Summer House Music - 21.08.2009

Jezioro Nakło-Chechło, Tarnowskie Góry
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Summer House Music - 21.08.2009

Postprzez Rado 20 sie 2009, 14:19

Obrazek Obrazek
Wszystko na plakacie. Klimat jeziora jest kapitalny a i dobry house nikomu jeszcze nie zaszkodził więc się wybieram.Ktoś z forum planuje również przybycie ? ;)
Obrazek
Rado

Re: Summer House Music 21.08.2009

Postprzez Vidia 20 sie 2009, 18:25

strasznie żałuję że tak późno się dowiedziałam o tym wydarzeniu i że to tak daleko ode mnie:/ Bardzo chętnie wybrałabym się na Lexy and K. Paula, których od dawna lubię, oraz Hardy'ego Harda i Mr X-a. Zdajcie potem relację. Sety będą zgrywane lub (re)transmitowane?
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Alexandra 20 sie 2009, 19:16

transmisja bedzie na Planecie :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 20 sie 2009, 19:22

Zacieram ręce na Africa Islam xPPP
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Rado 20 sie 2009, 22:43

Tak,tak bez One,Two,One,Two Let's go ! się nie obejdzie to podstawa jest :twisted: Za tą cenę skład jest ok ;)
Obrazek
Rado

Postprzez sector 21 sie 2009, 12:44

Sisiek napisał(a):Zacieram ręce na Africa Islam xPPP

a ja na Hardy Hard ;)
sector
the king of bongo!

Postprzez Alexandra 21 sie 2009, 22:26

Sisiek napisał(a):Zacieram ręce na Africa Islam xPPP

a ten gra zas na bani lol o Matko Polko, tego nie da sie sluchac :D :lol:

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 22 sie 2009, 8:31

Może zachłysnął się wodą z jeziora :P Ale czytałem, że miał siłę się wydzierać nie tylko na swoim secie :D Szkoda że przegapiłem ale na pewno ktoś nagrywał stream :( :P :P
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez mxs 22 sie 2009, 9:24

idealna miejscowa, idealny line up, idealni odbiorcy takiej muzy ktorzy lubuja chechlo (dresy, kibole, malolaty, biedna lanserka) .... zeby tylko trzymac sie jak najdalej :mrgreen:
choc wystarczylo by zeby hardy zabral ze soba lady waks i moglbym przebolec wszystko, nawet kosmiczna cene za ten festyn

mr x ponoc darl jape na secie hardy hard'a, jednym z 2 przyzwoitych setow. drugi to lazar ktory ponoc ladnie minimalem pocisl. diano ponoc bez wyrazu. a reszta to ponoc wixa ala onyx. west i latex z gej paulem to kazdy wie bo nic sie nie zmienia od lat gdy graja na polskich potancowkach. taki relacje dostalem, sam nie bylem

ps. vip za 100/120 hahahaha
mxs

Postprzez Sisiek 22 sie 2009, 13:34

Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Alexandra 22 sie 2009, 13:44

taa jego "wystep" to byla jedna wielka porazka roku jak nie stulecia... :/ zalosny klops!

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sagi 22 sie 2009, 13:54

no dla miejscowych z chechla to naprawde musial byc show :P ja tam jednak wole jezdzic popluskac sie i odpoczac niz jechac na takie potancowki hehe przynajmniej oprawa nie byla zla :P zawsze jakis plus.
Sagi

Postprzez Rado 22 sie 2009, 14:51

Odespałem więc pora coś napisać.Na miejsce imprezy przybyłem przed 21, szybkie i sprawne wejście, bardzo miła ochrona na wejściu otrzymałem time-table.Do bonów trzeba było swoje odstać ale takie już uroki Polskich imprez, ceny dosyć przystępne porównując do reszty eventów.Teren imprezy bardzo duży i wszystko ładnie rozplanowane, sama scena może nie wyglądała jakoś szałowo ale była duża i fajnie wkomponowała się w to miejsce.Nagłośnienie spełniło swoją rolę ani razu nic nie wysiadło wszystko grało jak należy.Na duży plus pokazy sztucznych ogni.Pora przejść do muzyki.
Mafia Mike w zastępstwie Adamusa - komercyjny house ale bardzo dobrze się przyjął z czasem zaczął grać bardziej ambitne rzeczy i remixy rockowych tracków. Dla mnie na początek OK.
Mr X - Wiedziałem co się szykuje więc odrazu udałem się na browar, siedziałem na trawie i słuchając go niewiedziałem co on robi i czy mam się smiać czy płakać oczywiście na parkiecie szał :D Niech on sobie już da spokój z tym jego graniem.
Lexy&K-Paul - niczym nie zaskoczyli ale bardzo pozytywnie zakręcony duet, stałem pod sceną i jeśli chodzi o techniczą stronę seta to było bardzo dobrze, oczywiście poleciały hity i po raz kolejny hymn Mayday który przewinąl się również w secie Afriki, btw zagrał chyba z 4 hymny 8-)
Hardy Hard - bardzo liczyłem na tego pana i wcale się nie przeliczyłem, połamane bassline'y szybkie tłuste melodie to, to co lubie najbardziej. Wyskakałem się jak nigdy i ludzie jakoś tak się dziwnie na mnie patrzyli :twisted: Afrika akurat tak strasznie nie przeszkadzał i plus za Call It Minimal ;)
Diana D'Rouze - ta kobieta dalej czaruje i zabija.Łączy wszystkie gatunki w świetnym stylu, nie sposób było stać w miejscu, zdecydowanie numer jeden tej imprezy szkoda tylko że grała tak krótko.
Michał Lazar - tu poleciały ryjące psychike tech-house'y i minimale.Fakt udało mu się zniszczyć moją psychikę, widziałem, że ludziom też się podobało.
Adam De Great - myślałem że grając o tak póżnej godzinie ( 04:30) zaskoczy nas trochę mocniejszymi beatami ale jednak postanowił dać odpocząć.Lekki i ciepły house plus jakieś elektro wstawki, nie było żle.

Około godziny 6 zacząłem się zbierać z ekipą z miejsca imprezy, oczywiście kaberetów wszelkiej maści nie zabrakło, widziałem jedną bujkę w namiocie piwnym ale ochrona szybko zareagowała i było po sprawie.Każdy uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony, trochę karków bez koszulek też się przewineło ale to nic nowego. Wschód słońca w tak pięknym miejscu - bezcenne. Jeżeli za rok będzie kolejna edycja to z pewnością na niej zawitam bo za tą cene na pewno warto! Ludzi bardzo dużo, chyba nawet organizatorzy się nie spodziewali takiej ilości, parkiet pełny prawie do białego rana. To na tyle z moich wrażen na gorąco, Pozdrawiam ;)
Obrazek
Rado

Postprzez sector 22 sie 2009, 15:54

Rado napisał(a):plus za Call It Minimal ;)

Minimal ;)

Ciekawe, czy ktos nagrywal te sety bo bym chetnie posluchal Hardego :)
sector
the king of bongo!

Postprzez Vidia 23 sie 2009, 8:12

właśnie, nagrywał ktoś sety , zgrywał z Planety? bo nie mogłam wtedy słuchać na żywo, jedynie początek Wet Fingers [bodajże]:(
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez Sisiek 23 sie 2009, 13:52

Nie masz czego żałować :P
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Powrót do Imprezy