to, że człowiek układa sobie tak życie żeby było jemu wygodnie i szło mu wszystko na rękę. I nie uwierzę jak ktoś nagle mi tu napisze, że ja o sobie nie myślę itp. Ja też myślę o sobie ale tylko z tego względu, że wykorzystano tyle razy moją dobroć, że już mam dość odpierdalania wszystkiego za kogoś i lecieć z pomocą...

Ja później zostaje sama...jest mi źle nikogo nie ma nikogo... !! A przecież myślę kurwa tyle dałam od siebie ?? Tyle zrobiłam...i tylko się zastanawiam czy może we mnie tkwi problem ?
Monisia
black diamond

Postprzez peterhol9 20 sie 2009, 11:42

Widzisz, tutaj można wejść w dość dużą polemikę. Masz rację co do wielu rzeczy, ale..

bAchoR napisał(a):Człowiek to największa suka i kurwa na świecie.
ja to wiem, tylko że to jednak człowiek.
bAchoR napisał(a): Pies, kot i inne zwierzęta są uzależnione od człowieka, bezbronne i człowiek robi im największą krzywdę.
tak samo jak komarom i muchom :D Sęk w tym, że nie należy absolutyzować. Amerykańskie środowiska feministek, green peaceu itp przeznaczają (a to też ludzie) miliony bagsów na akcje przeciwko niszczeniu przyrody, ochronie czworonogów itd. Niby słuszne, tylko że ruch tzw. zielonych ma to do siebie, że oprócz głównej organizacji posiada podgrupy, całkowicie niezrzeszone z "centralnym dowodzeniem". Oni tez mają swoje fundusz, ale ich działanie jest inne...czepianie się wszystkiego. To takie coś na zasadzie bodziec=-reakcja. Wyjdą Ci pod dom, gdy dowiedzą się, że zabiłeś kurczaka na rosół i będą stać póki nie dojdą swojej racji. A ile z tych wysiłków można by było spożytkować na walkę z ubóstwem? Akcje do włodarzy o niewysypywanie zboża na tory tylko wywózkę do krajów 3 świata?

bAchoR napisał(a):Jesteś dobry dla ludzi to Cię zaraz wykorzystają, kurwy jebane. [...]
ja rozumiem, że piszesz to na bazie własnych doświadczeń, ale nie wolno aż tak uogólniać. Świat to 6 mld(?) ludzi, z czego 30 mln to niewolnicy (nie pamiętam na podstawie danych jakiej organizacji zapamiętałem tę liczbę, ale tak czy siak to dane jednej z ONZetowskich), większość to Chińczycy (1,2 albo 1,3 mld), najmniej ludzi to bogacze (aczkolwiek kapitału mają dużo), najwięcej rolnicy. Nie ma co mówić, że 1 może zepsuć dobroć 1000 bo to tylko bezpodstawne gdybanie. Nie wiem Ilu może zepsuć, czy 1 , czy 10, czy żadnego. To są indywidualne przypadki chamstwa świadczące tylko o chamie. Tak samo gdybym powiedział, że pies który mnie ugryzł niszczy dobroć 100 ratlerów czy jamników.

Inna kwestia..
bAchoR napisał(a):Niech państwo przestanie wydawać pieniądze na leczenie alkoholików, narkomanów i przeznaczą pieniądze tam gdzie naprawdę są one potrzebne. Tam gdzie ludzie nie mają alternatywy.
+100000. Zgadzam się w zupełności. Za bardzo szukamy teraz przyczyn w naszych słabych wolach, stresie, niedostosowaniu i tym usprawiedliwiamy wszystkie dewiacje-te mniej słuszne i bardziej słuszne. Wszystkim trzeba pomóc, ale takie słowo jak "odpowiedzialność" zostaje wymazana. Jak napisałeś:

bAchoR napisał(a):Tak jak w Holandii... chcesz brać ? bierz, ale sam się lecz i zdychaj jak się wjebiesz w gówno.
Palisz papierosy w Australii i dostaniesz raka płuc ? NFZ nie zafunduje Ci operacji ze swoich środków. Sam opłacisz tą operację i to jest bardzo dobre podejście. Ciekawe kiedy u nas to się zmieni.
to najlepsze rozwiązanie. Bo sęk w tym, że człowieka trzeba chronić, ale nie zapominać o jego odpowiedzialności za siebie.

A odnośnie zwierząt.. Jednak są bezbronne, ale to tylko zwierzęta. Nie należy się nad nimi znęcać (bo wg Kościoła to też stworzenia Boże :D :D ) Ale nie należy zapominać o ich przeznaczeniu. To one mają pomagać człowiekowi bardziej niż my im. Pies do obrony, Kura do zjedzenia, krowa na mleko i świnia na schabowego. Ale nie tak, że pies nas broni bez żarcia, krowa daje mleko po dostaniu widłami w plecy, a świnię zarzyna się nożem wbijając jej w plecy :)
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Humulus 20 sie 2009, 12:06

peterhol9 napisał(a):Ale nie należy zapominać o ich przeznaczeniu. To one mają pomagać człowiekowi bardziej niż my im. Pies do obrony, Kura do zjedzenia, krowa na mleko i świnia na schabowego. Ale nie tak, że pies nas broni bez żarcia, krowa daje mleko po dostaniu widłami w plecy, a świnię zarzyna się nożem wbijając jej w plecy :)

Największa bzdura jaką czytałem. To przeznaczeniem takiego robaka ze środka amazońskiej dżungli jest usługiwanie człowiekowi? I może jeszcze zwierzęta tyle człowiekowi zawdzięczają? Gówno prawda - przyroda doskonale poradziłaby sobie bez człowieka ale bez niej nie zabawimy długo na tym świecie, o czym wielu - zbyt wielu zapomina.
Obrazek
Humulus

Postprzez Sisiek 20 sie 2009, 15:23

Monisia napisał(a):jak to zwierzątko cierpi... serce się kraja...

:lol: :lol: :lol: Przecież on ma kołnierz założony żeby się nie drapał po jakiejś operacji xDD Inaczej dopiero by cierpiał jakby sobie wszystko rozdrapał bo by go swędziało xD

bAchoR napisał(a):Człowiek to największa suka i kurwa na świecie. Pies, kot i inne zwierzęta są uzależnione od człowieka, bezbronne i człowiek robi im największą krzywdę. Pozatym zwierzęta mają o wiele gorszą opiekę niż ludzie. Nie wiem skąd masz inne informacje ?

Mówisz w swoim imieniu ?
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez bAchoR 20 sie 2009, 15:54

Ameryki nie odkryłeś, że ten plastkij jest po operacji. Tylko jakiś cymbał nie ma się z czego śmiać i psu podkłada miskę z żarciem jak ma kołnierz :?

Poprzedniej wiadomości nie skomentuje.
bAchoR
Dwight Mayweather

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic